View Full Version : [SOLVED] Admin Abuse : paizw_piwmenos
varonoc_45
23-12-2010, 12:43 AM
* Όνομα του κατηγορούμενου admin: paizw_piwmenos
* Game Name:apxxxxxx
* Παράπτωμα του Admin: prolong kai lanthasmeno ban se connection error
* Περιγράψτε τι συνέβη και σε ποιο λεπτό: arxika kanei ban se connection error me 80kati% stay.
Sto telos twra tou paixnidiou k enw eimaste 4/4 ff petaei arrow erxetai rylai k kanei ulti dipla stn eisodo tis vasis k o tiny tn petaei mesa...i mirana ksanarixnei arrow mesa sto fountain k deuteri fora ligo prin spasei t tree...
asisisisi.
23-12-2010, 01:25 AM
katarxin to replay dn m anoigei...to ban gia to endexomeno plug einai stn krisi tou ekastote admin kai dn tithetai thema abuse me auto os logo.ostoso an i antipaloi omada eipe 4/4 ff kai o admin kai to team tou kanoun prolong einai gia apeutheias abuse.1o epeidi o idios o admin kanei prolong kai 2o epeidi dn timorei me ban tous allous pou kanoun prolong.auta apo emena euxaristw
DanteHero2
23-12-2010, 01:52 AM
1. 1 lvl warn gia agnia ton rules
2. 1 lvl warn gia paraviasi ton rules
3. 1 lvl warn gia mh swsth diaxirisei tou game
afta gia ton admin !!!!
makis89
23-12-2010, 11:31 AM
1)to ban se afth thn periptwsh einai sthn krish t admin....ta stats t paidiu de me peisane oti den einai plugger,ean eixe kalytero stay fysika kai de 8a eixe ginei ban
2)oso afora to prolong eri3a 2 arrows 4 fun...den plhsiasa kan th vash sas...t replay deixnei oti varusa ta teleftea tower kata th lh3h t game...ean k !ff eixate pei 3/4 atoma...to 8ema einai oti asxoleiste me anusia 8emata...ean einai kati sovaro kane post,alla oxi gia to paramikro na vriskei efkeria o ka8enas...
varonoc_45
23-12-2010, 01:12 PM
1)to ban se afth thn periptwsh einai sthn krish t admin....ta stats t paidiu de me peisane oti den einai plugger,ean eixe kalytero stay fysika kai de 8a eixe ginei ban
2)oso afora to prolong eri3a 2 arrows 4 fun...den plhsiasa kan th vash sas...t replay deixnei oti varusa ta teleftea tower kata th lh3h t game...ean k !ff eixate pei 3/4 atoma...to 8ema einai oti asxoleiste me anusia 8emata...ean einai kati sovaro kane post,alla oxi gia to paramikro na vriskei efkeria o ka8enas...
46:59 [All] bellos_13: ff
46:59 [All] varonoc_45: ff
47:02 [All] SilverAngeL: ff
47:02 [All] cJune.: ff
4/4 paixtes exoun dilwsei forfeit...
K 3/4 na dilwsoun afou exoume paixti ligotero pali isxiei t ff anatrekse t rules k to chat to paixnidiou pio prosextika kalitera prin sxoliaseis
Oso g to diko s prolong to 1o arrow s to rixneis otan ksekinaei i rylai na kineitai pros tin pigi mas k ksekinas esi o idios t prolong tis omadas s...
K epeidh auto dn itan arketo afou s proeidopoiw gia post meta t paixnidi ksanastelneis arrow pros ti vasi mas...
Dr.Fukiwrhs
23-12-2010, 01:44 PM
file paizw_piwmenos dn exeis dikio se aythn tn periptwsh....ta rules einai 3eka8ara..efoson dhlw8ei ff apo tn pliopsifia twn pextwn apagoreuete h opiadhpote epi8esh sto fountain..den paizei rolo an to peta3s gia plaka h an i8eles kill...borei na mn ka8isterise stn e3elhksh tou game h na mn itan toso sovaro gia na ginei abuse alla apo tin stigmh pou egine prepei na dexteis warn!!!
opote +1 apo mena sto abuse
epishs,to ban einai swstotato varone...to palikari den eixe ka8olou kalo % stay kai o admin 8ewrhse oti itan plug..kanena abuse se ayto to zhthma
mIRe)
23-12-2010, 02:04 PM
Efoson h antipalh omada exei dhlwsei ff kai ginei opoiodhpote skill e3w apo fountain p hdh h rylai exei kanei ulti, o tiny thn petaei mesa kanei kai ta stun einai prolong! den yparxei for fun! Twra 8a symfonisw me to ban giati o admin 8a krinei an einai swsto k se auth thn periptwsh ( 80%+ stay) epra3e swsta.. Na dex8ei tis analoges kyrwseis..
oO(FRo_zEN)Oo
24-12-2010, 10:14 PM
katarxas opws eipan k alloi pistevw k egw oti to ban sto dc htan swsto....den eixe kai toso kalo av.stay...o opoiosdhpote 8a ekane ban...
ta arrow omws htan la8os...den htan kai tpt upervoliko alla ws admin prp na mn parektrepese ka8olou...+1 sto abuse alla nta3...mn eimaste kai akreoi...1 lvl warn (pistevw oti) einai arketo...
wipe_0ut!
24-12-2010, 10:20 PM
to palikari ton kserw exoume peksei arketa games mazi...dn eixe dwsei dikeoma pistevw pos ekane lathos p erikse arow kathos sto ff kai na stekese apeksw apo fountain einai prolong alla tespa pistevw ena lv1 warn tha einai arketo dn aksizei parapano...
Psolobixtis
25-12-2010, 09:09 PM
koitakse man for fun h mh otan dilwthei ff dn kaneis kanena spell h attack pros to forfeit epomenws odws eisai lathos edw, twra oson afora to ban htan odws swsto me ta sugekrimena stats.daxi tha borouse k na mn ginei to abuse alla afou egine k se proidopoihse kiolas o user tha dexteis tis sunepeies...
wild_captain
25-12-2010, 09:20 PM
+1 sto abuse. Pragmati o admin den eprakse katholou kala kai eno ixan pi ff 4/4 sinexise na castari spells stin pigi. anousio i oxi, paizw_piwmenos i paraviasi ton kanonon sinepagete kai kapia timoria pou tha ine stin krisi tou NoL staff. Tha borouse na ine akoma kai demote, ala malon tha ine 2lvl warn. pio prosektikos sto melon ite san admin ite san player
Just(wiNner
25-12-2010, 09:51 PM
Eisai tuxeros p pezeis piwmenos kai etc to staff borei na sou dwsei kapoio elafruntiko. Logiko an exeis piei na mhn eides ta 2 apo ta 4/4 ff p eipwthikan
nauagio
06-01-2011, 09:07 AM
Από την στγμή που και ο ίδιος ο admin παραδέχεται το γεγονός ότι έκανε skill τη στγμή που η αντίπαλη ομάδα είχε δηλώσει Forfeit δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
O admin paizw_piwmenos θα δεχθεί 1 lvl warn.
Admin Abuse Accepted
Case Solved
Topic Closed