View Full Version : [SOLVED] Admin Abuse : ANT1
KaZaNoVaZ
17-12-2011, 04:31 AM
Clan Nol Admin Abuse ReportAccused Battle.Net account
ANT1 Your Battle.Net account
KaZaNoVa Game Name
Δεν υπάρχει. Bot Name
Δεν υπάρχει. Offence of Admin
Kick στο lobby. Time of event
Δεν υπάρχει. Further details:
Μπήκα στο game του παιδιού και επειδή απο το προιγούμενο game είχε νεύρα επειδή και καλά χάσαμε εξαιτίας μου για το λόγο ότι ψιλοναυάγησα (εντάξει, ναυάγησα) θεώρησε σωστό να μην παίζω στο game του και για ποιό λόγο; Δείτε παρακάτω τον λόγο (από την δική του μεριά τουλάχιστον)
http://img525.imageshack.us/img525/3822/ant1t.png
Me[G]a
17-12-2011, 04:34 AM
tha pw to idio pou eipes kai sto offtopic! apo tin stigmi pou tou esteiles sto fb oti epitides mpikes game mazi tou gia na xasis logiko na min se valei!-1 apo emena!
KaZaNoVaZ
17-12-2011, 04:34 AM
Α EDIT : Να φανταστώ θα φέρεις τα lan σου να σε supportάρουν ε; Ναιι ο καζανοβα feedare και λογικο να γινει αυτο και μπλα μπλα... Will See...
Dikeoma Mou pion Tha Bazw Sto game Mou ...! Exw proigoumena mazi sou gia thimisou kala ...! as dexto tin pinei mou an kanw kati lathos sovara...!
Auta apo emena dn tha apantisw allo !!!
FoTaKoSG4
17-12-2011, 05:21 AM
Απλά χωρίς βάση το ποστ φίλε.Ναι ήμουν στο game που ναυάγησες,ναι είμαι λαν του αλλά είσαι πολύ λάθος(no offence).Μας έλεγες μπαίνεις επίτηδες για να καταστρέψεις στο game,στο fb κατέβαζες μάνες στο παιδί(που η μητέρα του έχει πεθάνει κιόλας)και θες να μπεις και στο game?Fail thread εντελώς.
-1
me1k0r
17-12-2011, 08:48 AM
Στη Nol επειδή οι admin κάνουν τα games στα bots, αν υπάρχουν προηγούμενα με κάποιον admin, βρίσκω λογικό:
1) Να μην μπεις εσύ σε game που hostarει αυτός για να μην προκαλέσεις κλίμα εκεί που δεν υπάρχει και απλά να περιμένεις λίγο και να μπεις στο next
2) Αν εσύ θέλεις να προκαλέσεις και μπεις να σε kickarει.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο admin δεν κάνει kick για να πάρει slot ή να ξεσκαρτάρει τους παίχτες βάσει stats, games. Αλλά πολύ απλά φροντίζει για να διεξαχθεί στο καλύτερο δυνατό κλίμα το game, το οποίο προφανώς θα χαλάσει γιατί εξ αρχής θα υπάρχουν δύο άτομα που θέλουν να μαλώσουν.
(btw πολύ κλασικό βεβιασμένο abuse, πρέπει να φας κίτρινη κάρτα για θέατρο)
Γνωμη μου και κοινη λογικη...
Εφ οσον ναυαγισε στο προηγουμενο και ειχαν προηγουμενα,ειχε καθε δικαιωμα να μην τον αφησει
να μπει μιας και "χαλασε" το παιχνιδι.
Ειναι εκνευριστικο να παιζουν 4 και ενας να το χαλαει,σε ολους εχει τυχει.
Επισης ειναι σαν να κανεις εναν μπαν με ναμε account123
και μπαινεις στο επομενο και βλεπεις account124...........
Εξ αλλου τοσα παιχνιδια,πας στο επομενο...
-1 , τραβιγμενο .
Electric[Wo]
17-12-2011, 09:41 AM
Έβριζες την μάνα του..Η μητέρα του δεν είναι στον κόσμο...
Βρίσε αυτόν βρίσε την κοινωνία..γιατί να βρίσεις την μάνα του; Ελπίζω να καταλαβαίνεις το λάθος σου και να του πεις μια συγνώμη ( για το βρίσημο )
Όσο για το kick λέει ο Πέτρος ότι ήταν 5αδα και δεν σε ήθελε στο game του..
Πολύ βιαστικό το abuse σου...σαν να παίρνεις εκδίκηση για κάτι!
edit: Ναι είμαι λαν του!!!!
KaZaNoVaZ
17-12-2011, 02:12 PM
Απλά χωρίς βάση το ποστ φίλε.Ναι ήμουν στο game που ναυάγησες,ναι είμαι λαν του αλλά είσαι πολύ λάθος(no offence).Μας έλεγες μπαίνεις επίτηδες για να καταστρέψεις στο game,στο fb κατέβαζες μάνες στο παιδί(που η μητέρα του έχει πεθάνει κιόλας)και θες να μπεις και στο game?Fail thread εντελώς.
-1
Ξαναλέω δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Ναι μέσα στο game με έβριζε με caps και κάνω alt tab και του είπα ότι το κάνω επίτηδες για να τον νευριάσω. Με ποιό δικαίωμα βρίζει ένας admin τον user επειδή και καλά δεν ξέρει DotA; Όσον αφορά την μητέρα του, δε του την έχω βρίσει και απλά είχα αναφερθεί σε αυτή όταν μιλάγαμε FACEBOOK οπότε ban για την μάνα του δεν θα φάω.
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
;740878']Έβριζες την μάνα του..Η μητέρα του δεν είναι στον κόσμο...
Βρίσε αυτόν βρίσε την κοινωνία..γιατί να βρίσεις την μάνα του; Ελπίζω να καταλαβαίνεις το λάθος σου και να του πεις μια συγνώμη ( για το βρίσημο )
Όσο για το kick λέει ο Πέτρος ότι ήταν 5αδα και δεν σε ήθελε στο game του..
Πολύ βιαστικό το abuse σου...σαν να παίρνεις εκδίκηση για κάτι!
edit: Ναι είμαι λαν του!!!!
ΡΕ ΜΗΝ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ. ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ δε την έβρισα ποτέ! το ξέρει. Απλα δεν πίστευα ότι δεν είναι εδώ που είμαστε εμείς. Γκέγκε; Ξεκόλλα με την μάνα του δεν γίνεται να φαω ban επειδή του έλεγα στο fb αν ζει η μανα του..ΕΛΕΟΣ.ε btw φαίνεται ότι είσαι lan tou..Και εγώ τον Πέτρο δεν τον έβρισα, αντιθέτως αυτός έβρισε εμένα και όχι τόσο όμορφα. :)
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
Entaksei re file se ekane ena kick gt den ithele na peksei mazi s,den mporouses na koimitheis to brady k ekanes abyse?Trava mpes se allo game k pekse to paixnidi sou osh ora ekanes na kaneis to abyse thaxes peksei allo game k ola komple..Ksekolate ligo me to paramikro abyse.
Ρε φίλε ήταν 4:30 η ώρα και ήθελα να παίξω ένα game στην NoL και ήταν το μόνο game που υπήρχε και το last slot για μένα και με κάνει kick; Ναι ρε φίλε θα κάνω abuse και χέστηκα για το ban, γιατί να περιμένω μια ώρα να τελειώσει το game του; Εγώ ήθελα να παίζω και να πάω ύπνο μετά. Αν περίμενα, θα έπαιζα στις 5:00 και θα κοιμόμουν 6:00. Fail λοιπόν. Και ναι μην πείτε τώρα ''σιγά μωρε μια ώρα διαφορά'' ναι, 60 λεπτά παραπάνω, μπροστά σε ένα pc είναι υπερβολικά πολύ ώρα.
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
Γνωμη μου και κοινη λογικη...
Εφ οσον ναυαγισε στο προηγουμενο και ειχαν προηγουμενα,ειχε καθε δικαιωμα να μην τον αφησει
να μπει μιας και "χαλασε" το παιχνιδι.
Ειναι εκνευριστικο να παιζουν 4 και ενας να το χαλαει,σε ολους εχει τυχει.
Επισης ειναι σαν να κανεις εναν μπαν με ναμε account123
και μπαινεις στο επομενο και βλεπεις account124...........
Εξ αλλου τοσα παιχνιδια,πας στο επομενο...
-1 , τραβιγμενο .
Προιγούμενα δεν είχαμε, fb μιλάμε με το παιδί φίλος μου ήταν. Και τι με αυτό; Δηλαδή αν μπει ο cometoreality σε ένα game και δεν του κάτσει και failάρει, στο επόμενο game θα φάει kick; Και σκέψου, στο game που failαρα ήταν άλλου admin.. Οπότε με τι δικαίωμα; Με είδε ο detective ANT1 και στο next game του, με κάνει kick; Δύσκολα πράγματα κατά την ταπινή μου γνώμη...
Pragmatika Dn Thelw na asxolithw allo Me auto to Abuse Mou Giati Polu Apla Einai FAIL !!!
Dn Thelw Kapio Sto Game Diko Mou Problima !!!
Ksexastika Min spamareis eimai 1.6 Xrono admin Dn tha mou peis esu twra...
KaZaNoVaZ
17-12-2011, 04:07 PM
Pragmatika Dn Thelw na asxolithw allo Me auto to Abuse Mou Giati Polu Apla Einai FAIL !!!
Dn Thelw Kapio Sto Game Diko Mou Problima !!!
Ksexastika Min spamareis eimai 1.6 Xrono admin Dn tha mou peis esu twra...
Απλά δεν έχεις το δικαίωμα να μου λες ''etc, de se pao'' και γι'αυτό το λόγο να μην παίζω στο game σου. Λες και το είχες σίγουρο ότι θα feedάρω.
Dikeoma Mou pion Tha Bazw Sto game Mou ...!
Όχι.
Λόγω γιορτινών ημερών θα δεχτείς μόνο 2 lvl warn.
Abuse Solved
Topic Closed