PDA

View Full Version : [DENIED] Admin Abuse : A_no0b_arak

Anwteros
19-06-2010, 01:25 PM
* Accused Admin Account : A_no0b_arak

* Game Name : ap2152

* Παράπτωμα του Admin : Εκανε !end το game στο 4 λεπτο χωρις να εχει leavarei κανενας επειδη "βιαζοταν"...

* Σε ποιο λεπτό έγινε το γεγονός : 3-4 λεπτο

Replay : http://www.mediafire.com/?k1mndmugmd3

Ο admin βιαζοταν και μας ειπε στο all οτι κατι του ετυχε κατι επρεπε να φυγει.. το καταλαβαινω.. αλλα απο την στιγμη που ειμαστε 5vs5 και δεν εχει βγει κανενας.. για ποιο λογο να μας χαλασει το game? Επισης δεν ζητησε κανενας end! και ο τυπος χωρις να ακουσει κανεναν εκανε αυτο που ηθελε... :/
Δεν εχω τιποτα αλλο να πω.. εσεις αποφασιζετε.. Ευχαριστω εκ των προτερων.

DoNt_CaRe
19-06-2010, 01:33 PM
Filos, to replay pou anevases den leitourgei.
Isws epidh den ekanes save replay alla save game.
O tupos tou arxeiou prepei na einai .w3g kai oxi .w3z

A_No0b_Arak
19-06-2010, 01:47 PM
Παιδιά χίλια συγγνώμη αλλά όντος κάτι μου έτυχε και έπρεπε να φύγω. Ο κύριος που μου έκανε το abuse όπως φαίνεται και στο replay μου είπε ότι δεν έχω δικαίωμα για leave και να τραβήξω καλώδιο. Θα μπορούσα να το κάνω... όμως προσωπικά δεν το θεωρώ σωστότερο από αυτό που έκανα. Όσο για το !end νομίζω ότι ήταν σωστή σαν απόφαση εφόσον έγινε πριν το 12 και εφόσον δεν υπήρχε άλλος admin στο game για να κρίνει. Τώρα άμα είναι λάθος σαν σκεπτικό και σαν απόφαση ζητώ και για αυτό συγγνώμη αν και άμα υπήρχε άλλο leave θα το έκανα !end ούτως η άλλος γιατί απλά εγώ θα ήμουν στην ουσία ο player που θα το ζητούσα αν το leave ήταν από το team μου αλλά και αντίπαλος να ήταν σαν admin το είχα το δικαίωμα. Αυτάα... Οι τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις δικές σας.

S.L.I.C.E
19-06-2010, 01:52 PM
To replay odos dn litourgei malon exei dikaio to alogo ala efoson vgike kai o admin kai to epivevewse isxiei.Tora gia to end tha mporouses na peis oti s etixe kati k eprepe na leavareis oxi na dwseis end. Logiko eine na mas tixei kati (etc k alios to exoume pei apires fores life>dota) apla dn ipirxe logo gia end ase ta ala pedia na pe3oun.

gr0bis
19-06-2010, 01:58 PM
Ενταξει ρε φιλε εκανες abuse......????Κατι του ετυχε και επρεπε να φυγει το παιδι και στο κατω κατω δεν σου χαλασε κανενα game αφου ακομα ηταν στο 4......Την πιο σωστη αποφαση πηρε για μενα αφου σας εξηγησε κιολας τι εγινε και αφου το παιχνιδι ηταν ακομα στην αρχη.....Αυτο που εκανες το θεωρω οτι το εκανες απλα ζηλια,κακια η ακομα και για να ανεβασεις τα lvl σου στο forum....και για το αν θα εκανε leave η εστω να τραβηξει το καλωδιο αφτο θα ηταν που θα χαλουσε το παιχνιδι γιατι θα εμενε το ενα team με εναν player λιγοτερο.....

S.L.I.C.E
19-06-2010, 02:05 PM
Ενταξει ρε φιλε εκανες abuse......????Κατι του ετυχε και επρεπε να φυγει το παιδι και στο κατω κατω δεν σου χαλασε κανενα game αφου ακομα ηταν στο 4......Την πιο σωστη αποφαση πηρε για μενα αφου σας εξηγησε κιολας τι εγινε και αφου το παιχνιδι ηταν ακομα στην αρχη.....Αυτο που εκανες το θεωρω οτι το εκανες απλα ζηλια,κακια η ακομα και για να ανεβασεις τα lvl σου στο forum....και για το αν θα εκανε leave η εστω να τραβηξει το καλωδιο αφτο θα ηταν που θα χαλουσε το παιχνιδι γιατι θα εμενε το ενα team με εναν player λιγοτερο.....

Katalaveneis ti les tora? Eine dinaton? Pane diavase ta rules (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=1440)se parakalw poli na deis pote dinete end....
Kai soz gia to double post dn 3anapostarw

tsunamiII
19-06-2010, 02:35 PM
Παιδιά χίλια συγγνώμη αλλά όντος κάτι μου έτυχε και έπρεπε να φύγω. Ο κύριος που μου έκανε το abuse όπως φαίνεται και στο replay μου είπε ότι δεν έχω δικαίωμα για leave και να τραβήξω καλώδιο. Θα μπορούσα να το κάνω... όμως προσωπικά δεν το θεωρώ σωστότερο από αυτό που έκανα. Όσο για το !end νομίζω ότι ήταν σωστή σαν απόφαση εφόσον έγινε πριν το 12 και εφόσον δεν υπήρχε άλλος admin στο game για να κρίνει. Τώρα άμα είναι λάθος σαν σκεπτικό και σαν απόφαση ζητώ και για αυτό συγγνώμη αν και άμα υπήρχε άλλο leave θα το έκανα !end ούτως η άλλος γιατί απλά εγώ θα ήμουν στην ουσία ο player που θα το ζητούσα αν το leave ήταν από το team μου αλλά και αντίπαλος να ήταν σαν admin το είχα το δικαίωμα. Αυτάα... Οι τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις δικές σας.
E kala anthropoi eimaste, ston ka8ena mporei na simvei kati, me to meros s eime apla isws viastikes gt mporuses na zitiseis na se kanun kick eksigontas oti prepei na tin kaneis

PS* sto eleos oloi eine epixeirimaties k poli asxoloi, auto exw na pw, exase o alos 5-6 min apo ti zwh tou k thixtike toso wste na kanei k post

Chatrix
19-06-2010, 02:51 PM
nai re file ekane !end k <<sas xalase to game>>gt dn borusate na pate n pexete allo game?tosa bots iparxun st eleos.cool lg:)

ksaplostras
19-06-2010, 03:32 PM
Mίλησα με τον thread creator στο bnet και μου είπε ότι όλα ok και καταλαβαίνει ότι είναι τραηγμένο το report.

Αdmin abuse denied, topic closed.