View Full Version : [SOLVED] User Abuse : mpakakas
ClanNolForum
14-11-2010, 12:20 AM
* Όνομα του κατηγορούμενου User: mpakakas ( Pudge )
* Game Name:apxxxxx
* Παράπτωμα του User:maphack
* Περιγράψτε τι συνέβη και σε ποιο λεπτό: i xrisi maphack einai profanhs. Gia thn eksakribwsi pira gem ws seeker kai xtenisa olo to map gia observer pou pou8ena den yparxoun. sto 40 peripou lepto kai enw eimai invi mid dipla tou anabei rot kai me hookarei invi. dipla tou akribws briskotan o admin darkpath . 5 lepta argotera pali me invi kinigi apo olous tous sentinel pou ksekinise pali me rot kai hook o pudge . H xrhsh maphack einai 100 % sigouri . Para tis diamartiries kai ti paradoxi paiktwn apo tous sentinel akomi (antipalwn) oti o pudge (isws kai alloi giati o admin darkpath eixe idia IP me mpakaka) xrisimopoiei maphack , otan ekana 4 -5 fores votekick ton pudge wste na paiksoume ena ka8aro paixnidi apo kei kai pera ( to game htan hdh 5 vs 4 enantion mas epeidi i mirana ekneyristike opws oloi apo ti profani xrisi maphack kai thn eksorgistiki adiaforia tou admin ) sto votekick o admin edine AKYRO pairnontas prwtoboulia kai kalyptontas enan paikti pou OLOI kserame oti eixe maphack kai den afine na psifisei o ka8e paiktis kata syneidisi. to idio akribws keimeno postarw kai gia admin abuse o opoios edwse arketa mute akira kai se pause pou zitisa ws seeker dinan unpause xwris na ta kanei ksana pause gia 2 lepta opws einai oi kanones.
symperasma : 1) ban gia maphack o mpakakas
2) admin abuse o darkpath
Eyxaristw
NeedUrDeath
14-11-2010, 11:53 PM
+1 sto abuse gia ban tou mpakaka efoson eksetastei kalutera
kai ena lvl2 warn 8a itan swsto! opws eipa kai sto admin abuse tou darkpath.
SuuKisto
15-11-2010, 12:22 AM
Quote Originally Posted by darkpath View Post
To game auto egine peripou 12-1 xthes to bradi. Molis tora girisa spiti, imoun grammateas se eklogiko kedro, bika sto forum kai me to pou blepo ti exei graftei edo mesa mou sikothike i trixa! Den thimame posa demote admin metrisa...
Xoris na kserei o alos pios eimai kai ti egine sto game, den brisko ton logo na grapsei kati kai idika isbaron mou.
Me katigorite oti eixa idia ip me ton mpakaka pou opos tha eidate kapioi to pedi ontos eixe mh ala proton den einai ip mou den ton ksero kai deuteron den boreite na kserete an einai ip mou.
Me katigorei o user pou ekane to admin abuse oti den edosa pause eno ithele o idios kai afou eixe ksodepsei noritera ton xrono tou 2 min pause pou dikeoute, an kai piga na tou afiso gia akoma mia fora ligo xrono parapano, kapios alos user to edose unpause.. tou ekana tin apetoumeni sistasi kai to thema stin siggekrimeni periptosi den iparxei kan.
Me katigorei episeis gia kaki xrisi tou mute... o user pou kanei to admin abuse einai o EmpeiriaKaiMH o opoios kanei epanelimena spaming sto all (akoma kai sto lobby prin kan ksekinisei to game to ekane) pou einai toso enoxlitiko toso gia olous tous alous pou prospathousan na peksoun to game ala toso kai gia mena. pisteuo oti einai sosta ta mute pou edosa... pou den einai katholi tin diarkia tou game.. ala se kapia simia mono kai auta gia ligotero apo 1 lepto.
Episeis gia ta votekick gnorizo apo ta rules oti stin periptosi pou riskete admin sto game tote autos prepei na dosei votecancel, ara den borei na me katigorisei gia kati tetio...
Telos katigoroume gia kapion pou eixe mh? bika na kano to game mou... distixos mou bgike ksino. einai ena apo ta xirotera games pou exo peksei... bebeos katalaba apo to 10 lepto peripou oti o user mpakakas exei mh... ala opos eipa kai sto apenadi team kai ston EmpeiriaKaiMH... ta rules mou apagoreuoun na doso ban gia kapion pou exei mh para mono na ginei post.
Stin arxi sas eipa oti imoun grammateas se eklogiko kedro... to teleuteo pou skeutika xthes to bradi pou teliosa to game itan na kathiso na asxolitho me kapion mpakakas pou eixe mh se ena game. Den ksero pos akougete auto... ala orismenes stigmes iparxoun kai kapia themata pou einai arketa sobara oste na afineis kapia ala se deuteri mira.
Oi perisoteroi pou exoun diabasei os tora auto to thread me kseroun kai kseroun oti eimai sostos PANTA sta games mou.
Signomi an kourasa me ola auta pou egrapsa... euxaristo.
Pisteuw o admin " Darkpath" egine ksekatharos se ola ta logika plaisia.
-1 sto admin abuse.
Gt poli apla tirise ta rules pou tou exoun dothei sas parakalw prin kanete to opiodipote post na diavazete ta RULES gt mporei na min ta kserete kai na krinete ton kathena.! I Agnoia einai auti pou kanei tous perisoteroun na nomizoun oti einai swstoi.... Thnks
GREETINGS
Kitrino_Provato
15-11-2010, 12:56 AM
egw barethei na blepw kapoious p dn 3ero0n na pezo0n na exo0n maphack kai na kerdizoun...an 3ero0n na pezo0n as matho0n na pezo0n xwris mh...to wraio stn dota einai na kaneis kapoia pragmata p kapoioi alloi dn mporo0n kai auto se 3exwrizei apo tn allon. px me mh aneta apofeugeis ena gank alla xwris mh mporeis na foggareis kai an tous 3efugeis 3es oti to ekanes me t n a3ia s kai oti eic kalos. twra me to user abuse ennoeite +1 n ginei ban amesa
Kyuubi)NineTail
15-11-2010, 12:58 AM
Merika atoma paizoun alote me EmpeiriakaialotemeMH(pun :P)
+1 Sto user abuse.
Da)Rizla_oWn4ge
15-11-2010, 09:21 AM
Quote Originally Posted by darkpath View Post
To game auto egine peripou 12-1 xthes to bradi. Molis tora girisa spiti, imoun grammateas se eklogiko kedro, bika sto forum kai me to pou blepo ti exei graftei edo mesa mou sikothike i trixa! Den thimame posa demote admin metrisa...
Xoris na kserei o alos pios eimai kai ti egine sto game, den brisko ton logo na grapsei kati kai idika isbaron mou.
Me katigorite oti eixa idia ip me ton mpakaka pou opos tha eidate kapioi to pedi ontos eixe mh ala proton den einai ip mou den ton ksero kai deuteron den boreite na kserete an einai ip mou.
Me katigorei o user pou ekane to admin abuse oti den edosa pause eno ithele o idios kai afou eixe ksodepsei noritera ton xrono tou 2 min pause pou dikeoute, an kai piga na tou afiso gia akoma mia fora ligo xrono parapano, kapios alos user to edose unpause.. tou ekana tin apetoumeni sistasi kai to thema stin siggekrimeni periptosi den iparxei kan.
Me katigorei episeis gia kaki xrisi tou mute... o user pou kanei to admin abuse einai o EmpeiriaKaiMH o opoios kanei epanelimena spaming sto all (akoma kai sto lobby prin kan ksekinisei to game to ekane) pou einai toso enoxlitiko toso gia olous tous alous pou prospathousan na peksoun to game ala toso kai gia mena. pisteuo oti einai sosta ta mute pou edosa... pou den einai katholi tin diarkia tou game.. ala se kapia simia mono kai auta gia ligotero apo 1 lepto.
Episeis gia ta votekick gnorizo apo ta rules oti stin periptosi pou riskete admin sto game tote autos prepei na dosei votecancel, ara den borei na me katigorisei gia kati tetio...
Telos katigoroume gia kapion pou eixe mh? bika na kano to game mou... distixos mou bgike ksino. einai ena apo ta xirotera games pou exo peksei... bebeos katalaba apo to 10 lepto peripou oti o user mpakakas exei mh... ala opos eipa kai sto apenadi team kai ston EmpeiriaKaiMH... ta rules mou apagoreuoun na doso ban gia kapion pou exei mh para mono na ginei post.
Stin arxi sas eipa oti imoun grammateas se eklogiko kedro... to teleuteo pou skeutika xthes to bradi pou teliosa to game itan na kathiso na asxolitho me kapion mpakakas pou eixe mh se ena game. Den ksero pos akougete auto... ala orismenes stigmes iparxoun kai kapia themata pou einai arketa sobara oste na afineis kapia ala se deuteri mira.
Oi perisoteroi pou exoun diabasei os tora auto to thread me kseroun kai kseroun oti eimai sostos PANTA sta games mou.
Signomi an kourasa me ola auta pou egrapsa... euxaristo.
Pisteuw o admin " Darkpath" egine ksekatharos se ola ta logika plaisia.
-1 sto admin abuse.
Gt poli apla tirise ta rules pou tou exoun dothei sas parakalw prin kanete to opiodipote post na diavazete ta RULES gt mporei na min ta kserete kai na krinete ton kathena.! I Agnoia einai auti pou kanei tous perisoteroun na nomizoun oti einai swstoi.... Thnks
GREETINGS
simfwnw me t paidi apo panw...me mh den a3izei na pezeis!tespa +1 sto abuse gia t mh
---------- Post added at 07:21 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
opa la8os!:P
Balmoth
15-11-2010, 11:42 AM
+1 sto abuse t mpakaka k sumfwnw k egw me tous apo panw dn einai wraio na paizeis me mh to paixnidi xanei olo to kalo gameplay ... ! alla k kati allo o User : Mpakakas einai admin sta eleos hostbots ; gt leei o allos Lv 2 Warn .. auto kanonika gia Xrisi MH einai Demote k BAN! omws deite ligo k gia spoofers !
SoD.KiLleR
15-11-2010, 01:37 PM
5:35 <mpakakas> 0x19: Select Subgroup: [Bane Elemental] 0x000078A7000102A5
mpakakas banned για maphack.
εάν τίθεται θέμα για admin abuse να μεταφερθεί στο σωστό section.εδώ γίνεται solved για το user abuse.
SOLVED!