PDA

View Full Version : [SOLVED] User Abuse : xxx_dota_ , hq.

xaxalos
30-07-2014, 02:05 PM
Accused Battle.Net account: hq. / z3d_ και οι άλλοι δύο του team
Your battlet.net Account:paidi_kalogrias
Game name:ap***
Abused rule: manne(r)s!
Time of event (In Game): συνέχεια
Further details: Τα παιδιά δίνουν ρέστα, αρχίζουν να λένε ότι κάνω ruin εγώ κι ο slark που πρώτη φορά τον βλέπω και δεν έκανε κανένας ruin από τους δύο μας. Έπειτα ξεκινάει ένας χείμμαρος βρισιών προς παναγίες, χριστούς, απόγονους, πρόγονους, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Απίστευτη σαπίλα και αποντροπιασμός!

Να σημειώσω πως ο χρήστης HQ. είναι με ALT ACCOUNT και τα κάνει αυτά. Δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά χτες τον πέτυχα team με τον phoenixmarrie και τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Αυτά. Μπαίνουν κι οι admins με άλλα account και βγάζουν τον πραγματικό εαυτό τους. 49841

Rock_N_Troll
30-07-2014, 03:21 PM
Δεν θα κάνω την νταντά για κανέναν εδώ μέσα,μου ζητούσατε να κάνω kick για ruin,mute κτλ. Δεν μπαίνω σε games για να σας κάνω τα θελήματα,μπαίνω για να κρατάω κάποιες ισορροπίες.

Όποιος ξαναπιάσει καρκίνους στο στόμα του θα διαγραφεί από το forum και θα φάει ΜΕΓΑΛΟ ban στο main account του. Κατανοητό;

xaxalos
30-07-2014, 09:34 PM
Δεν κατάλαβα γιατί το λες αυτό Rock. Δεν είναι για σένα το report, για τους users είναι. Εσύ φυσικο να μην ξέρεις τι λέγεται στο άλλο team.

The_New_Guy
30-07-2014, 09:54 PM
Kαλα σε κανανε. Οτι και να σου ειπαν σου αξιζε.

xaxalos
30-07-2014, 10:16 PM
Kαλα σε κανανε. Οτι και να σου ειπαν σου αξιζε.

Με ξέρεις κι από χτες? Έχεις να προσφέρεις κάτι στο τόπικ?

Egw.O.Kupu
30-07-2014, 10:30 PM
rE min m peirazete tn rock n troll min sas arxisw fapes

The_New_Guy
30-07-2014, 10:53 PM
Με ξέρεις κι από χτες? Έχεις να προσφέρεις κάτι στο τόπικ?

Δεν φτανει που 2 μερες σερι μπαινεις και κανεις gameruin αλλα εχεις το θρασος να κανεις και abuse επειδη δικαιολογημενα σε εβρισαν. Απλα δειχνεις ποσο πουστης εισαι στην ψυχη. Το να βρισουν εναν τετοιο πουστη ειναι αυτονοητο και απολυτα δικαιολογημενο. Τουλαχιστον ξερουμε και εγω και εσυ τι εισαι.

The_New_Guy
30-07-2014, 10:56 PM
Δεν θα κάνω την νταντά για κανέναν εδώ μέσα,μου ζητούσατε να κάνω kick για ruin,mute κτλ. Δεν μπαίνω σε games για να σας κάνω τα θελήματα,μπαίνω για να κρατάω κάποιες ισορροπίες.

Όποιος ξαναπιάσει καρκίνους στο στόμα του θα διαγραφεί από το forum και θα φάει ΜΕΓΑΛΟ ban στο main account του. Κατανοητό;

Μπαινει ο αλλος 2 μερες σερι και κανει toss με tiny τους συμπαιχτες του και αυτο που εχεις να πεις ειναι οποιος βρισει? Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω. Το βρισιμο στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι εκφραση αγανακτησης στην μορφη βιας που ασκειτε στον user. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.

xaxalos
30-07-2014, 10:59 PM
Πως μιλάς έτσι ρε τελειωμένε? Μπήκες να δείξεις το χαρακτήρα σου και στο forum. Θα μου πεις πως κάνω και gameruin. Δικό σου είναι το account HQ.? Ξεφτιλισμένε έχεις το θράσσος και μιλάς μετά τα όσα είπες στο game. Ποιος άνθρωπος σκουπίδι εύχεται στον άλλον να πάθουν καρκίνο τα παιδιά του? Και τολμάς και μιλάς κιόλας. Ντροπή σε όσους σε ανέχονται και σε έχουν κάνει και admin. Ban από τη ζωή θες.

The_New_Guy
30-07-2014, 11:01 PM
Πως μιλάς έτσι ρε τελειωμένε? Μπήκες να δείξεις το χαρακτήρα σου και στο forum. Θα μου πεις πως κάνω και gameruin. Δικό σου είναι το account HQ.? Ξεφτιλισμένε έχεις το θράσσος και μιλάς μετά τα όσα είπες στο game. Ποιος άνθρωπος σκουπίδι εύχεται στον άλλον να πάθουν καρκίνο τα παιδιά του? Και τολμάς και μιλάς κιόλας. Ντροπή σε όσους σε ανέχονται και σε έχουν κάνει και admin. Ban από τη ζωή θες.

Και με το να λες ψεμματα οτι δεν εκανες gameruin 2 μερες σερι δειχνεις ποσο πουστης στην ψυχη εισαι για μια ακομα φορα. Οποιος σε βριζει εχει καθε δικαιωμα να το κανει.

xaxalos
30-07-2014, 11:06 PM
http://www.vrisko.gr/search/%CE%A8%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%C E%B9/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%C E%B9%CE%BA%CE%B7/

Άντε αγόρι μου να κοιταχτείς, έχεις θέματα..

Rock_N_Troll
30-07-2014, 11:26 PM
"Μπαινει ο αλλος 2 μερες σερι και κανει toss με tiny τους συμπαιχτες του και αυτο που εχεις να πεις ειναι οποιος βρισει? Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω".
Αυτό που "εύχεσαι/ται" δεν μπορώ να το βάλω στην ίδια κατηγορία με κανένα toss/ruin. Το έχει περάσει δικός μου άνθρωπος, όποιος ξαναπεί κάτι αντίστοιχο θα φροντίσω να απομακρυνθεί από εδώ μέσα. Σε μια ιδανική κοινωνία θα φρόντιζα να μην θέλει/μπορεί να ξαναπιάσει ποντίκι και πληκτρολόγιο. Στην "πολιτισμένη" κοινωνία που τρέφει τέτοια μυαλά θα φροντίσω να μην βλέπω/ουμε τέτοια αίσχη εδώ μέσα. Απαιτώ συγγνώμη/εξηγήσεις.

"Δεν κατάλαβα γιατί το λες αυτό Rock. Δεν είναι για σένα το report, για τους users είναι. Εσύ φυσικο να μην ξέρεις τι λέγεται στο άλλο team."

Δεν με ενδιαφέρει αν φάω report, με ενδιαφέρει να υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που κάνουμε χαβαλέ παίζοντας ένα παιχνίδι.Το ξέρω ότι δεν είναι για μένα, διάβασα τα logs και σιχάθηκα γιατί έχω να κάνω με τέτοιους ανθρώπους.

Το βρισιμο στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι εκφραση αγανακτησης στην μορφη βιας που ασκειτε στον user.

Όχι.μορφή βίας είναι να πιάσεις αυτόν που το λέει και να τον κάνεις να πονέσει στο 1% από αυτό που νιώθει ένας καρκινοπαθής. Βία είναι για τα ματάκια μου να βλέπω ΖΩΑ να εύχονται καρκίνο για ένα κωλοπαίχνιδο. Μια φορά μου είπε κάποιος τέτοιο πραγμα,μου ζήτησε από μόνος του συγγνώμη. Δεύτερη δεν θα υπάρξει, το λέω υπεύθυνα.

Το λέω ξεκάθαρα, όποιος ξαναπεί κάτι τέτοιο θα φύγει από εδώ μέσα.

Rock_N_Troll
30-07-2014, 11:29 PM
Παρακαλώ τους φίλους και συναδέλφους να μην σβήσουν τίποτα από τα παραπάνω.

The_New_Guy
30-07-2014, 11:48 PM
Συγκρινεις λογια εκνευρισμου ΔΙΚΑΙΟΓΙΜΕΝΟΥ με ΠΡΑΞΕΙΣ? Σοβαρα? Εισαι λαθος και εστιαζεις την προσοχη σου στην αγανακτιση και οχι στο προβλημα και στα προβληματικα ατομα που χαλανε τα games και την διαθεση των παιδιων που θελουν να παιξουν. Κανενας σεβασμος σε τετοια ατομα.

Rock_N_Troll
31-07-2014, 12:32 AM
ΟΚ,περιμένω μια συγγνώμη για όσα είδα. Η αγανάκτηση μπορεί να εκφραστεί και με χασαπομάχαιρο,είναι σωστή; Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, εγώ ξεκαθαρίζω ότι δεν θα ανεχτώ τέτοιες εκφράσεις. Το πιθανό gameruin θα το εξετάσει συνάδελφος, αν υπάρχει ruin θα υπάρξει και τιμωρία. Εμένα με απασχολεί η συμπεριφορά των ατόμων που συναναστρέφομαι.

xaxalos
31-07-2014, 12:47 AM
Άντε πείτε τις συγνώμες σας και όλα οκ. Ας βγάζει ό,τι πιο σιχαμένο έχει μέσα του ο άλλος, άμα πει συγνώμη όλα καλά. Που πάω να βρω το δίκιο μου κι εγώ, το REPLAY το βλέπει κανείς ρε ή τζάμπα το ανεβάζουμε? ΠΟΙΟ RUIN???? Θα μου πει ο άλλος για καρκίνο στα παιδιά μου, για τη μάνα μου, για ότι κατεβάσει το σκατένιο μυαλό του και θα σου πει εσένα συγνώμη και όλα καλά.

The_New_Guy
31-07-2014, 12:50 AM
ΟΚ,περιμένω μια συγγνώμη για όσα είδα. Η αγανάκτηση μπορεί να εκφραστεί και με χασαπομάχαιρο,είναι σωστή; Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, εγώ ξεκαθαρίζω ότι δεν θα ανεχτώ τέτοιες εκφράσεις. Το πιθανό gameruin θα το εξετάσει συνάδελφος, αν υπάρχει ruin θα υπάρξει και τιμωρία. Εμένα με απασχολεί η συμπεριφορά των ατόμων που συναναστρέφομαι.

Συγγνωμη για ποιο πραγμα!? Δεν εχεις δικιο μην εισαι εγωιστης. Ουτε στο δημοτικο ειμαστε να μας λενε πιπερι πως μιλας ετσι. Ο υπανθρωπος που χαλαει την ωρα του με σκοπο να ενοχλησει αλλους του αξιζει και βρισιμο και ενα χερι ξυλο. Πως να το κανουμε τωρα. Αφου ειναι σαδιστης και σκατοψυχος θα τον λυπιθω κι ολας? Κι αν λεω οτι η μανουλα του ειναι πουτανα δεν φταιω εγω. Ο ιδιος το λεει με την συμπεριφορα του.

The_New_Guy
31-07-2014, 12:51 AM
Άντε πείτε τις συγνώμες σας και όλα οκ. Ας βγάζει ό,τι πιο σιχαμένο έχει μέσα του ο άλλος, άμα πει συγνώμη όλα καλά. Που πάω να βρω το δίκιο μου κι εγώ, το REPLAY το βλέπει κανείς ρε ή τζάμπα το ανεβάζουμε? ΠΟΙΟ RUIN???? Θα μου πει ο άλλος για καρκίνο στα παιδιά μου, για τη μάνα μου, για ότι κατεβάσει το σκατένιο μυαλό του και θα σου πει εσένα συγνώμη και όλα καλά.

Ησυχασε μιλανε τα αγορακια τωρα.

xaxalos
31-07-2014, 01:03 AM
Καλά έχεις φέρει το forum σε άλλο επίπεδο..

The_New_Guy
31-07-2014, 01:16 AM
To αστειο ειναι οτι περα απο σκατοψυχος πρεπει να ειναι και εγκεφαλικα νεκρο. Γιατι και να ηθελα να μπω να σου κανω το ιδιο σε game θα βαριουμουν απιστευτα να κανω κατι τοσο αχαρο. Που φυσικα ειμαι ισοροπημενος και δεν θα το εκανα ποτε. Και ενα τετοιο ατομο τωρα πειραζει να το βριζουμε? Σε ποια πραγματικοτητα ισχυει αυτο?

Δεν λεω οτι δεν θα επρεπε να γινει ban οποιος βριζει προς θεου. Αλλα μεχρυ εκει. Χωρις κυριγμα και φυσικα με κατανοηση που η κοινη λογικη επιβαλει. Και οι λεξεις επαναλαμβανω δεν μπορουν να συγκριθουν σε καμια των περιπτωσεων με πραξεις που εχουν σκοπο να βλαψουν. Ειναι μονο βρισιμο και εκφραση θυμου. Χαλαει την ωρα μου και την διασκεδαση μου οπως και την διαθεση μου, και ολ αυτα εσκεμενα. Εχει μπει σε game ΜΟΝΟ για να κανει αυτο το πραγμα. Δεν εχεις δικαιωμα να τον βρισεις??? Αν δεν γινομαι κατανοητος λυπαμαι δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Δυστιχως πισω απο μια οθονη ο καθε ανωμαλος (γιατι ανωμαλος ειναι) μπορει να βγαλει οτι σκατα εχει μεσα του χωρις να φοβαται, αλλα τουλαχιστον οι υπολοιποι ας το κατανοησουμε αυτο.

dimmu_borgir
31-07-2014, 01:36 AM
To αστειο ειναι οτι περα απο σκατοψυχος πρεπει να ειναι και εγκεφαλικα νεκρο. Γιατι και να ηθελα να μπω να σου κανω το ιδιο σε game θα βαριουμουν απιστευτα να κανω κατι τοσο αχαρο. Που φυσικα ειμαι ισοροπημενος και δεν θα το εκανα ποτε. Και ενα τετοιο ατομο τωρα πειραζει να το βριζουμε? Σε ποια πραγματικοτητα ισχυει αυτο?

Δεν λεω οτι δεν θα επρεπε να γινει ban οποιος βριζει προς θεου. Αλλα μεχρυ εκει. Χωρις κυριγμα και φυσικα με κατανοηση που η κοινη λογικη επιβαλει. Και οι λεξεις επαναλαμβανω δεν μπορουν να συγκριθουν σε καμια των περιπτωσεων με πραξεις που εχουν σκοπο να βλαψουν. Ειναι μονο βρισιμο και εκφραση θυμου. Χαλαει την ωρα μου και την διασκεδαση μου οπως και την διαθεση μου, και ολ αυτα εσκεμενα. Εχει μπει σε game ΜΟΝΟ για να κανει αυτο το πραγμα. Δεν εχεις δικαιωμα να τον βρισεις??? Αν δεν γινομαι κατανοητος λυπαμαι δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Δυστιχως πισω απο μια οθονη ο καθε ανωμαλος (γιατι ανωμαλος ειναι) μπορει να βγαλει οτι σκατα εχει μεσα του χωρις να φοβαται, αλλα τουλαχιστον οι υπολοιποι ας το κατανοησουμε αυτο.

Λες και ξαναλες τα ίδια.... Έστω οτι σου κάνουν όλα αύτα που ισχυρίζεσαι(μπορεί ναι, μπορεί όχι,αλλά τα δέχομαι για να συνέχιστεί η κουβέντα).Λες οτι αξίζουν βρίσιμο( μπορεί και όχι, αλλά και πάλι να το δεχτώ).ΟΚ.
Βρίσε αυτούς...Οι μάνες τους και τα παιδία τους τι φταίνε? Πόσο διεστραμμένος πρέπει να είναι ένας, που επειδή του χαλάνε την "διάθεση" σε ένα game, εύχεται καρκίνο σε παίδια? Να ήσουν εώς 10 χρονών(και πάλι θα ήσουν αδικαιολόγητος),αλλά θα είχες κάποιο ελαφρυντικό.Αλλά να είσαι 30+ και να λες τέτοια?Δηλαδή λίγο αυτοκριτική δεν μπορείς να κάνεις?

Rock_N_Troll
31-07-2014, 01:45 AM
"Άντε πείτε τις συγνώμες σας και όλα οκ." Αυτό κατάλαβες από όσα έγραψα;

The_New_Guy,συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Από αύριο θα πας διακοπές διαρκείας για να ηρεμήσεις. Κάνεις κακό στον εαυτό σου και το κανάλι,με κούρασες,σιχάθηκα και θα εισηγηθώ να διαγραφείς από το forum. Όποιος σχολιάσει ειρωνικά δέχεται infraction αυτόματα,όποιος ξαναβρίσει με τέτοιο τρόπο φεύγει διακοπές. Δεν είστε ούτε για χαβαλέ ούτε για τίποτα.
Επίσης όποιος ξαναπροσβάλλει staff θα δέχεται ban από εμένα προσωπικά,κάθε μέρα συμμαζεύουμε τέτοια χάλια για να κρατάμε ζωντανό κάτι που αγαπάμε.
Κλειδώνει για να εξεταστεί, τα σχόλια να μην διαγραφούν για να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές στον the_new_guy.

Closed

PhoenixMarie
31-07-2014, 12:25 PM
xxx_dota_ , hq. , z3D_ , Instantst banned for bad manners

[Allies] Instantst : gamw tin panagia sas zwa
[Allies] xxx_dota_ (Slark): sks gamo ti mana sou
[Allies] z3D_ (Earthshaker): psofa amane
[Allies] HQ. (Slardar): karkino sta paiDakia sas

Λάθος toss δεν σημαίνει gameruin, και δεν έκανε τόσα λάθη ώστε να αγγίζει έστω στο ελάχιστο το gameruin o tiny.

Σύμφωνα με το νέο rule (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=215980) ο user the_new_guy εφόσον βρισκόταν με alt account (hq.) δέχεται 1 μήνα timeban για τα άσχημα manners.

Abuse solved
Topic closed.