PDA

View Full Version : [SOLVED] Admin Abuse : Stats

li0ui
16-08-2010, 11:39 PM
* Όνομα του κατηγορούμενου admin:Stats

* Game Name:den thimame akrivos

* Παράπτωμα του Admin:Den edwse end apo tin arxi eno parakalousame

* Περιγράψτε τι συνέβη και σε ποιο λεπτό:Oso eimastan sto lobby leme ston sigkekrimeno admin oti eimaste 3 atoma autos kanei swap ton enan apo emas me to team tou kai kickarei enan allo player apo to lobby . Tou leme wait giati eimaste team alla autos afinei to game na arxisei . Stin arxi tou game tou leme 5 atoma dwse end kai autos mas leei kai ti eimai egw na kanw oti thelete oso fast thelete kai tetia (gia tin sizitisi pou proigithike sto lobby) meta apo auto o enas apo emas leavare kai o admin tou ekane ban kanonika kai edwse meta end .

Noukits
16-08-2010, 11:44 PM
to louse o real .. dn kserw ti 8a kanete alla to louse..

no_Spam
17-08-2010, 02:42 AM
dax mporei to game na ksekinise kai na min prolabe o anthropos na katalabei an spammaran oloi
mazi eimai me ton enan kai o allos eimai me to allon tora to post ginete epeidi ekane ban ton noukits
kai kala antipoino :P to oti egine mperdema sta teams den simainei oti mporeis na leavareis eleythera ,ara kala ekane kai s ekane ban kai afou to edose to end meta apo ligo -1 sto abuse apo mena

no_spam

Gianis_o_tsIMBA
17-08-2010, 03:22 AM
Για να το δώ όσο μπορώ αντικειμενικά.

Δε ξέρω τι έγινε στο lobby, δε λέω ότι έγιναν αλλιώς τα πράγματα, απλά δε ξέρω πώς έγιναν. Εγώ τουλάχιστον όταν έχω m8 εκτός game κάνω ότι μπορώ για να μην κάνω kick. Τέλος πάντων αυτά είναι μικρά πράγματα.

Είναι λογικό και κάλλιστα πιθανό να μην είδε στο lobby ποιός είναι με ποιόν, ειδικά όταν πέφτει πολύ spam. Βέβαια θα μπορούσε να κάνει ένα !a για να δεί και να είναι σίγουρος, αλλά δε μπορεί να του πεί κανείς τίποτα επειδή δεν το έκανε.

Τώρα μέσα στο game: Τα περί ταχύτητας τα θεωρώ μπούρδες, έτσι και αλλιώς μπορεί να καθυστερήσει το game στο lobby μέχρι 2 λεπτά, τα rules του δίνουν το δικαίωμα. Οπότε μπορεί να ενεργήσει ανά πάσα στιγμή για να κάνει σωστά τα teams.
Σωστή κίνηση είναι ότι ρωτάει πόσοι θέλουν end. Αν μέτρησα σωστά θέλουν 5 άτομα, δηλαδή οι μισοί από το σύνολο users στο game (αν βάλουμε και τον admin αλλιώς είναι πλειοψηφία). Υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνει end.

Είναι λάθος του admin που δεν έκανε end, τώρα το ban.... Από τη μια καταλαβαίνω το παλικάρι που δεν ήθελε να παίξει ενάντια στους φίλους του, από την άλλη στεγνό leave......Είναι περίεργη περίπτωση. Αλλά επειδή πιστεύω ότι το game έπρεπε να πάει end, πιστεύω ότι καλύτερα να αρθεί το ban.

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να επιβληθεί κάποια ποινή στον admin, απλά να αρθεί το ban και πιστεύω ότι είναι όλα εντάξει. Ας δούμε τι έχουν να πούν και άλλοι.

SkyWa1keR.
17-08-2010, 09:15 AM
Katarxas eisastan ap'oti katalava 4ada kai o enas pige me to allo team! O admin den prolave na kanei swap kai 3ekinise to game!
Apo ti stigmi pou eidate oti to game 3ekinaei kai den ginete to swap sto lobby eprepe enas na vgei gia na stamatisei to countdown. Poso myalo thelei...?
Tespa! Afou mpikate sto game zitate !end me tis omades na einai 5v5??? Apagoreuetai na dwseis end otan den yparxei arithmitiko meionektima prin to 12o lepto! Loipon sto game eixate ena leave=ban, kai afou dimiourgithike to arithmitiko meionektima egine !end. De vlepw na exei ginei kati periergo!
Kai sto katw katw an theleis na pai3eis 4ada spammare sto eleos gia 4ada! Min mpainetai sta botakia kai zitate kai ta resta!
-1 sto abuse kai oso gia to ban kante to unban!

---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------

Σωστή κίνηση είναι ότι ρωτάει πόσοι θέλουν end. Αν μέτρησα σωστά θέλουν 5 άτομα, δηλαδή οι μισοί από το σύνολο users στο game (αν βάλουμε και τον admin αλλιώς είναι πλειοψηφία). Υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνει end.

Egw exw tin entypwsi oti osoi kai na theloun end, an yparxoun atoma pou de theloun to end tou paixnidiou kai oi apopseis sygkrouontai tote sto paixnidi den dinete end! Egw vlepw oti 6 atoma theloun end alla kai 4 (+ admin) pou de theloun ara to paixnidi synexizetai kanonika!

ntopas
17-08-2010, 10:09 AM
den tithete thema abuse edw re paidia...
ontws o admin den tha eide ti tou eipate sto lobby..ama to eblepe toso diskolo einai gia ekeinon na kanei ena !swap # # kai na exei to kefali tou isixo?kai na paiksei ena game tis prokopis ki autos?

meta antedrase polli swsta kai rwtise an oloi simfwnoun sto end.afou den simfwnousan polli swsta kai pali den ekane.

-1 sto abuse gt pragmatika einai fail.

kalitera kane unban request.to oti kaneis ena abuse enw den exei kanei kati o admin,
mou fenete perito.

prot0n0s
17-08-2010, 10:17 AM
re pedia ti nomzete pws einai oi admin ....mixanakia...na spamaroun ola ta eleopaida k na katalabeneis ti ginete dn einai toso easy........meta to end kala ekane k dn to edwse ennoite......5v5 to game...tr an einai dinaton na zitas abuse epidi dn prolaben na dei o an8rwpos

Stats
17-08-2010, 10:48 AM
Λοιπόν ας τοποθετηθώ και εγώ λοιπόν στο πρώτο μου Abuse!

Το πράγμα έχει ως εξής :

Στο Lobby μέσα στο Game, είπε ο ένας κάνε με swap και τον έκανα, γιατί μου λέει είμαι με τον τάδε... Eγώ έκανα το swap χωρίς να ξέρω ότι ήταν τετράδα. Δεν θεώρησε σκόπιμο, όταν πάτησα το πρώτο !a για να του κάνω το swap να μου πει με ποιούς ακριβώς είναι. Το close που έκανα για να μπει φίλος μου δεν είναι παράνομο και αν είχε διαβάσει τα rules στο channel που παίζει, θα ήξερε ότι έχω 2 λεπτά με close spot για να μπει κάποιος φίλος μου...

Και ερωτώ εγώ λοιπόν, βλέπουν ΚΑΙ οι 4 το countdown και είναι στο 3 και δεν βλέπουν να κάνω !a γιατί δεν leavarei κάποιος να το σταματήσει? Θα του έκανα !hold, απλώς εκείνη την στιγμή έπινα νερό και δεν πρόλαβα να το κάνω το !a. Αλλά τονίζω ότι δεν ήμουν αναγκασμένος να το σταματήσω....Ήθελα να βοηθήσω, όπως κάνω πάντα άλλωστε και για αυτό το σταμάτησα και την πρώτη φορά...

Στο διαταύτα τώρα...Μέσα στο Game ήμασταν 5vs5 χωρίς -1 μέχρι την στιγμή που έκανε Voluntarily Leave ο φίλος του. Ήθελαν κάποια άτομα !end αλλά εγώ ρώτησα ποιός ΔΕΝ θέλει !end και 2 άτομα είπαν ΕΓΩ. Άρα εγώ End δεν μπορούσα να δώσω...Για ακόμη μια φορά δεν γνωρίζουν τους κανόνες στο channel που παίζουν... Έπειτα ο άλλος έκανε ξερό leave και ΦΥΣΙΚΑ και το Ban το πήρε...Έπειτα έκανα !end λόγω του -1 πλέον...ΝΟΜΙΜΑ...

Συμπερασματικά, το Ban εγώ προσωπικά ΔΕΝ θέλω να βγει...Όταν γυρνάει και leavarei έτσι στην ψύχρα επειδή δεν του κάθησε το game, που φυσικά θα μπορούσε να είχε σταματήσει, όπως προείπα το countdown, προφανώς και θα το έχει ξανακάνει ή θα το ξανακάνει στο μέλλον...

Όσο για το Abuse? Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος κατά την όλη διαδικασία...

Ας το δουν και οι αρμόδιοι όμως για μια πιό αντικειμενική γνώμη...

Gianis_o_tsIMBA
17-08-2010, 11:22 AM
Εγώ είχα την εντύπωση ότι σε περίπτωση που θέλουν οι περισσότεροι (6 στους 10) πρέπει να γίνει end. Έτσι το έχω καταλάβει εγώ, αν και δεν μου έχει τύχει ακόμα κάτι παρόμοιο, τα περισσότερα end είναι καθαρά (πριν το 12 και με -1 παίκτη). Αν έπρεπε να γίνει end τότε να γίνει και unban το παλικάρι (βασικά ας γίνει γενικά, είναι περίεργη περίπτωση).

Πάντως είναι περίπλοκο το θέμα, δεν νομίζω να θεωρήτε abuse αυτό.

β. Σε κάθε περίπτωση που η πλειοψηφία των παιχτών και των δύο ομάδων ζητήσει επίμονα την λήξη του παιχνιδιού , σε περίπτωση που οι γνώμες διίστανται δεν μπορεί να δωθεί !end.

Είναι περίεργο θέμα. Πλειοψηφία 6-10 αλλά οι γνώμες όντως διίστανται.

outcast
17-08-2010, 11:25 AM
-1 sto abuse
+1 sto ban

kalhmera sas

Fouskidio
17-08-2010, 01:04 PM
Είναι αρκετά λεπτό το ζήτημα και δεν υπάρχει κάτι στα rules που να περιγράφει ακριβώς τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όλο αυτο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν κάποιος από τους θιγόμενους παίκτες έφευγε πάνω στο countdown ή αν το admin πατούσε !a. Σε αυτό λοιπόν οι ευθύνες είναι μοιρασμένες.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα ο admin έπραξε ορθώς και ζήτησε vote. Αφού βρέθηκαν 5 άτομα που θέλανε να δωθεί !end και με δεδομένο ότι το game δεν είχε ξεκινήσει ακόμα (τα creeps μόλις είχαν βγει), πιστεύω πως ο admin μπορούσε να δώσει !end χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια ποινή και χωρίς να έχει χαθεί πολύς χρόνος από το game time. Ή τουλάχιστον θα μπορούσε να μη bannarei τον παίκτη που έφυγε μιας και ήταν προφανές ότι το leave δεν είχε να κάνει με το game (το οποίο ακόμα δεν είχε ξεκινήσει).

Γενικότερα όλο αυτό μου φαίνεται σαν μια μεγάλη παρεξήγηση οπότε μια αναίμακτη λύση πιστεύω πως θα ήταν η καλύτερη.

-1 στο abuse
+1 στο unban

nikos47
17-08-2010, 01:21 PM
Λοιπόν ας τοποθετηθώ και εγώ λοιπόν στο πρώτο μου Abuse!

Το πράγμα έχει ως εξής :

Στο Lobby μέσα στο Game, είπε ο ένας κάνε με swap και τον έκανα, γιατί μου λέει είμαι με τον τάδε... Eγώ έκανα το swap χωρίς να ξέρω ότι ήταν τετράδα. Δεν θεώρησε σκόπιμο, όταν πάτησα το πρώτο !a για να του κάνω το swap να μου πει με ποιούς ακριβώς είναι. Το close που έκανα για να μπει φίλος μου δεν είναι παράνομο και αν είχε διαβάσει τα rules στο channel που παίζει, θα ήξερε ότι έχω 2 λεπτά με close spot για να μπει κάποιος φίλος μου...

Και ερωτώ εγώ λοιπόν, βλέπουν ΚΑΙ οι 4 το countdown και είναι στο 3 και δεν βλέπουν να κάνω !a γιατί δεν leavarei κάποιος να το σταματήσει? Θα του έκανα !hold, απλώς εκείνη την στιγμή έπινα νερό και δεν πρόλαβα να το κάνω το !a. Αλλά τονίζω ότι δεν ήμουν αναγκασμένος να το σταματήσω....Ήθελα να βοηθήσω, όπως κάνω πάντα άλλωστε και για αυτό το σταμάτησα και την πρώτη φορά...

Στο διαταύτα τώρα...Μέσα στο Game ήμασταν 5vs5 χωρίς -1 μέχρι την στιγμή που έκανε Voluntarily Leave ο φίλος του. Ήθελαν κάποια άτομα !end αλλά εγώ ρώτησα ποιός ΔΕΝ θέλει !end και 2 άτομα είπαν ΕΓΩ. Άρα εγώ End δεν μπορούσα να δώσω...Για ακόμη μια φορά δεν γνωρίζουν τους κανόνες στο channel που παίζουν... Έπειτα ο άλλος έκανε ξερό leave και ΦΥΣΙΚΑ και το Ban το πήρε...Έπειτα έκανα !end λόγω του -1 πλέον...ΝΟΜΙΜΑ...

Συμπερασματικά, το Ban εγώ προσωπικά ΔΕΝ θέλω να βγει...Όταν γυρνάει και leavarei έτσι στην ψύχρα επειδή δεν του κάθησε το game, που φυσικά θα μπορούσε να είχε σταματήσει, όπως προείπα το countdown, προφανώς και θα το έχει ξανακάνει ή θα το ξανακάνει στο μέλλον...

Όσο για το Abuse? Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος κατά την όλη διαδικασία...

Ας το δουν και οι αρμόδιοι όμως για μια πιό αντικειμενική γνώμη...

sosto einai to ban. dn ekanes kati paralogo omos uparxei ena provlima stin oli upothesi. otan oi alloi mpainoun se game eno exeis kickarei ton filo tous k meta d ginetai na ginei switch tote uparxei thema gt oi alloi dn exoun kamia oreksi na sinexisoun to game gt mpainoun san parea. efoson loipon ekanes kick gia na fereis ton filo sou ofeiles sti sunexeia n ftiakseis k ta teams. dn einai dikaiologia to oti epines nero gt m tin idia logiki k oi alloi nero epinan i kapnizane tsigaro gi auto mi koitas monaxa ti dikia s pleura. esu eferes anakatosoura me to kick p ekanes eno oi alloi mporei n perimenane ora sto lobby kiolas. opos ekanes kick-hold eprepe n kaneis en sunexeia abort k na tous ftiakseis opos ithelan san team. esu mpikes mia xara sto game me to filo s k logiko na mi se noiazei eno oi alloi meinane misoi. etsi paei? de nomizo. tespa nomizo pos mia endiamesi lusi opos eipe o filos prin einai i kaluteri k telionei to thema

Stats
17-08-2010, 02:23 PM
Μάλλον δεν διάβασες καλά προηγουμένως...Δεν έκανα kick κανέναν από την τετράδα. Άσχετο player έκανα kick για να μπει ο φίλος μου. Και σπανίως κάνω kick για να βάλω φίλο, αλλά είχαν μπεί ήδη οι άλλοι 3 και θα ήταν δύσκολο όπως και να έχει να μπούμε οπουδήποτε χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποιο kick.

Όσο υπεύθυνος ήμουν εγώ να ρυθμίσω σωστά τα team mates μου να είναι μαζί μου, έτσι και αυτοί ας έλεγαν από την αρχή ότι είναι τετράδα και να έκανα το σωστό swap όταν μου ζητήθηκε (που το έκανα απλώς ανέβασα άλλον από την τετράδα τους και συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να το μυριστώ ότι είναι 4άδα) Κατάλαβε, ότι μου είπε ότι είμαι με τον ΤΑΔΕ και φρόντισα με swap να τους πάω μαζί.

Άρα άτοπη η τοποθέτησή σου...Προσπάθησα να βοηθήσω, αλλά ξέρεις δεν είμαι ο Ναπολέοντας να κάνω !a !swap και να πίνω και νερό....Και ειλικρινά δεν θα δώσω σε κανέναν δικαίωμα για το πότε θα πίνω νερό ή πότε θα κλάνω, δηλαδή για το θέο. Διαβάστε τα γεγονότα πως έχουν γίνει και έπειτα πείτε την γνώμη σας...

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

Για να μη φαίνεται συντακτικά λάθος βάζω και την πρώτη γραμμή στα rules για την εντολή !end :

H χρησιμοποίηση της εντολής !end στα παιχνίδια των Bot της Clan NoL επιτρέπεται μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις :

β. Σε κάθε περίπτωση που η πλειοψηφία των παιχτών και των δύο ομάδων ζητήσει επίμονα την λήξη του παιχνιδιού , σε περίπτωση, όμως, που οι γνώμες διίστανται δεν μπορεί να δωθεί !end.

Είναι περίεργο θέμα. Πλειοψηφία 6-10 αλλά οι γνώμες όντως διίστανται.

Πρόσθεσα ένα "όμως", σαν επεξήγηση, για να καταλάβεις πώς πηγαίνει σωστά η πρόταση. Μετά τόνισα και το "ΔΕΝ"...Επομένως οι γνώμεις δεν διίστανται καθόλου...

Αν είσαι admin θα ήταν καλά, να διαβάσεις καλύτερα τα rules, μιας και αν κάτι δεν σου έχει συμβεί ξανά όπως είπες πάραπάνω δεν είναι και απόλυτο ότι δεν θα συμβεί κάποτε και σε εσένα...
Έτσι το έχω καταλάβει εγώ, αν και δεν μου έχει τύχει ακόμα κάτι παρόμοιο, τα περισσότερα end είναι καθαρά (πριν το 12 και με -1 παίκτη)

Φιλικά πάντα...

Tr3l0s)
17-08-2010, 02:33 PM
Katarxas eisastan ap'oti katalava 4ada kai o enas pige me to allo team! O admin den prolave na kanei swap kai 3ekinise to game!
Apo ti stigmi pou eidate oti to game 3ekinaei kai den ginete to swap sto lobby eprepe enas na vgei gia na stamatisei to countdown. Poso myalo thelei...?
Tespa! Afou mpikate sto game zitate !end me tis omades na einai 5v5??? Apagoreuetai na dwseis end otan den yparxei arithmitiko meionektima prin to 12o lepto! Loipon sto game eixate ena leave=ban, kai afou dimiourgithike to arithmitiko meionektima egine !end. De vlepw na exei ginei kati periergo!
Kai sto katw katw an theleis na pai3eis 4ada spammare sto eleos gia 4ada! Min mpainetai sta botakia kai zitate kai ta resta!
-1 sto abuse kai oso gia to ban kante to unban!

---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------

Egw exw tin entypwsi oti osoi kai na theloun end, an yparxoun atoma pou de theloun to end tou paixnidiou kai oi apopseis sygkrouontai tote sto paixnidi den dinete end! Egw vlepw oti 6 atoma theloun end alla kai 4 (+ admin) pou de theloun ara to paixnidi synexizetai kanonika!

Dn ksereis ta rules man,to team me arithimitiko meinonektima prin to 12 an zhthsoun end o admin einai upoxrewmenos na dwsei end!!!!

Stats
17-08-2010, 02:49 PM
Εσύ μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις...Πού το είδες το -1?

nikos47
17-08-2010, 03:42 PM
Μάλλον δεν διάβασες καλά προηγουμένως...Δεν έκανα kick κανέναν από την τετράδα. Άσχετο player έκανα kick για να μπει ο φίλος μου. Και σπανίως κάνω kick για να βάλω φίλο, αλλά είχαν μπεί ήδη οι άλλοι 3 και θα ήταν δύσκολο όπως και να έχει να μπούμε οπουδήποτε χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποιο kick.

Όσο υπεύθυνος ήμουν εγώ να ρυθμίσω σωστά τα team mates μου να είναι μαζί μου, έτσι και αυτοί ας έλεγαν από την αρχή ότι είναι τετράδα και να έκανα το σωστό swap όταν μου ζητήθηκε (που το έκανα απλώς ανέβασα άλλον από την τετράδα τους και συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να το μυριστώ ότι είναι 4άδα) Κατάλαβε, ότι μου είπε ότι είμαι με τον ΤΑΔΕ και φρόντισα με swap να τους πάω μαζί.

Άρα άτοπη η τοποθέτησή σου...Προσπάθησα να βοηθήσω, αλλά ξέρεις δεν είμαι ο Ναπολέοντας να κάνω !a !swap και να πίνω και νερό....Και ειλικρινά δεν θα δώσω σε κανέναν δικαίωμα για το πότε θα πίνω νερό ή πότε θα κλάνω, δηλαδή για το θέο. Διαβάστε τα γεγονότα πως έχουν γίνει και έπειτα πείτε την γνώμη σας...[COLOR="Silver"]

i ousia einai oti thelane na mpoune parea k tous xalases. opos esu thes na pineis nero k na klaneis, to idio mporei na sunevaine k m autous. k kati teleutaio: genika dn einai k kati duskolo to !a kato upo opoiesdipote sunthikes ,oute xreiazetai na sai o napoleontas, alloste g auto einai k toso mikri entoli

Stats
17-08-2010, 04:02 PM
Έχεις δίκαιο, γιατί εμείς οι Admins, έχουμε διάφορα gadgetakia που δεν έχουν οι άλλοι users. Δεν έχω αγοράσει ακόμη αυτό το καταπληκτικό "USB βρύση" που πίνεις κατευθείαν νερό από το USB v2 της κεντρικής σου μονάδας...

Σηκώθηκα να φέρω το μπουκάλι ρε άνθρωπε με το νερό από το ψυγείο, τι είμαι για να πατήσω !a από την κουζίνα?

Και σε αυτό που λες, ναι μπορεί να ήθελαν να κάνουν ό,τι και εγώ, να παίξουν με τους φίλους τους, δεν αντιλέγω. Το θέμα είναι ότι μπορούσαν να το αποτρέψουν από την αρχή :

α) Λέγοντας ότι είναι 4άδα από την αρχή ώστε να κάνω σωστό !swap από την αρχή

β) Όταν είδαν ότι δεν ένιωσα να ξανα κάνω !a όταν έγινε το λάθος λόγο α) να βγει κάποιος από το game να γίνει cancel το countdown και να βγει εκ νέου άκρη...

Gianis_o_tsIMBA
17-08-2010, 04:27 PM
Αδερφέ, τα rules λένε η πλειοψηφία παικτών και των 2 ομάδων. End δεν ήθελαν 3 στους 9 users (εσένα δε σε έβαλα, άλλωστε εκεί είσαι για να σιγουρέψεις την ομαλή λειτουργία του παιχνιδιού). Άρα υπάρχει πλειοψηφία, πόσο μάλλον όταν οι 3 που δεν ήθελαν είναι φίλοι σου.

Από την άλλη πλειοψηφία δεν είναι εντελώς καθαρή (δηλαδή δεν είναι 7/10 να πείς οκ είναι πολλοί) οπότε είναι σχετικά ασαφές. Δεν μιλάω εναντίον σου (το αντίθετο μάλιστα) λέω ότι είναι δύσκολη περίπτωση.

Βέβαια εμένα είναι δύσκολο να μου τύχει μια τέτοια περίπτωση, γιατί εγώ ποτέ δε σηκώνομαι απο το pc όταν κάνω swap ούτε μέχρι να αρχίσει το game, ενώ κάνω μόνιμα ερωτήσεις και !α κάθε φορά που βλέπω κάποιον να ζητάει slot ή swap, έστω και αν αποδειχθεί άκυρο. Και πάλι δε σε μέμφομαι, απλά σου δίνω να καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι τόσο θέμα το να ξέρεις τα rules (τα οποία σε διαβεβαιώ έχω μάθει απ' έξω) όσο το να είσαι προσεκτικός σε τέτοια θέματα ειδικά απο την στιγμή που τα games δεν είναι πια SO.

Stats
17-08-2010, 04:43 PM
(00:59) Stats: uparxei kapoios pou DEN 8elei?
(01:03) Noukits: pf
(01:05) RR]s108: egw
(01:06) mpuxlas: egw
(01:12) RR]Yihaaa: emeis

My friends : darkpath, suukisto, panostio

Επομένως 3 άτομα είπαν end και ο suukisto και ο Beno_Facebook που δεν μίλησαν καθόλου και εγώ μας κάνουν 6. Άρα 60% δεν ήθελαν end. Τώρα σε αυτό που λες
(εσένα δε σε έβαλα, άλλωστε εκεί είσαι για να σιγουρέψεις την ομαλή λειτουργία του παιχνιδιού) έχεις μπερδευτεί μάλλον λιγάκι...Δηλαδή εμείς οι admin δεν είμαστε και εμείς players? Δηλαδή η άποψή μας, δεν πρέπει να καταμετράται αν θέλουμε end ή όχι? Τι είναι αυτά ρε συ? Τι νοοτροπία είναι αυτή? Εμείς οι Admin-robots και λέω robots για τον λόγο ότι πήγα να πιώ νερό όταν έκανε countdown (τί ντροπή ήταν αυτή δηλαδή, πώς το έκανα αυτό το παράπτωμα!!!) και από την άλλη επίσης, εικάζεις ότι δεν πρέπει να έχουμε προσωπική άποψη πάνω στο αν ΘΕΛΟΥΜΕ και εμείς οι ίδιοι να συνεχιστεί το παιχνίδι ή όχι? ΉΜΑΡΤΟΝ!

Και φίλτατε, συνεχίζεις να μην έχεις καταλάβει το νόημα της πρότασης αυτής : "...σε περίπτωση, όμως, που οι γνώμες διίστανται δεν μπορεί να δωθεί !end."

Το να ήθελαν 9/10 end και να έλεγε ένας μόνο δεν θέλω end, τότε ναι είναι η πλειοψηφία. Αλλά ακόμη και έτσι όπως το σκέφτηκες δηλαδή 4/10, (έπετρεψέ μου να βάλω και τον άβουλο admino-εαυτό μου μέσα, έτσι?) και πάλι δεν είναι η συντριπτική πληοψηφία των θελόντων end.

nikos47
17-08-2010, 07:12 PM
Έχεις δίκαιο, γιατί εμείς οι Admins, έχουμε διάφορα gadgetakia που δεν έχουν οι άλλοι users. Δεν έχω αγοράσει ακόμη αυτό το καταπληκτικό "USB βρύση" που πίνεις κατευθείαν νερό από το USB v2 της κεντρικής σου μονάδας...

Σηκώθηκα να φέρω το μπουκάλι ρε άνθρωπε με το νερό από το ψυγείο, τι είμαι για να πατήσω !a από την κουζίνα?

Και σε αυτό που λες, ναι μπορεί να ήθελαν να κάνουν ό,τι και εγώ, να παίξουν με τους φίλους τους, δεν αντιλέγω. Το θέμα είναι ότι μπορούσαν να το αποτρέψουν από την αρχή :

α) Λέγοντας ότι είναι 4άδα από την αρχή ώστε να κάνω σωστό !swap από την αρχή

β) Όταν είδαν ότι δεν ένιωσα να ξανα κάνω !a όταν έγινε το λάθος λόγο α) να βγει κάποιος από το game να γίνει cancel το countdown και να βγει εκ νέου άκρη...

efoson loipon opos les piges os stin kouzina tote kai n s legan oti einai mazi tous de prokeitai na to vlepes efoson eleipes ap to pc sou kai to game tha ksekinouse...opote swap de prokeitai na ginotan kai pali sto idio tha kataligate. pleon efoson d ginetai switch in game prepei na sai pio prosektikos sto lobby k na mi xazeueis oste na ginontai ekei ta aparaitita swap gt mesa sto game einai arga

Stats
17-08-2010, 08:09 PM
Νομίζω ότι οι players θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο ΤΙ λένε και ΠΟΤΕ το λένε...Δεν περιμένει ο άλλος όταν έχει ξεκινήσει αντιστροφά να μου πει ότι είναι τελικά τετράδα...

Και αν βλέπουν ότι δεν κάθονται τα teams πηγαίνουν σε επόμενο game που θα spammarei το bot. Απλό είναι...

R1vera
17-08-2010, 09:29 PM
Epeidi imoun sto net kai eida tin oli fasi tha prospathisw na to exigisw oso pio apla mporw...

Ta paidia itan 3ada p kanane to abuse kai oxi 4ada... o admin kanei ton enan apo autous swap me to antipalo team enw eipan polles fores oti einai mazi apla o admin opws leei mporei na epine nero kai na min to eide kai to sevomai....

Stin sunexeia omws afou ta bots dn exoun to switch on kai einai 3 atoma stin idia seira dipla dipla kai o enas einai se antipalo team zinate end (p nomizw itan to kalutero afou dn ginotan na diexathei to game me tis parouses sunthikes)...

Kai stin teliki akoma kai na emenan mesa kai na min ekane leave wste na paei end to game kai autoi oi 3 players vlepane tous antipalous apo ta dipla pc kai ginontousan gangs sta fog i gang roshan oloi tha diamarturontousan sigoura gia xrisi MH....

Kata tin gnwmi mou eprepe na ginei end sto 1o lepto afou blepane oti tha einai ena game oti nanai kai na pane oloi sto epomeno ar....

Tespa etsi to eida egw na ginetai kai dn nomizw na exoun ta paidia kapoio problima me ton sugkekrimeno admin...

HF

nikos47
17-08-2010, 09:45 PM
Και αν βλέπουν ότι δεν κάθονται τα teams πηγαίνουν σε επόμενο game που θα spammarei το bot. Απλό είναι...

to idio isxuei k gia esena omos

Noukits
17-08-2010, 09:48 PM

Άρα άτοπη η τοποθέτησή σου...Προσπάθησα να βοηθήσω, αλλά ξέρεις δεν είμαι ο Ναπολέοντας να κάνω !a !swap και να πίνω και νερό....Και ειλικρινά δεν θα δώσω σε κανέναν δικαίωμα για το πότε θα πίνω νερό ή πότε θα κλάνω, δηλαδή για το θέο. Διαβάστε τα γεγονότα πως έχουν γίνει και έπειτα πείτε την γνώμη σας...[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

Prwta apo ola hmastan 3ada... 2on esy ekanes kick xwris na rwtiseis kanenan se public game xwris kan na se noiazei an uphrxan kapoioi mazi (sto diko sas team) k triton to kseroume oti einai diskolo na mpeis se kapoio game otan exeis team kalutera apo tous admin pou tous sikwnete k kanoun apla kick. Ektos apo auta otan gt ekanes 2 fores swap sto lobby otan ekanes to prwto sou egrapsa prwth fora: -Prosexe ta swap gt eimaste team panw.. Kai oso gia thn istoria tou nerou p dn tin pisteuw me thn kamia gt opws egrafes egw katalaba oti oute kan sikw8ikes apo to pc sou. To allo p egrapses oti o facebook dn zitise end me se poio oneiro to eides? gia ksana des poses fores egrapse.. k telos:
(00:03) RR]Yihaaa: admin oti nanai... Dhladh pws ginete oloi na katalaban oti eprepe na kaneis !a k esy to louses? Alla ntaksei afou epines nero k dn mporouses na patiseis 3 koumpia ola audan gj mpene k se alla game na boleueis tous dikou sou swsta k meta OOOPS soz man dn eimai 8eos epina Redbull k me enoxlousan ta ftera dn mporesa na patisw !a.. Einai polla koumpia..

Stats
17-08-2010, 10:47 PM
Να με συγχωρείς που δεν έμαθα ακόμη πόσα άτομα ήσασταν μαζί και ποιόν δεν έπρεπε να κάνω swap και ποιόν όχι. Μέχρι και για color swap κάνω φίλε μου. Πάντα βοηθάω και μπορούν να στο επιβεβαιώσουν αρκετοί αυτό. Αλλά να γυρνάτε και να κάνετε abuse γιατί έκανα kick κάποιον στο lobby για να μπει φίλος μου και γιατί δεν έκανα swap? Για αυτό που λες έχει γίνει ολόκληρο Thread, αλλά λογικά δεν μπήκες σε κόπο να το διαβάσεις... Στο παραθέτω λοιπόν εγώ για να μη το ψάξεις :

#
Το lobby των eleos games

# Το kick απ'το lobby των eleos Hostbots επιτρέπεται, αλλά τα kicks πρέπει να γίνονται με ευγενικό τρόπο από μέρους του admin.

Η συνολική χρονική διάρκεια που μπορεί ένα eleos game να παραμείνει στο lobby έχοντας τουλάχιστον 1 closed slot δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 3 λεπτά. Αν αυτός ο χρόνος ξεπεραστεί, επιβάλλονται κυρώσεις στον admin.

Δεν νομίζω να ήμουν αγενής λοιπόν...Και όλο και όλο έκανα 1 kick και αν δεν ήταν άλλοι 3 δικοί μου μέσα, δεν θα έκανα και kick.

Ότι είμαστε αναγκασμένοι να σας κάνουμε τα swap σας δεν το έχω δει κάπου σαν rule, εσύ?

Βοηθάμε όλοι οι admins, και αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε τα swap όταν τα βλέπουμε εγκέρως! μιας και αυτό που έγραψες:

...sou egrapsa prwth fora: -Prosexe ta swap gt eimaste team panw..

Ομολογουμένως και δεν το είδα...Αν ήμουν βλάκας, δεν θα έκανα ούτε το πρώτο swap φίλτατε, οπότε για να μη κάνω το άλλο που ζητήσατε πάνω στο countdown, προφανώς και δεν το είδα, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο... Εσείς έπρεπε να κάνετε κάποιος leave θα έκανα hold να φτιάξω την κατάσταση και όλα μέλι γάλα...

Gianis_o_tsIMBA
18-08-2010, 02:12 AM
Ρε stats ηρέμησε λίγο, άδικα είσαι επιθετικός (προς εμένα τουλάχιστον) και νομίζεις ότι στην λέω.

Καταρχάς πιστεύω συμφωνούμε σε αυτό. Έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός στο lobby από την στιγμή που δεν είναι πια τα games -SO. Δε σου λέω να κορακιάσεις φυσικά, απλά ότι βλέπεις ότι υπάρχουν teams μέσα, δεν είναι κακό να σιγουρευτείς πρώτα ότι είναι όλοι οκ και μετά να πας για νερό.

Μετά περί ρομποτικών admin, με παρεξήγησες. Εννοείται ότι μετράει και η γνώμη σου (μου και κάθε άλλου admin), αλλά εμείς δεν είμαστε πια απλοί users. Το ότι έχουμε κάποια rights στα bots σημαίνει ότι έχουμε και μια παραπάνω ευθύνη. Κοινώς πρέπει να κοιτάμε και λίγο παραπάνω το παιχνίδι και λιγότερο τη βόλεψή μας. Ναι θα μπορούσαν να πάνε στο επόμενο AR αν δεν είχαν slots. Το ίδιο και εσύ. Αλλά αυτοί πρέπει να μπούν στο eleos για να βρούνε παιχνίδι, εσύ όχι. Καταλαβαίνεις που το πάω.

Τώρα για να κλείσω, δεν πιστεύω ότι έχει νόημα το abuse. Ένα λάθος έγινε απο μια απροσεξία δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι του ανθρώπου! Ένα απλό unban πιστεύω και όλα καλά. Άλλωστε τα rules είναι εκεί για να τηρούνται, αλλά υπάρχουν και ελάχιστες περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να λυγίζουν λίγο. Δεν έχει νόημα μια τριάδα-τετράδα-πεντάδα να παίζει μοιρασμένη για μια απροσεξία.
Και για εσάς που κάνατε το abuse. Παραδεχτείτε ότι αν δεν είχε admin το παιχνίδι απλά θα είχατε βγεί και θα είχατε πάει σε άλλο. Άδικα ban, αλλά και άδικο abuse.

Stats
18-08-2010, 08:34 AM
Ρε stats ηρέμησε λίγο, άδικα είσαι επιθετικός (προς εμένα τουλάχιστον) και νομίζεις ότι στην λέω.

Καταρχάς πιστεύω συμφωνούμε σε αυτό. Έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός στο lobby από την στιγμή που δεν είναι πια τα games -SO. Δε σου λέω να κορακιάσεις φυσικά, απλά ότι βλέπεις ότι υπάρχουν teams μέσα, δεν είναι κακό να σιγουρευτείς πρώτα ότι είναι όλοι οκ και μετά να πας για νερό.

Δεν ήμουν καθόλου επιθετικός, και λυπάμαι που το είδες έτσι, μιας και δεν είχα καν τέτοια πρόθεση.

Σε αυτό που σου έχω παραθέσει από το κείμενο σου, συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι μέχρι την στιγμή που πήγα για νερό, νόμιζα ότι με το swap που έκανα σιγούρεψα ότι ήταν ok τα teams, γιατί, επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, ότι τα παιδιά δεν μου είπαν ότι ήταν (Τελικά) 3άδα. Όταν γυρνάει ένας και σου λέει πήγαινέ με κάτω είμαι με τον τάδε, λογικό είναι να σκεφτείς ότι είναι 2άδα, και λογικό είναι να κάνεις ένα swap ΚΑΠΟΙΟΝ ώστε αυτοί οι δύο να πάνε μαζί. Συνεχίζω να μη βλέπω που έσφαλα...Ήμουν ένας που προσπαθούσε να φτιάξει τις ομάδες και ήταν 3 που έπρεπε να σιγουρευτούν (είπαμε το cancel για αυτούς θα ήταν η λύση) ότι οι ομάδα τους είναι σωστά πριν το 3 2 1 που ήταν πλέον αργά, ακόμη και στο pc να ήμουν. . .

Αρκετά νομίζω είπαμε όλοι, ας το δει κάποιος αρμόδιος και να αποφασίσει για το γεγονός...

alexic
19-08-2010, 01:59 PM
tragiko abuse xoris noima...
1.an thelete 4ada,5ada,3ada, spammarete eleos kai mepite private allios min zitate ta resta otan den sas kathete.
2.kamia ipoxreosi den exei o kathe admin na ksedialini mesa apo to spam sto lobby poios einai me poion kai poioi eiani team, kai idika otan ksekinaei to countdown kapoios as vgei.
3.to end afou den to ithele i pleiopsifia kai ton dio omoadon sosta den dothike.
4. to ban sosto.

tora gt to kanete thema kai asxoliste me tetoia abuse kaneis den kserei. to 80%ton users sto eleos kai kapoio mikro pososto ton admin den kseroun ta rules, ara na vgaleis akri den mporeis.

illuMiNaTiC
19-08-2010, 03:36 PM
+++1000 alexic sumfwnw apoluta!!!!

R1vera
19-08-2010, 11:03 PM
Kai pali dn katalavate oi perissoteroi ti egine kai eftasan se simeio na kanoun abuse...

Loipon ta paidia mpikan sto game kai itan kai oi 3 mazi (dn egine kapoios 4os kick opote dn upirxe provlima me to kick gia na mpei filos tou admin)...

Apla egine ena swap apo tin 3ada sto allo team ta paidia eipan epanilimena na ton xanakanei swap panw alla gia x.y logous o admin dn to eide to katalavainw...

Mesa sto game p to -SO (An kai spammaroun apso kai arso ta botakia dn douleuei) kai itan 3 paidia dipla dipla kai o enas itan me to antipalo team kai etsi zitisane na ginei end to game gia na pane sto epomeno polloi eipan na min ginei end alla an oi paixtes vlepoun apo to dipla pc ti akrivws ginetai sto antipalo team tha ypirxan katigories gia MapHack i akoma kai gkrinia giati tha pethenan sto farm sto fog kai xwris kapoios na xrisimopoiei MH....

1.16 Eιδικές περιπτώσεις.

Οι παραπάνω γενικοί κανόνες ισχύουν για όλα τα παιχνίδια που δημιουργούνται στα Bots της Clan NoL, παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξουν ειδικές περιπτώσεις τις οποίες θα εξετάζουμε ξεχωριστά με βάση όμως πάντα τις γενικές αρχές της Clan NoL.

I gnwmi m einai oti to sugkekrimeno thema anikei edw ( dn ekane kapoio sovaro paraptwma o admin) apla tha mporouse na dwsei to end efoson i katastasi tou game dn itan swsti gia na sunexistei to thema...

Auti einai i gnwmi mou twra dn xerw einai stin krisi twn Manager.

Serbitoros3
20-08-2010, 12:44 AM
Πάλι έχουμε ενα γνωστό fail admin abuse κατα την αποψή μου. Υπάρχει μεγάλος αριθμός ατόμων που την βρίσκουν να ανοιγουν ποστς με το παραμικρό...

-1 στο Abuse
+1 στο ban.

blah.
23-08-2010, 09:39 PM
re paidia re paidia
3ekolate me ta abuse olh tin wra gia psilou pidima na poume
xalarwste ligo
to ena mou vromaei to allo mou 3inizei
ama mporeite na ginete admins eseis pou krazete tous admins na ginete
diavaste k kana rule kapou kapou

-1 sto abuse

DotAddicteD
27-08-2010, 06:37 PM
Όσον αφορά το lobby του παιχνιδιού οι γνώμες διίστανται, αλλά όπως και να 'χει δεν γίνεται να τιμωρήσουμε τον admin επειδή πήγε για νερό. Άλλωστε, σύμφωνα με αυτόν, δεν γνώριζε ότι ήσασταν τετράδα, γι'αυτό και άφησε το game να εξελιχθεί.

-0:40 [All] Stats: posoi 8elete end? (Ερώτηση)

-0:38 [All] SuuKisto: end (1)
-0:38 [All] li0ui: Egw
-0:37 [All] li0ui: End (2)
-0:37 [All] panostio: ego (3)
-0:37 [All] Beno_Facebook: me2 (4)
-0:36 [All] darkpath: pame end (5)
-0:34 [All] Noukits: k gw (6)

-0:32 [All] Stats: uparxei kapoios pou DEN 8elei

1.10 Use of the !end command

b. In any case when the majority of all players from both teams expressly decide for the game�s termination. In case of a draw the game should not be ended.

Σύμφωνα με αυτό το rule αφού η πλειοψηφία (6/10) ήθελαν end, ο admin ήταν υποχρεωμένος να το κάνει end.

Φαίνεται ότι δεν γνώριζε καλά αυτό το σημείο των rules, επειδή ρώτησε αμέσως μετά: "υπάρχει κάποιος που δεν θέλει;"
Προφανώς νομίζοντας ότι απαιτείται από όλους τους players να συναινέσουν στο end.

Οι υπόλοιπες ενέργειες του accused admin, στην συνέχεια, ήταν σωστές.

Ο admin Stats δέχεται 1 lvl warn για μη επίγνωση των rules.

Case Solved