View Full Version : [CLOSED] Admin Abuse : Mouse7
TiMoRoS77
26-08-2009, 10:56 PM
o mouse7 ekane game kai mpika me enan friend mou gia na peksoume.. to eixe kanei pub to da kai mpika... Kai ksafnika mas ekane olous kick gia na mpoun oi friends tou kai na paei to rmk..kati dn katalabe to asdf.. h nol einai pub eida to game kai mpika den 8a me kanei aftos emena kick epeidi 8elei na peksei to rmk tou ... loipon sobarefteite giati etooimos na tou riskw xristokantila hmoun tou asdf..otan hmoun egw admin afta den ta kana kai epeidi eipa ena "blaka" kai "exeis delay ston egkefalo " me kanate admin..loipon niwste
edit: ama sou ine eukolo min vrizis
mouse7
26-08-2009, 11:47 PM
1on tha milas omorfa gia mena opos s milisa egw. 2on otan bikes sou eipa dn xwras k esena k ston filo sou. 3on pezame game me ton ner0 k epese k kaname rmk. 4on to game itan sto da-inh-03 poio pub m les esei.
dn prolava na to kanw t game k gemise. an esei exeis kapoio provlima k dn katalaveneis kapia vasika pragmata i an thes na dimiourgis katastaseis lipame exases. kai 1 simbouli. vale prota to mialo na skeftete k meta mila ty
TiMoRoS77
26-08-2009, 11:55 PM
1on les asdf den mou eipes oti dn xwraw kai mn les psemata asdf
2on to game htan pub giati kapio to pe stn clan nol pws to da egw kai mpika? psefti
JimMature
26-08-2009, 11:55 PM
1on tha milas omorfa gia mena opos s milisa egw. 2on otan bikes sou eipa dn xwras k esena k ston filo sou. 3on pezame game me ton ner0 k epese k kaname rmk. 4on to game itan sto da-inh-03 poio pub m les esei.
dn prolava na to kanw t game k gemise. an esei exeis kapoio provlima k dn katalaveneis kapia vasika pragmata i an thes na dimiourgis katastaseis lipame exases. kai 1 simbouli. vale prota to mialo na skeftete k meta mila ty
sumfonw mazi su mouse . xwris na 3erei ton logo o timoros pu ton ekanes kick
ka9etai kai kanei thread gia abuse ! kalutera na fugei closed to thread :@
mouse7
27-08-2009, 12:01 AM
tou eipa to logo.. k arxise ta dika tou. einai public k dn vgeno k to na ta allo.. afou dn evgene ton ekana kick.. sorry kiollas..
TiMoRoS77
27-08-2009, 12:05 AM
jim esu les asdf..egw kserw oti otan kapios spamarei to game kai mpei den mporeis na tn kaneis kick...kai an htan rmk re megale na MN ekane spam gia to game pws alliws na sto pw...apo ti stigmh pou eida sto channel DA oti iparxei ena game kai mpenw den exeis KANENA ma KANENA omws dikaioma na me diokseis...kai o friend m htan idi sto game.. giati polla psemata les kai dn mareseis
JimMature
27-08-2009, 12:06 AM
kala ekanes file mu !
mouse7
27-08-2009, 12:14 AM
hm. poios ekane spam gia pes? tespa tha boun ta pedia p itan sto game k tha epiveveosoun auta p eipa parapanw. k psemata dn lew lipame p se apogoiteuw.
1on les malakies den mou eipes oti dn xwraw kai mn les psemata blaka
2on to game htan pub giati kapio to pe stn clan nol pws to da egw kai mpika? psefti
otan tha boun ta pedia k poun oti eginan ola auta thelo na dw ti tha les meta. mexri tote lege oti thes.
TiMoRoS77
27-08-2009, 12:21 AM
to name einai ali8eia pws den 8imamai
KAI GW PWS MPIKA STO GAME S M LES? katse piase tora ta filarakia sou kai pes tous na poun oti se simferei kai astes aftes tis magkies.. to 8ema einai oti ekanes asdf kai dn to paradexese toulaxiston
mouse7
27-08-2009, 12:25 AM
ksana lew. ekana host to rmk tou ner0. prin kan bo sto looby eixe gemisei. k eipa. osi dn itan prin na vgoun. 1s mono to katalabe o ancient k vgike to paidi. esei apadises oti to game einai public k dn vgeneis. kanw lathos? ara eides oti eipa oti dn xwras. swsta? twra poios einai pseutis?
p.s otan kapoios head admin to kitaksei na metaferthei (an ginete) sto user abuse gia ton tropo p m milise.
WiCkeDS0uL
27-08-2009, 12:26 AM
ti ginete re paidia vlepw poly spam..8a h8ela na pw kati timoros parolo pou eisai filos mou den tithete thema abuse kai edw pera tha se parakalousa na milas pio kosmia den vrizoume oute apokaloume zwo ton enan kia ton allon ..pisteuo closed thread=/
TiMoRoS77
27-08-2009, 12:29 AM
re to kserw alla me exei ferei ws edw... leei psemmata kai dn to paradexete den mporw na mn krati8w aman dld mou tn dinoun oi pseftes agria
TiMoRoS77
27-08-2009, 12:30 AM
pes mas oti se enoxlisame me tn tropo pou sou milisa mouse... kratieme oso tpt allo
meepeises
27-08-2009, 12:35 AM
wraio thread... kleiste to asap omos giati exei katantisei nipiagwgeio... timoros lipame alla mi perimeneis na sou dwsei kaneis dikio giati oute abuse iparxei alla kai na ipirxe ena mikro abuse tote exeis xasei to dikio sou apo ton tropo pou milas..
mouse7
27-08-2009, 12:38 AM
users:
tsati)real
kolonooba_eiste
t4rif4s
ewok
shisuiuchiha
im_not_greek
nibirus
ner0.
pane rwta tous. bika sto replay mono gia ta names tous.
FoNo_MaNia
27-08-2009, 03:02 AM
1on) ligo ta manners guys
2on) timore prepei na exei stoixeia gia afta pou isxirizese allios dn tha petixeis tpt
3on) min spammarete askopa an exete diafores to thread dn einai gia na tis lisete bite IRC an thelete ...
afta...
StealingSpree
27-08-2009, 03:11 AM
TiMoRoS77, δεν νομίζεις οτι πρέπει να ησυχάσεις λίγο?
Andro
27-08-2009, 05:44 AM
Ginete ena mpaxalo edw i mou fenete ?
Loipon:
1) xoris stoixeia den ginete tipota
2) Protinw ban tou user timoros77 apto forum gia ton aparadekto tropo pou milaei
mouse7
27-08-2009, 09:23 AM
thelo na minei anoixto to tread mexri na vrw 1s apo autous p itan ekei k na pei ti egine. dn to kanw gia ton timoro alla gia mena. dn dexome katigories xwris logo..
ela voulone twra timwre stop ta manners kai xwris apodiksis kapoio SS dn mporoun na kanoun kati oi h.a an kai dn einai sosto na kickaris atoma sto lobby xwris na tous pis reason protino ena lvl 1 warn stn timoro gia manners sto site ty
RaFa[Gr]
27-08-2009, 09:45 AM
o mouse7 ekane game kai mpika me enan friend mou gia na peksoume.. to eixe kanei pub to da kai mpika... Kai ksafnika mas ekane olous kick gia na mpoun oi friends tou kai na paei to rmk..kati dn katalabe to noobaki.. h nol einai pub eida to game kai mpika den 8a me kanei aftos emena kick epeidi 8elei na peksei to rmk tou ... loipon sobarefteite giati etooimos na tou riskw xristokantila hmoun tou zwou..otan hmoun egw admin afta den ta kana kai epeidi eipa ena "blaka" kai "exeis delay ston egkefalo " me kanate admin..loipon niwste
prwton den mporeis na to apodeikseis
deyteron vlakodes logos gia abuse, ka8enas p den exei ti na kanei kanei ena abuse na parei posts... oti nane eiste mwre. abuse gia kick sto lobby WOW
tespa guys opws leei kai o timoros77 sobarefteite epitelous me ta abuse.
a kai kati allo to game einai private... pub einai otan to briskeis sto lista me ta games... alloste oi admin patane !priv gia na hostaroun ena game...
mouse7
27-08-2009, 09:46 AM
to reason to eipa. apo ekei ksekinise olo auto. dn ithele na vgei epeidi k kala to game itan public.. afou dn evgene anagastika na ton kick. to vradi tha ksekatharistoun ola an bei 1a apo ta paidia k pei ti egine. ta paidia ta exw grapsei parapano. an kapoios endiaferete na mathei an tous dei rwtiste tous. :lina: cya mexri to vradi.
basilakis3000
27-08-2009, 10:22 AM
Geloios logos gia admin abuse... eee ekane kick kapoious apo to lobby se pub game,e siga ti egine dld?? 2on dn exeis apodixeis gia na upostirixeis to post s.Proteinw k egw lvl1 warn gia manners.(3ero ban me tn mia einai plu baru gia tin peristash :P)
TiMoRoS77
27-08-2009, 10:41 AM
re magkes admin exoun faei lvl 1 warn giafton tn logo...x8es h simperifora m den htan kali epeidi eixa neura me afton...dn 8imamai to name tou admin pou eixe faei lvl 1 warn alla eixa dei to post kai ontws eixe faei kai abuse nmz giati ekane kick atoma apo to game...kai to ksanalew gia polosti fora.. to game to SPAMMARAN sto channel tis clan DA alloste dn exw kanenan friend apo aftous gia na peis to da sto /w pou mpikan... an to 8elete priv gia rmk na mn to spamarate
wtfmejt
27-08-2009, 11:01 AM
closed to thread gia opion de kseri me to ewok account pezo ego, kai ego sou elega na paris poulo apo to game pou itan remake k den spammaristike sto kanali...
enas ipe apla osoi itan sto game na bune sto rmk nlse2 giati ixe pesi o ner0. k esi ekanes sa mikro pedaki kai itheles na mas xalasis to game.
logo anousiou spam k posts me ivristiko periexomeno kerdizis 3 days temp ban edo kai sta bots/kanali.
http://mauros-pit.pblogs.gr/files/143574-trophy.jpg
sou xarizo k afto to vravio gia to pio anousio post tis imeras. meta paraponiete o kosmos giati to staff den kitai ta applications klp otan prepi na kani mod anousia threads sa ke afto.
Black.Lady
01-09-2009, 01:20 PM
opws eipe k o leonidas dn ti8ete 8ema admin abuse gia ton mouse7 efoson dn ekane kapoio paraptoma :)
~Topic Closed ~