View Full Version : [SOLVED] Admin Abuse : JuSt(winner
Elafi
22-02-2012, 12:29 AM
Accused Battle.Net account: JuSt(winner
Your Battle.Net account: Elafi
Game Name: nlwinner
Offence of Admin: Άδικο ban για gameruin και kick από το παιχνιδι και χρήση της εντολής !end force (από μαρτυρίες άλλων συμπεκτών, προσοπικά δεν το είδα γιατί με είχε κάνει kick)
Time of event: 10ο λεπτό
Further details: Το gameruin, κατά την κρίση του admin, ήταν τάχα η άσκοπη χρήση του 3ου skill μου (τα φίδια του venomancer) για το λόγο ότι δίνουν gold και experience στους αντιπάλους που είχαμε στο ίδιο lane. Σύμφωνα με τον κανώνα 1.3 του άρθρου BATTLE.NET� CHANNEL �CLAN NOL� & PvPGN ADDITIONAL TERMS, την κρίση μου αλλά και την 7χρονη εμπειρία μου θεωρώ ότι το ban που μου χρεώθηκε είναι άδικο, αντικανονικό και προσωπικά πιστεύω δικαιολογία για να διακόψει εσκεμένα το παιχνίδι, δρώντας καθαρά εγωιστικά και με βαθμοθηρικές βλέψεις.
Ζητώ από όλους όσους διάβασαν αυτό το άρθρο να εκφέρουν τη γνώμη τους και συγκεκριμένα από τους αρμόδιους αν συμφωνούν να επιβάλλουν τις αναλογες κυρώσεις στον admin και να αφαιρέσουν το ban μου. Έχω δει αρκετές παρατυπίες και καταχρήσεις εξουσίας από admins αλλά όταν υπερβαίνουν κάποια όρια πιστεύω ότι είναι το καθήκον όλων μας να υπερασπιστούμε την αλήθεια και να καταγείλουμε την αδικία.
Ακολουθεί το replay και παρακαλώ τους παίκτες που ήταν στο παιχνιδι να πουν και αυτοί την γνώμη τους.
Κωνσταντίνος
D1eHard
22-02-2012, 01:47 AM
έκατσα και είδα το replay και κατά την ταπεινή μου άποψη μπορώ να πω οτι δεν υπάρχει gameruin απο τον user elafi ήταν noobplay διότι έπαιζε φιδάκια και άθελα του έδεινε λίγο παραπάνω gold/exp στούς αντιπάλους χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κάνει gameruin εφόσον δεν το έκανε επίτηδες φαινόταν οτι προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι του και να παίξει οσο καλύτερα μπορούσε θεωρώ υπερβολικό και άδικο το ban και θα σταθώ σε αυτο που είπε το elafi οτι το έκανε σαν δικαιολογία ο just(winner. για να αποφύγη την ήτα 7:21 [All] DA-SHEPHERD: Player [Elafi] was banned by player [Just(wiNner.] on server [europe.battle.net].
μέτα το ban ακολούθησε το kick και λογικά έκανε end και οχι !end force γιατί ήταν πριν το 8
Just(wiNner
22-02-2012, 08:25 AM
Ekana pause to paixnidi kai sou lew MI TOUS XPAREIS. Stamata na xrhsimopoieis to skill sou askopa kai spamare tous. Esu anti na tous spamareis sto 1lvl perimenes na pane 5 kai esu hsoun 3 kai pigenes panw tous kai xrhsimopoiouses astamathta to 3o skill sou p opws evlepes h mirana to varouse epitides gia na xparei mias kai dn eixe kamia xrhsimothta sto game. Kai epeidi sto eipa 2 fores to ekanes epitides kai tous xwnosoun kai psofises askopa 2 fores. Auto einai h ennoia tou gameruin. Pezontas 7 xronia dota opws paradexete o thread starter autes oi kinhseis apodeiknuoun oti dn einai noobplay.
Elafi
22-02-2012, 12:49 PM
Ekana pause to paixnidi kai sou lew MI TOUS XPAREIS. Stamata na xrhsimopoieis to skill sou askopa kai spamare tous. Esu anti na tous spamareis sto 1lvl perimenes na pane 5 kai esu hsoun 3 kai pigenes panw tous kai xrhsimopoiouses astamathta to 3o skill sou p opws evlepes h mirana to varouse epitides gia na xparei mias kai dn eixe kamia xrhsimothta sto game. Kai epeidi sto eipa 2 fores to ekanes epitides kai tous xwnosoun kai psofises askopa 2 fores. Auto einai h ennoia tou gameruin. Pezontas 7 xronia dota opws paradexete o thread starter autes oi kinhseis apodeiknuoun oti dn einai noobplay.
Το ότι δεν συμβαδίζουν οι απόψεις μας (τις οποίες αναλύσαμε και μέσα στο παιχνίδι) και ο τρόπος παιχνιδιού μας δεν σε κάνει καλύτερο παίκτη και εμένα χειρότερο ούτε σημαίνει ότι εγώ μπήκα για να χαλάσω το παιχνίδι σου. Στο κάτω κάτω θα μποούσαμε κάλιστα να είχαμε πάρει εμείς το firstblood αλλά εσύ φάρμαρες όταν μόνος μου σπάμμαρα την mirana και τον void και ποτέ δεν χρεισημοποίησες τις φωτιές σου. Το αν δε βγήκε το lane μας ή το ότι πήραν 2 kill παραπάνω οφείλεται στο ότι δεν συνεργαστήκαμε σωστά επειδή ο καθένας έπαιζε το παιχνίδι του και πολύ πιθανά στην παικτική ανωτερότητα των αντιπάλων μας. Σε καμία περίπτωση πάντως οι κατηγορίες σου για gameruin δεν συμπιπτουν με τον κανονισμό της clan NOL:
1.3 Game ruining (Καταστροφή παιχνιδιού)
Ο όρος Gameruin στο Dota-Alliance αναφέρεται στις περιπτώσεις όπου συμβαίνουν ένα (ή περισσότερα) από τα ακόλουθα:
α. Έκδηλα εσκεμμένη καταστροφή παιχνιδιού (για παράδειγμα εσκεμμένο τάισμα - feeding, καταστροφή ή αναίτια πώληση αντικειμένων κλπ).
β. Επανειλημένο killsteal σε μάχες που ο παίκτης δε συμμετέχει (δε βαράει καθόλου κι έρχεται μόνο για το last hit/spell).
γ. Απουσία από την άμυνα σε μάχες στις οποίες διακυβεύεται η τύχη κάποιου κτιρίου της βάσης (εκτός αν η πλειοψηφία της ομάδας συμφωνεί στο να κάνει push ή farm την ώρα εκείνη).
δ. Επανειλημμένη άρνηση/αδιαφορία για συμμετοχή σε pushes που επηρεάζει την έκβαση του παιχνιδιού.
ε. Συνολικός χρόνος παραμονής afk για ένα παίχτη πάνω από πέντε (5) λεπτά.
στ. Η κλοπή και η καταστροφή αντικειμένων τα οποία ανήκουν σε κάποιο σύμμαχο.
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν προβλέπεται να γίνεται ban για gameruin.
Το noobplay όσο εκτεταμένο και αν είναι ΔΕΝ θεωρείται gameruin.
Όλες οι άλλες περιπτώσεις που μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχει gameruin θα πρέπει να γίνονται report στο forum (user abuse).
t.w.i.n.e
22-02-2012, 05:05 PM
den nomizo na einai bannable file m na xrisimopoieis kapio skill s...Oti kai na tou eleges autos mporei na theorouse sosto na pezi me to 3o tou skill gt isos na to theorouse sosto..To oti kapios isos na einai noobas kai na min to katalabaini den exis to dikaioma na ton bannareis...Kai oso giauto p ipes file elafi san admin 3eris perisotera min ton kobis kiolas poli admins edo mesa den exoun idea ti prepi na kanoun se teties periptoseis klp..Gl file an kai me noob play p den dikaiologi ta 7 xronia empirias s to ban einai adiko hf
TREXW_ELA
23-02-2012, 12:18 AM
DA FUG?eloθηρικες ισως.βαθμοθηρικες δυσκολα:P
Μόλις διόρθωσες κάτι που είπε σωστά! Πές μας πως νιώθεις;
έκατσα και είδα το replay και κατά την ταπεινή μου άποψη μπορώ να πω οτι δεν υπάρχει gameruin απο τον user elafi ήταν noobplay διότι έπαιζε φιδάκια και άθελα του έδεινε λίγο παραπάνω gold/exp στούς αντιπάλους χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κάνει gameruin εφόσον δεν το έκανε επίτηδες φαινόταν οτι προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι του και να παίξει οσο καλύτερα μπορούσε θεωρώ υπερβολικό και άδικο το ban και θα σταθώ σε αυτο που είπε το elafi οτι το έκανε σαν δικαιολογία ο just(winner. για να αποφύγη την ήτα 7:21 [All] DA-SHEPHERD: Player [Elafi] was banned by player [Just(wiNner.] on server [europe.battle.net].
μέτα το ban ακολούθησε το kick και λογικά έκανε end και οχι !end force γιατί ήταν πριν το 8
Οχι ρε τι άδικο, χαλούσε το παιχνίδι γιατί ήθελε να pusharei με τα φιδάκια, άσε που πέθανε κιόλας ο noobas...OMG, ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ, ΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ BAN ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ?
Μάθε λοιπόν και εσύ οτι στα μεγαλύτερα leagues/events παίζουν με φιδάκια και βιάζουν, φοβερο? Πέρα απο αυτό, τώρα εσύ προσπαθείς να μας πείς οτι το kick το έκανες επειδή έβαζε φιδάκια?Seriously? Άκου λοιπόν και την δικιά μου ταπεινή άποψη:Στήνεις το matchaki, ξεκινάει το game με την ομάδα μου να έχει teamelo το πολυ 20%, randomarw naix, κάνω τον aa (o καλός σας) να ιδρώσει, τον παίρνω kill, πάω gang πάνω, τρώω το παιδί που έκανες kick (χωρίς να έχει την παραμικρή ελπίδα να γλιτώσει το τονίζω) και στο καπάκι τον κάνεις kick&ban με την δικαιλογία οτι έκανε gameruin...Να σου πω την αλήθεια ο welovemairy aka delano που ήταν mid και το παιζε κάποιος έκανε περισσότερο gameruin...P.S:Αυτοκτονα.
Vlepontas to name sou (ena name zwou dld) arxika pisteva oti exeis autognwsia alla telika ekana lathos.
Ε και εγώ όταν βλέπω το name σου θέλω να ξεράσω πάνω στην οθόνη και μετα να σε βάλω τα γλύψεις, καθώς η βία αντικαθιστά τα επιχειρήματα...Αλλά οκ, εσύ τουλάχιστον έχεις δικό σου name. ΔΕΝ
ERMIONH
23-02-2012, 12:57 AM
Μάθε λοιπόν και εσύ οτι στα μεγαλύτερα leagues/events παίζουν με φιδάκια και βιάζουν, φοβερο? Πέρα απο αυτό, τώρα εσύ προσπαθείς να μας πείς οτι το kick το έκανες επειδή έβαζε φιδάκια?Seriously? Άκου λοιπόν και την δικιά μου ταπεινή άποψη:Στήνεις το matchaki, ξεκινάει το game με την ομάδα μου να έχει teamelo το πολυ 20%, randomarw naix, κάνω τον aa (o καλός σας) να ιδρώσει, τον παίρνω kill, πάω gang πάνω, τρώω το παιδί που έκανες kick (χωρίς να έχει την παραμικρή ελπίδα να γλιτώσει το τονίζω) και στο καπάκι τον κάνεις kick&ban με την δικαιλογία οτι έκανε gameruin...Να σου πω την αλήθεια ο welovemairy aka delano που ήταν mid και το παιζε κάποιος έκανε περισσότερο gameruin...P.S:Αυτοκτονα.
Στα μεγαλα leagues wodota kid εχεις παιξει να φανταστω;Γιατι spammareis συνεχια nolades και nolades ενω ουτε για το nol δεν εισαι,τα φιδακια τα παιζουν οντως για να pusharoun,αλλα τα προστατευουν ταυτοχρονος,γιατι οπως ειπε ο just παραπανω σου δινουν extra gold xp ειδικα στο 1lvl που ειναι 1-2 hits.
Αυτο εννοουσε ruin τα εβαζε οπου νανε και τα ετρωγαν easy,+ 2 φορες που πεθανε εχασε τελιος ασκοπα καθως εκανε το slow και εκατσε να βαρεσει.
Μαθε λιγο τον κοσμο ρε GOSADI Πες μας και αλλα
YaSm1n
23-02-2012, 05:29 AM
Δεν είδα το replay αλλά μήπως μωρέ ατιμούτσικο δεν του έκανες κότα-πουλί από το 0' και δεν πήρες obs σε συνδυασμό πάντα με το extra xp και gold που έδινες? Μάλλον εκεί το βάσισε.. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που λέτε fail το 3o skill του venom αυτό που ειπώθηκε από τον trexw_ela ισχύει, στα περισσότερα leagues με cm mode παίρνουν venom και παίζουν με φιδάκια σαν obs και meka-pipe-urn κλπ. Ότι να ναι το ban πραγματικά.
Έχω παίξει game με τον user και έπαιζε μια χαρά, δεν θεωρώ πως είναι nab και στην τελική μπαίνει να παίξει ένα game να περάσει η ώρα του (να κάνει το παιχνίδι του όπως αυτός ξέρει ή δεν ξέρει για κάποιους) και πέφτει πάνω σε ένα κομπλεξικό παιδάκι που έχει και θράσος όταν έρχεται να απαντήσει στο abuse του, αντί να ζητήσει συγγνώμη..
Κύριε ADMIN που τα ξέρεις όλα, ειδικά πως πρέπει να παίζει ο καθένας κατέβα λίγο από το καλάμι η πήγαινε σε κανένα channel με high skilled players γιατί εδώ δεν σε υπακούν και χαραμίζεις τον "πολύτιμο" χρόνο σου αλλά και των υπολοίπων!
ronaman
23-02-2012, 09:02 PM
stamatiste na lete oti na ne...ta fidakia lvl 1 den ta spammareis gia kanena logo....peftoun me 1 hit kai dinun 12 xp otan to creep sou dinei 62 xp.pou simenei oti ama feedarei 5 fidakia pou lvl 1 ine 1 hit kai peftoun poli easy ine 1 olokliro creep.den ine tragiko ayto pou ekane,kathos to game ginete se 1 public league opos to nol,alla exoun akoustei poles vlakeies gia to pos pezun sta "megala leagues" kai gia ayto bika ston kopo na postarw...den thelw na parw thesi gia to an eprakse swsta o admin i oxi,apla to thema me ta fidakia ine toso aplo kai to analiete les kai ine kamia epistimi.lvl 1 fidaki o monos logos na pexti ine gia scout sta side lanes an perimenis kapio gank i kati paromio.ayta apo emena filika panta
O_KrAnIuM
23-02-2012, 09:33 PM
gia na eipe o admin stamata na tous expareis me ta fidakia paei na pei oti to lane htane arnitiko gia ton venom did den mporouse na pusharei akoma kai me ayta ..... opote den eprepe na ta spamarei kai na exparei tous pushers tou -.- perisotero kai idika lvl 1. se teties periptoseis pezeis safe den perneis creeps alla mono xp osotou na ginei kapio gang kai oxi na kaneis to ergo tous pio eykolo kai aneto.. opote mhn kletai..
Obs.NinJaZz
23-02-2012, 09:34 PM
stamatiste na lete oti na ne...ta fidakia lvl 1 den ta spammareis gia kanena logo....peftoun me 1 hit kai dinun 12 xp otan to creep sou dinei 62 xp.pou simenei oti ama feedarei 5 fidakia pou lvl 1 ine 1 hit kai peftoun poli easy ine 1 olokliro creep.den ine tragiko ayto pou ekane,kathos to game ginete se 1 public league opos to nol,alla exoun akoustei poles vlakeies gia to pos pezun sta "megala leagues" kai gia ayto bika ston kopo na postarw...den thelw na parw thesi gia to an eprakse swsta o admin i oxi,apla to thema me ta fidakia ine toso aplo kai to analiete les kai ine kamia epistimi.lvl 1 fidaki o monos logos na pexti ine gia scout sta side lanes an perimenis kapio gank i kati paromio.ayta apo emena filika panta
Αυτό ακριβώς.
Βασικά, από τη στιγμή που του εξήγησαν το λάθος το και ότι με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού boostάρει τους αντιπάλους και αυτός συνέχιζε να βγάζει φιδάκια όπου να 'ναι και να feedάρει, το kick-ban δικαιολογείται. Εκτός αυτού, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τις δύο πρώτες φορές που πέθανε, πέθανε επειδή προσπαθούσε να βγάλει φιδάκια πολύ μπροστά.
Να σου πω την αλήθεια ο welovemairy aka delano που ήταν mid και το παιζε κάποιος έκανε περισσότερο gameruin...P.S:Αυτοκτονα.
To Whylovemairy είναι κλεμμένο account που έγινε expire, πίστεψες έστω για μια στιγμή ότι πήρες το lane από τον real; XAXAXAXA
soz αλλά δεν. ;\
Ε και εγώ όταν βλέπω το name σου θέλω να ξεράσω πάνω στην οθόνη και μετα να σε βάλω τα γλύψεις, καθώς η βία αντικαθιστά τα επιχειρήματα...Αλλά οκ, εσύ τουλάχιστον έχεις δικό σου name. ΔΕΝ
28587
Elafi
24-02-2012, 12:36 AM
Δεν θα κάτσω να κάνω ανάλυση του τρόπου που έπαιξα ούτε πόσα φιδάκια έβαλα ή πόσο xp πήραν οι αντίπαλοι από αυτό. Το post αυτό το έκανα γιατί πιστεύω ότι ο admin παρέκαμψε τους κανόνες με το να με banάρει με δικαιολογια gameruin. Δεν αναφέρεται πουθενά στους κανονισμούς κάτι ανάλογο και αν όντος ήθελε να το τραβήξει το θέμα να έκανε report για user abuse και όχι νταβατζηλίκια.
Επίσης να παρακαλέσω να μην γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, παρά μόνο αν έχει να πει κάτι επί του θέματος. Ελπίζω να πάρουν θέση και να ακούσουμε και την άποψη των υπευθύνων γι' αυτά τα θέματα. Νοιώθω ακόμη αδικιμένος και επίσης δεν μπορώ να παίξω dota εδώ και 2 μέρες .....
ΥΓ: Ιδού οι κανόνες που αναφέρονται στο gameruin γιατί βλέπω ότι πολλοί δεν έχετε μπει καν στον κόπο να διαβάσεται 5 πράγματα πριν ανοίξετε το στόμα σας.......
Ο όρος Gameruin στο Dota-Alliance αναφέρεται στις περιπτώσεις όπου συμβαίνουν ένα (ή περισσότερα) από τα ακόλουθα:
α. Έκδηλα εσκεμμένη καταστροφή παιχνιδιού (για παράδειγμα εσκεμμένο τάισμα - feeding, καταστροφή ή αναίτια πώληση αντικειμένων κλπ).
β. Επανειλημένο killsteal σε μάχες που ο παίκτης δε συμμετέχει (δε βαράει καθόλου κι έρχεται μόνο για το last hit/spell).
γ. Απουσία από την άμυνα σε μάχες στις οποίες διακυβεύεται η τύχη κάποιου κτιρίου της βάσης (εκτός αν η πλειοψηφία της ομάδας συμφωνεί στο να κάνει push ή farm την ώρα εκείνη).
δ. Επανειλημμένη άρνηση/αδιαφορία για συμμετοχή σε pushes που επηρεάζει την έκβαση του παιχνιδιού.
ε. Συνολικός χρόνος παραμονής afk για ένα παίχτη πάνω από πέντε (5) λεπτά.
στ. Η κλοπή και η καταστροφή αντικειμένων τα οποία ανήκουν σε κάποιο σύμμαχο.
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν προβλέπεται να γίνεται ban για gameruin.
Το noobplay όσο εκτεταμένο και αν είναι ΔΕΝ θεωρείται gameruin.
Όλες οι άλλες περιπτώσεις που μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχει gameruin θα πρέπει να γίνονται report στο forum (user abuse).
TREXW_ELA
24-02-2012, 12:59 AM
Έχεις δεί πουθενά να λέει μην παίζεις φιδάκια αλλιώς τρώς ban? Μήπως να έπαιρνε και bottle για το mid, για να πάρει το lane?
Αυτό ακριβώς.
Βασικά, από τη στιγμή που του εξήγησαν το λάθος το και ότι με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού boostάρει τους αντιπάλους και αυτός συνέχιζε να βγάζει φιδάκια όπου να 'ναι και να feedάρει, το kick-ban δικαιολογείται. Εκτός αυτού, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τις δύο πρώτες φορές που πέθανε, πέθανε επειδή προσπαθούσε να βγάλει φιδάκια πολύ μπροστά.
To Whylovemairy είναι κλεμμένο account που έγινε expire, πίστεψες έστω για μια στιγμή ότι πήρες το lane από τον real; XAXAXAXA
soz αλλά δεν. ;\
28587
Oh, ευτυχώς ήρθε και ο τυρέμπορας να μας διαφωτήσει, αφού όπως είπες και εσύ φαίνεται ξεκάθαρα πέθανε 2 φορές επειδή πήγε να βάλει φιδάκια μπροστά, μήπως είδες κανα δικό σου last replay?
Σημασία δεν έχει το ποιόν πήρα mid, σημασία έχει οτι είναι τουλάχιστον γίδι όπως λένε και στο χωριό σου, και το έκανε end με σκοπό να διακοπεί το παιχνίδι αφού έβλεπε οτι χάνει...Τα υπόλοιπα που λές, λέω να τα κρατήσεις για την μάπα σου και τους φίλους σου (αν έχεις).
Obs.NinJaZz
24-02-2012, 01:30 AM
Δεν θα κάτσω να κάνω ανάλυση του τρόπου που έπαιξα ούτε πόσα φιδάκια έβαλα ή πόσο xp πήραν οι αντίπαλοι από αυτό. Το post αυτό το έκανα γιατί πιστεύω ότι ο admin παρέκαμψε τους κανόνες με το να με banάρει με δικαιολογια gameruin. Δεν αναφέρεται πουθενά στους κανονισμούς κάτι ανάλογο και αν όντος ήθελε να το τραβήξει το θέμα να έκανε report για user abuse και όχι νταβατζηλίκια.
Επίσης να παρακαλέσω να μην γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, παρά μόνο αν έχει να πει κάτι επί του θέματος. Ελπίζω να πάρουν θέση και να ακούσουμε και την άποψη των υπευθύνων γι' αυτά τα θέματα. Νοιώθω ακόμη αδικιμένος και επίσης δεν μπορώ να παίξω dota εδώ και 2 μέρες .....
ΥΓ: Ιδού οι κανόνες που αναφέρονται στο gameruin γιατί βλέπω ότι πολλοί δεν έχετε μπει καν στον κόπο να διαβάσεται 5 πράγματα πριν ανοίξετε το στόμα σας.......
Ναι ρε Elafi κάνε μου c/p τα rules που έγραψα, πλάκα έχεις.
Δεδομένου ότι σου εξήγησε πως με τον τρόπο που έπαιζες feedαρες του αντιπάλους και εσύ παρ' όλες τις παρατηρήσεις και τις συστάσεις συνέχιζες ακάθεκτος, έκανες ακριβώς αυτό που αναγράφεται στον κανόνα 1.3 απλώς σε μία πιο �light� μορφή.
Oh, ευτυχώς ήρθε και ο τυρέμπορας να μας διαφωτήσει, αφού όπως είπες και εσύ φαίνεται ξεκάθαρα πέθανε 2 φορές επειδή πήγε να βάλει φιδάκια μπροστά, μήπως είδες κανα δικό σου last replay?
Σημασία δεν έχει το ποιόν πήρα mid, σημασία έχει οτι είναι τουλάχιστον γίδι όπως λένε και στο χωριό σου, και το έκανε end με σκοπό να διακοπεί το παιχνίδι αφού έβλεπε οτι χάνει...Τα υπόλοιπα που λές, λέω να τα κρατήσεις για την μάπα σου και τους φίλους σου (αν έχεις).
Και τυρέμπορος είμαι και σωματέμπορας είμαι και απ' όλα son. ;)
Βασικά εκτός από full noobάδες είστε και τέρμα χαζάδες, γιατί δεν έχετε μάθει να κρίνετε ούτε τις πιο απλές καταστάσεις. Τώρα τι να κάθομαι να εξηγώ, αφού με τον εγκέφαλο που διαθέτεται δεν θα καταλάβετε πράμα.
Για λύπηση είστε, κρίμα. ;\
ΥΓ. Δεν έχω φίλους, έχω μόνο 44χρονες φίλες και τα �πικάντικα� που λέω τις ξετρελένουν αν θες να ξέρεις. Πολύ κιόλας ! ;)
G.ViruS
24-02-2012, 05:08 PM
Closed ;o
Sexy_mo_mo
28-02-2012, 07:30 PM
Εγώ πιστεύω ότι και ο user elafi έσφαλε και ενώ του έγινε εξήγηση ότι κάνει κακή χρήση των φιδιών συνέχισε να τα βάζει αλλά και το kick ban από την μεριά του admin είναι υπερβολικό.Έπρεπε να περιμένει λίγο ακόμα γιατί 3 deaths δεν είναι αρκετά για θεωρηθούν κριτήριο gameruin επομένως o admin θα δεχτεί 1 level warn για το υπερβολικό Kick-ban ενώ ο user θα κριθεί στο Unban section.
Abuse Solved.
Topic Closed.