PDA

View Full Version : Dota Forum Channel

BillyTheKid
24-12-2010, 11:44 AM
Καλημέρα
κάνω αυτό το thread για να πω κάποια πραγματάκια που βλέπω και μπορεί να βοηθήσουν μπορεί και όχι να εκφράσω κάποιες διαφωνίες και να γίνει μια κουβέντα.Το σημαντικό για μένα είναι ότι καποιοι θα τα διαβάσουν!Στο forum αυτό είμαι σχεδόν μισό χρόνο και έχω ασχοληθεί αρκετά για να δω την παλιά αλλά και την τωρινή λειτουργία του τόσο από πλευράς user όσο και από πλευράς staff.Αν δεν είχα δει ότι υπάρχουν άνθωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται γιαυτό το project δεν θα έκανα αυτό το post.Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι σέβομαι ότι κάποιοι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο για unban requests,admin abuses,mh και πολλά άλλα και όλοι πρέπει να το σέβονται αυτό ανεξαρτήτως αν διαφωνούν ή συμφωνούν με τις αποφάσεις.Τώρα το αν έχουν κάποιο άλλο όφελος πίσω από αυτό δεν το γνωρίζω και ούτε με αφορά(το γράφω γιατί έχει ακουστεί στο παρελθόν).Έτσι και εγώ αποφάσισα να γίνω admin αλλά και να συμμετέχω στο forum.
Τον τελευταίο καιρό όντως υπάρχει μια συζήτηση από τους users(και εμένα μέσα σε αυτούς) κατά πόσον είναι δίκαιο το staff ή όχι, ποιοί είναι αυτοί που είναι στο staff και απαντήσεις από κάποια μέλη του staff άλλωτε σοβαρές και άλλωτε όχι.Για μένα το πρόβλημα ξεκινάει από την gaming παίδεία να το πω έτσι τόσο των users όσο και του staff.Οι περισσότεροι users χαίρονται όταν γίνεται demote ένας admin,ένας admin χαίρεται όταν κάνει ban,ανούσια reports από κακία ή κόμπλεξ,flames.Οι περισσότεροι admin χαίρονται με το mute ή το ban παρά με το ίδιο το game.Oι μισοί βρίζουν το staff και οι άλλοι μισοί το γλείφουν.Όλοι χρησιμοποούν mh αλλά μέχρι να αποδειχτεί κανείς δεν το παραδέχεται.Το 95% των games στο ελεος έχει leave βρισιές flames bans mutes.Όχι πως η nol πάει πίσω αλλά είναι σαφώς καλύτερα.Είμαι admin 2μιση μήνες και πρεπει να έχω κάνει πάνω απο 300 bans.Κάτι τελαυταίο σχετικά με το θέμα των games.Το 90% των παιχτών στο eleos έχει απο 0 εως 20 games...αυτό λέει πολλά.
Γίνονται abuses σε admin ή users από κακία επειδή τον ειρωνεύτηκε ή επειδή τον είπε ζώο και το χειρότερο είναι ότι αυτοί που κάνουν το abuse στην καθημερινή τους ζωή μπορεί να είναι πολύ χειρότεροι και να βρίζουν πολύ χειρότερα και εδώ θείχτηκαν με κάτι απλό.Έλα τώρα ρε συ που θίχτηκες από το ζώο που σε είπε δεν μπορώνα το πιστέψω!νομίζω ότι γίνομαι κατανοήτος.Δεν μπορω να βλέπω απόψεις του staff το κανάλι δεν λειτουργεί με δημοκρατία και σε όποιον αρέσει ή εγώ θα λεώ ότι θέλω επειδή είμαι 10 χρόνια εδώ μέσα.Διαφωνώ κάθετα με τέτοιες απόψεις.Τέτοιες απόψεις δείχνουν έλλειψη gaming παιδείας και πηγαίνουν πίσω το κανάλι.Δεν είναι δυνατόν νε λειτουργήσει ένα κανάλι σαν και αυτό αν δεν υπάρχει δημοκρατία και αν δεν εισακούονται οι απόψεις των μελών του.Μετά τα έξοδα που υπάρχουν για το channel τους servers τα bots και ότι άλλο προσφέρει εδώ και χρόνια ο project leader χωρίς τα μέλη δδεν μπορεί να προχωρήσει.Οι staffites πρέπει να δίνουν το σωστό παράδειγμα.Πρώτα απ'όλους αυτοί πρέπει να είναι σωστοί και μετά οι users.Δυστυχώ πολλοί δεν είναι διότι ακόμα και το ίδιο το staff τι ήταν πριν γίνει staff;Απλοί users ήταν και αυτοί και από αυτό το σύνολο επιλέχτηκαν άρα συνεπάγεται ότι πολλά μέλη του staff έχουν μεταφέρει αυτή την "gaming παιδεία" και στο staff όπου και έχουν περισσότερα προνόμια.
Kάποια παραδείγματα.Είδα admin app με λιγότερα posts από τα 100 να γίνονται αccepted και άλλα πάλι με λιγότερα από 100 να γίνονται rejected λέγωντας ότι δεν είσαι ενεργός ένω ο άλλος σπαμαρε σε ότι άκυρο thread υπήρχε!Εγω αυτό δεν το βρίσκω σωστό και αντικειμενικό.Users που έκαναν unban requests για ban παλαιότερα των 2 μηνών να γίνονται reject και κάποιος victorakos να γίνεται unban.Δίκαιο?Δεν νομίζω.
Απόψεις όπως "Προκαλούσατε στο all..σας ζήτησα ευγενικά να σκάσετε...ο tiny πέταξε ένα "roufixten" και τον bannara.
Πετάχτηκες και εσύ και λες "ksexase to to adminiliki" και επειδή πολύ απλά εγώ δεν τα σηκώνω εγώ αυτά σε bannara.
end of story
closed" του kitz εμένα με κάνουν νε γελάω.Ο αρχι project δεν ξέρω και εγώ τι να λέει τέτοια πράγματα?πως περιμένετε μετά από έναν user να συμπεριφερθεί καλύτερα?
Kανείς δεν είναι τέλειος άνθρωποι είμαστε θα κάνουμε και λάθη!όπότε λογικό είναι και το staff και οι users να κάνουν λάθη.Ξαναλέω όμως ότι απόψεις δεν υπάρχει δημοκρατία στο channel και κάνω ότι γουστάρω και άμα σας αρέσει μόνο πίσω το πηγαίνουν!Αν υπάρχει θέληση με σωστές βάσεις και δομή όλα μπορούν να βελτιωθούν.
Βγαίνει μία απόφαση για το οποιοδήποτε θέμα με ένα σκέτο "rejected" ή "accepted" από το staff.Πιστεύω ότι κάθε απόφαση για το κάθε θέμα πρέπει να δικαιολογείται ή να υπάρχει εξήγηση από τον εκάστοτε admin.Nομίζω ότι ένα απλό reject ή accept δεν αρκεί.Επίσης κάτι πρέπει να γίνει με τα δευτερα και τρίτα acc ειδικά στο eleos,είχαν ακουστεί κάποιες απόψεις από το staff πιο παλιά,τι γίνεται με το θέμα?Θεωρώ πολύ καλα βήματα το quiz που ξεκίνησε αλλά και τα weekend battles ξανά.Ελπίζω να συνεχίσουν αλλά και να έρθουν και νέες ιδέες,όλοι μπρούν να προσφέρουν. Χαίρομαι όταν βλέπω μέλη όπως ο kane,ksaplostras.alexic.mona liza που προσφέρουν πράγματα στο channel!Ακόμα και ο houzou που από το commentray έδειξε ότι δεν ξέρει από dota αλλά προσφέρει όπως μπορεί.:p
Συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου,ξέρω ότι κουρασα,ξέρω ότι κάποιοι θα διαφωνήσουν άλλοι θα συμφωνήσουν ελπίζω όμως να γίνει(αν γίνει:p)καλή κουβέντα και στο τέλος ο καθένας να πάρει ή και να αφήσει ότι θέλει για τον εαυτό του αλλά και για το channel/forum/project.

FoVoSKaiOTroMoS
24-12-2010, 01:59 PM
Φιλε μου εκανα τον κοπο και διαβασε το κειμενο σου.θα συμφωνησω σε αυτο που λες μονο στο γεγονος οτι θα πρεπει να δινετε και μια αιτια στο accepted/rejected. τα αλλα νομιζω ειναι ατοπα. γιατι καθε ανθρωπος εχει δικια του νοημοσυνη και αντικειμενικοτητα. πραγμα που θα πει οτι κανενας δεν εχει την ιδια κριση με τον αλλον. και οπως και να το κανουμε καποιες φορες θα γινουν και λαθοι δεν λεω. αρκει να τα παραδεχομαστε και να τα διωρθονουμε αν γινετε.
Ενα παραδειγμα πριν κανα μηνα ο kitz εκανα admin ξανα ενα παλικαρι το οποιο ειχε γινει demote πριν 3μερες. μετα απο ψαξιμο ενος παικτη και καταληλο ποστ στο φορουμ ο kitz τον ξαναεκανε demote και ζητησε συγγνωμη γιατι δεν το ειχε παρατηρισει.
αυτο ηταν απλος ενα παραδειγμα.πιστευς υπαρχουν πολλα τετοια κ πολλα αντιθετα.το θεμα ειναι οτι το staff κανει οτι μπορει για να βοηθησει το community απλα αν αντιπετωπιζεις συνεχως ακραιες καταστασεις γινεσαι και εσυ ακραιως στο τελος.
Αν φαιρεσαι ομορφα θα σου φαιρονται και οι αλλοι ετσι.Οπως και να εχει κρατα την ψυχραιμια σου σε οτι κι αν κανεις κ δεν θα βγεις χαμενος ;)

φιλικα,
Γιωργος

Gr4yFoX
24-12-2010, 09:05 PM
Οι περισσότεροι users χαίρονται όταν γίνεται demote ένας admin,ένας admin χαίρεται όταν κάνει ban,ανούσια reports από κακία ή κόμπλεξ,flames.Οι περισσότεροι admin χαίρονται με το mute ή το ban παρά με το ίδιο το game.Oι μισοί βρίζουν το staff και οι άλλοι μισοί το γλείφουν.Όλοι χρησιμοποούν mh αλλά μέχρι να αποδειχτεί κανείς δεν το παραδέχεται.Το 95% των games στο ελεος έχει leave βρισιές flames bans mutes.

Φίλε πρώτα απο όλα μπράβο σου, ξόδεψες αρκετή ώρα να γράψεις αυτό το πολυ καλό και μεγάλο κείμενο. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αλλα οταν λες οι περισσότεροι admin χαίροταν που κάνουν ban, νομίζω οτι αδικείς πολλούς. Απο τους 15 admin που θα συναντήσω το πολύ ένας να είναι βλάκας. Μη ξεχνας και η κοινωνία του έλεος απαρτίζεται απο ανθρώπους άρα θα υπάρχουν προβλήματα. Πάντως έχεις δίκιο και ειδικά εκει για τα admin replic, και τα posts το έθεσες πολύ καλά

BillyTheKid
24-12-2010, 09:37 PM
Φιλε μου εκανα τον κοπο και διαβασε το κειμενο σου.θα συμφωνησω σε αυτο που λες μονο στο γεγονος οτι θα πρεπει να δινετε και μια αιτια στο accepted/rejected. τα αλλα νομιζω ειναι ατοπα. γιατι καθε ανθρωπος εχει δικια του νοημοσυνη και αντικειμενικοτητα. πραγμα που θα πει οτι κανενας δεν εχει την ιδια κριση με τον αλλον. και οπως και να το κανουμε καποιες φορες θα γινουν και λαθοι δεν λεω. αρκει να τα παραδεχομαστε και να τα διωρθονουμε αν γινετε.
Ενα παραδειγμα πριν κανα μηνα ο kitz εκανα admin ξανα ενα παλικαρι το οποιο ειχε γινει demote πριν 3μερες. μετα απο ψαξιμο ενος παικτη και καταληλο ποστ στο φορουμ ο kitz τον ξαναεκανε demote και ζητησε συγγνωμη γιατι δεν το ειχε παρατηρισει.
αυτο ηταν απλος ενα παραδειγμα.πιστευς υπαρχουν πολλα τετοια κ πολλα αντιθετα.το θεμα ειναι οτι το staff κανει οτι μπορει για να βοηθησει το community απλα αν αντιπετωπιζεις συνεχως ακραιες καταστασεις γινεσαι και εσυ ακραιως στο τελος.
Αν φαιρεσαι ομορφα θα σου φαιρονται και οι αλλοι ετσι.Οπως και να εχει κρατα την ψυχραιμια σου σε οτι κι αν κανεις κ δεν θα βγεις χαμενος ;)

φιλικα,
Γιωργος

Tίποτα απότι γράφω δεν είναι άτοπο.Ποιό σου είπε ότι φαίρεσαι όμορφα σε κάποιον σου φαίρεται αντίστοιχα!Και όχι σε ένα φόρουμ αλλά στην πραγματική ζωή.Δεν ισχύει σε καμία περίτωση αυτό.

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

Φίλε πρώτα απο όλα μπράβο σου, ξόδεψες αρκετή ώρα να γράψεις αυτό το πολυ καλό και μεγάλο κείμενο. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αλλα οταν λες οι περισσότεροι admin χαίροταν που κάνουν ban, νομίζω οτι αδικείς πολλούς. Απο τους 15 admin που θα συναντήσω το πολύ ένας να είναι βλάκας. Μη ξεχνας και η κοινωνία του έλεος απαρτίζεται απο ανθρώπους άρα θα υπάρχουν προβλήματα. Πάντως έχεις δίκιο και ειδικά εκει για τα admin replic, και τα posts το έθεσες πολύ καλά

Κόλλησες και εσύ εκεί!:)Ένα ποσοστό admins τέτοιας συμπεριφοράς υπάρχει.

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

Tha po kai ego ton pono mou loipon
Me 1000+ games den egina admin, gt den siblirona 100 post
Ama to na simmetexeis sto forum, fenete apo to na leo +1 sto kathe thread, tote apla tho po
+1

Sto thema sou tora, kala oso les, alla to genikotero siberasma sou poio einai???

Όλο το κείμενο είναι ένα συμπέρασμα και όλα όσα γράφω είναι συμπεράσματα!Δεν βγάζω ένα τελικό συμπέρασμα(άρα.....αυτό και αυτό).Έγραψα ένα κείμενο για κάποια πράγματα που συμφωνώ για κάποια που διαφωνώ για το πως βλέπω την κατάσταση σε διάφορα σημεία και πρότεινα και κάποια πράγματα!

SoD.KiLleR
24-12-2010, 10:53 PM
θα στο πω έτσι απλά.δεν είναι απόφαση του staff η άποψη εάν δεν αρέσει σε κάποιον ας φύγει.είναι του project leader.δεν υπάρχει επίσης το"κάνω ότι γουστάρω" από την μεριά του staff.είναι θέλημα του project leader να είναι etc τα channel's.προσπαθούμε για το καλύτερο και με νέα πράγματα.

kolopoustrasSs
24-12-2010, 11:38 PM
θα στο πω έτσι απλά.δεν είναι απόφαση του staff η άποψη εάν δεν αρέσει σε κάποιον ας φύγει.είναι του project leader.δεν υπάρχει επίσης το"κάνω ότι γουστάρω" από την μεριά του staff.είναι θέλημα του project leader να είναι etc τα channel's.προσπαθούμε για το καλύτερο και με νέα πράγματα.

y einai 8elima tous project leader otan esy o sod.killer pou eisai staff kai pezeis to game s kai petas kapies mlkies sto all kai prokaleis tous alous kai otan autoi sou poune kati me to paramikro na tous kaneis ban i mute i otidipote alo??? o project leader y exeis dikio.. ki omos to kanw oti goustarw yparxei.

BillyTheKid
27-12-2010, 10:20 AM

Αυτό που λες δεν είναι καθαρό.Την έχω διαβάσει αυτή την άποψη του project leader 'όποιος θέλει ας φύγει' την έχουν εκφράσει και μέλη του staff όμως.Τό ότι είναι θέλημα του leader να είναι 'etc τα channel's' σημαίνει ότι αυτή η άποψη μπορεί να ενστερνιστεί και από κάποιον ακόμα και έχει ενστερνιστεί ή κάνω λάθος?.Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν για το καλύτερο και για νέα πράγματα.Πάντως το post σου ήταν η άποψη σου για ένα μικρό κομμάτι του thread.

wtfmejt
28-12-2010, 07:55 AM
postara edo gia na to vro eukola to thread gia na apantiso ligo argotera k ego de boro tora giati ime ekso

s0t0s
04-01-2011, 04:09 PM
θα μιλησω μονο για το θεμα που αναφερεις οσον αφορα τις απαντησεις των staff.
1ον ο ενδιαφερομενος μπορει να ρωτησει με pm τον λογο η οτιδηποτε αλλο σχετικα με το accepted/rejected και συνεχεια δινουν απαντησεις,τουλαχιστον ετσι εχει γινει με εμενα.
Επιπλεον δεν σημαινει δηλαδη πως οτι δεν βλεπεις δεν υπαρχει κιολας :)
Και 2ον παλι απο προσωπικη εμπειρια πιστευω πως κανουν σωστα την δουλεια τους(τουλαχιστον στο admin abuse section που παρακολουθω πιο συχνα,για τα αλλα δεν εχω αποψη) γιατι σου φερονται σωστα και εκτιμουν τις ειλικρινεις απαντησεις,αλλα και τον χαρακτηρα που δειχνεις Ingame και στο forum chat.

regards, s0t0s !

p.s. πολλοι θα με πουν γλυφτη or whatever στα @@ μου κιολας :) γιατι οπως προανεφερα μιλαω απο προσωπικη μου πειρα και αρκετων μηνων συμμετοχη παρασκηνιακα του admin abuse section.

Spook_Show
04-01-2011, 05:01 PM
Den 8a pw polla.. Den exei kan noima.. Eipes para polla kai den kserw ti na prwtosxoliasw. Apla 8elw na pw ti skeutika amesws molis teleiwsa na diavazw auto p exeis grapsei... Telika den eimai egw o trelos edw. Gt kapoioi an8rwpoi exoun tin idia apopsi kai tis idies antilipseis me mena. Makari ilikrina na katalavoun kapoia atoma. Makari.

FuSiS_
04-01-2011, 05:31 PM
Καθώς άκουσα πολλά στο thread που έκανες και το διάβασα θέλω και εγώ να εκφράσω την άποψή μου .
Ας ξεκινήσω από τα games στο eleos όπως και εσύ ανέφερες . Έχουν τεθεί πολλές φορές παρόμοια threads τα οποία να λένε για ViP Games στο eleos , αλλά λένε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει για διαφόρους λόγους , όπως λες και εσύ οι περισσότεροι έχουν 20 games τι ακριβώς να κάνει το staff team ή ο poject leader να τους πει μην μπαίνετε στα games αν έχετε 20 games ; Σε αυτόν τον τομέα δεν μπορεί να κάνει τίποτα κανείς γιατί το eleos θα παραμείνει eleos . Και στο κάτω κάτω αν θέλεις να παίξεις ''καλά'' Games
Go NoL οπού υπάρχουν τα ViP games .
Όσων αφορά το staff team και γενικά όλο το κανάλι , αυτοί οι οποίοι είναι staff members τώρα έχουν επιλεχθεί από κάποιους ανώτερους , αν όπως λες δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους τότε γιατί είναι ακόμα staff members σκέφτηκες ; το αν κάποιος είναι κατάλληλος για την θέση του , αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κανένας άλλος εκτός από τον project leader . Απ'όσο ξέρω το να είσαι staff member δεν είναι και το ποιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και ειδικά σε ένα κανάλι το οποίο λέγετε Clan NoL . Ο καθένας θα έρθει και θα postarei το μακρύ του και το κοντό του . Σκέψου λίγο αυτούς οι οποίοι είναι στα abuses που θα πρέπει να κάθονται να βλέπουν το κάθε repay που θα τους δώσουν για mh κλπ .
Τέλος θα ήθελα να πω πως εγώ εσύ και ο καθένας user δεν έχει καμία δουλειά να κατακρίνει κάποιον ο οποίος μπορεί να ''ξεκολιάζετε '' για να βγάλει 3 και 4 pages δουλειά και να μην έχει real life για να κάνει αυτό που του ζητάς είτε είναι unban είτε είναι admin apllication είτε είναι swap account . Βλέπω σήμερα στο profile του meepeises άντε ρε φίλε τι θα γίνει θα κοιτάξεις τα unban ο τύπος έχει 10 pages μόνο στο profile του φαντάσου πόσα άλλα έχει να δει . Λίγη κατανόηση δεν βλάπτει .

JimLuster
04-01-2011, 05:59 PM
Ara perimenoume tin teliki apadisi tou Project Leader (leonida) gia na kataliksoume kapou.
Ty

DraccuSunc
04-01-2011, 06:53 PM
file to diavasa olo kalo alla dn protinis kati ousiastiko apla les gegonota bgazis mia diapistosi dn protinis kati

Chatrix
04-01-2011, 07:22 PM
auto to ''an den sas aresei pigente alou'' kopste to ! exw paixei me olo to staff toulaxiston ena game kai thelw na tonisw oti distixws kapoia staff member den lew onomata gia eunoitous logous siberiferonte akomi xirotera ap'tous aplous admin kai sto katw katw an kaneis abuse th vgei to miso forum kai tha ipostirixei-glipsei an thelete to staff,opote no offence.ta game sto eleos prwines kai idika vradines wres einai apsoga dioti oi perisoteroi thelontas na apofigoun to mh tou nol pane eleos.try it kai tha deis ;)

BillyTheKid
04-01-2011, 08:06 PM
Καθώς άκουσα πολλά στο thread που έκανες και το διάβασα θέλω και εγώ να εκφράσω την άποψή μου .
Ας ξεκινήσω από τα games στο eleos όπως και εσύ ανέφερες . Έχουν τεθεί πολλές φορές παρόμοια threads τα οποία να λένε για ViP Games στο eleos , αλλά λένε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει για διαφόρους λόγους , όπως λες και εσύ οι περισσότεροι έχουν 20 games τι ακριβώς να κάνει το staff team ή ο poject leader να τους πει μην μπαίνετε στα games αν έχετε 20 games ; Σε αυτόν τον τομέα δεν μπορεί να κάνει τίποτα κανείς γιατί το eleos θα παραμείνει eleos . Και στο κάτω κάτω αν θέλεις να παίξεις ''καλά'' Games
Go NoL οπού υπάρχουν τα ViP games .
Όσων αφορά το staff team και γενικά όλο το κανάλι , αυτοί οι οποίοι είναι staff members τώρα έχουν επιλεχθεί από κάποιους ανώτερους , αν όπως λες δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους τότε γιατί είναι ακόμα staff members σκέφτηκες ; το αν κάποιος είναι κατάλληλος για την θέση του , αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κανένας άλλος εκτός από τον project leader . Απ'όσο ξέρω το να είσαι staff member δεν είναι και το ποιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και ειδικά σε ένα κανάλι το οποίο λέγετε Clan NoL . Ο καθένας θα έρθει και θα postarei το μακρύ του και το κοντό του . Σκέψου λίγο αυτούς οι οποίοι είναι στα abuses που θα πρέπει να κάθονται να βλέπουν το κάθε repay που θα τους δώσουν για mh κλπ .
Τέλος θα ήθελα να πω πως εγώ εσύ και ο καθένας user δεν έχει καμία δουλειά να κατακρίνει κάποιον ο οποίος μπορεί να ''ξεκολιάζετε '' για να βγάλει 3 και 4 pages δουλειά και να μην έχει real life για να κάνει αυτό που του ζητάς είτε είναι unban είτε είναι admin apllication είτε είναι swap account . Βλέπω σήμερα στο profile του meepeises άντε ρε φίλε τι θα γίνει θα κοιτάξεις τα unban ο τύπος έχει 10 pages μόνο στο profile του φαντάσου πόσα άλλα έχει να δει . Λίγη κατανόηση δεν βλάπτει .

Δεν είπα να πεί κάποιος στον οποιοδήποτε να μην παίξει απλά λέω ότι κάτι πρέπει να γίνει με το συγκεκριμένο θέμα,όπως και τι έχει γίνει με την ιδέα για δημιουργία acc στο forum κοκ.Η άποψη αυτό είναι το eleos τι να κάνουμε δεν έχει καμία προοπτική για βελτίωση του καναλιού.
Εσύ σκέφτηκες γιατί μέλη του staff που μπορεί πλέον να μην κάνουν καλά την δουλειά τους ή να έκαναν καλά την δουλειά τους είναι ακόμα μέλη του staff?Σκέφτηκες ποια είναι τα κριτήρια που επιλέγονται?
Ο καθένας σαν μέλος του forum μπορεί να κάνει κριτική στον οποιοδήποτε πάντα με στοιχεία και γεγονότα,προτάσεις,διαφωνίες και πάντα μέσα σε πολιτισμένο κλίμα.Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει κατανόηση για κάποιους.

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

Ara perimenoume tin teliki apadisi tou Project Leader (leonida) gia na kataliksoume kapou.
Ty

Μην έχεις στο μυαλό σου ότι περιμένεις κάποια συγκεκριμένη απάντηση!Όποιος θέλει συζητάει και λέει την άποψη του.

FuSiS_
05-01-2011, 04:07 AM
Ρε φίλε να στο πω και έτσι για να το καταλάβεις , ο Έλληνας την σήμερον ημέρα θέλει να πατάει τα stats του και τα statsdota του . Τι τον νοιάζει τώρα αυτόν αν o emman είναι στα admin abuses ή ο SoD.Killer είναι στα user abuses , απλά γουστάρει να πατάει stats και statsdota γιαυτό δεν πάει μπροστά το eleos . Το NoL τώρα δεν είναι έτσι όπως το eleos καθώς υπάρχουν τα vip games και δεν μπορείς να πεις πως δεν μπαίνει κόσμος και στο κάτω κάτω αν το πάρεις στατιστικά εγώ σου λέω ότι το 60 μην σου πω 70 % εδώ μέσα παίζουν μόνο NoL και τα άλλα 30 είναι αυτοί που κάνουν ένα account για να τους βγάλουν το ban τους είτε να κάνουν το abuse τους . Δεν μπορεί να γίνει κάτι για το eleos και πρέπει να το καταλάβεις αυτό . Όποιο league και να μπει μέσα στο eleos και οποιοδήποτε site δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα γιατί πολύ απλά είναι ''eleos'' .

Er_MaL
05-01-2011, 06:50 AM
nai alla as min xexname oti oloi apo to eleos xekinisame....prin ginei gr/gdb/grc
osoi einai edw mesa players panw apo 5-6 xronia xeroun tin axia tou eleos kai nai enohte oti den ginete na allaxei gt ekei 8a mpei kapios na ma8ei dota....
alla kapia pragmata pou ipe to palikari isxioun....polles fores oi admin to pezoun istoria exw dei arketous admin pou se game kanoun tou kefaliou tous alla klain auto den einai provlima gt an den sou aresei kai pas k kaneis post alla k auto den einai logiki...kai 2on einai terastio provlima pedia 13-14-15 xronwn na ginonte admin...pws enas pextis 8a sinenoh8ei me ena pedaki na to pw etsi...prepei na iparxoun kapia parapanw kritiria gia admin!!!
poli oreo thread,me oreo thema!!
gl & hf

BillyTheKid
05-01-2011, 01:51 PM
Ρε φίλε να στο πω και έτσι για να το καταλάβεις , ο Έλληνας την σήμερον ημέρα θέλει να πατάει τα stats του και τα statsdota του . Τι τον νοιάζει τώρα αυτόν αν o emman είναι στα admin abuses ή ο SoD.Killer είναι στα user abuses , απλά γουστάρει να πατάει stats και statsdota γιαυτό δεν πάει μπροστά το eleos . Το NoL τώρα δεν είναι έτσι όπως το eleos καθώς υπάρχουν τα vip games και δεν μπορείς να πεις πως δεν μπαίνει κόσμος και στο κάτω κάτω αν το πάρεις στατιστικά εγώ σου λέω ότι το 60 μην σου πω 70 % εδώ μέσα παίζουν μόνο NoL και τα άλλα 30 είναι αυτοί που κάνουν ένα account για να τους βγάλουν το ban τους είτε να κάνουν το abuse τους . Δεν μπορεί να γίνει κάτι για το eleos και πρέπει να το καταλάβεις αυτό . Όποιο league και να μπει μέσα στο eleos και οποιοδήποτε site δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα γιατί πολύ απλά είναι ''eleos'' .

Aν οι περισσότερο ιεδω μέσα παίζουν nol ή όχι δεν το ξέρω μπορεί και να έχεισ δίκιο και για το ποσοστό αν και εγώ πιστεύω ότι είναι 50-50 αλλα και πάλι δεν έχει καμία σημασία.Εσύ πιστεύεις ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι για το eleos εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά θα ήθελα να γίνει κάτι.

FuSiS_
05-01-2011, 02:35 PM
Aν οι περισσότερο ιεδω μέσα παίζουν nol ή όχι δεν το ξέρω μπορεί και να έχεισ δίκιο και για το ποσοστό αν και εγώ πιστεύω ότι είναι 50-50 αλλα και πάλι δεν έχει καμία σημασία.Εσύ πιστεύεις ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι για το eleos εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά θα ήθελα να γίνει κάτι.

Φίλε μου πίστεψέ με και εγώ θέλω να γίνει κάτι με το eleos αλλά δεν γίνετε όπως σου είπα όποιο site και να μπει, όποια clan και γενικά ότι μπει εκεί μέσα δεν γίνετε να αλλάξει γιατί έχουν αποκτήσει μία νοοτροπία ότι θα μπω στο game θα παίξω αν μου βγει καλά θα μείνω αν όχι θα βρίσω και θα φύγω .

PokopikosGR
05-01-2011, 02:58 PM
Πρώτα απ'όλα συμφωνώ (εν μέρει) σε αρκετά σημεία του αρχικού post.Θα ήθελα να επισημάνω ένα πράγμα όμως.Όταν επιλέγεις να ενώσεις μέσω ενός forum και ενός channel έναν πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων σε μία ενιαία κοινότητα,τότε αυτόματα μπαίνει μέσα ο παράγοντας μαζικότητα.Για να μπορέσεις να ελέγξεις έναν τέτοιο αριθμό community members αποτελεσματικά θα πρέπει αναπόφευκτα να καταφύγεις σε αντίστοιχα "μαζικές" συμπεριφορές με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο των μελών.Αυτό σημαίνει ότι για θέματα που καθημερινά και μαζικά προκύπτουν (π.χ. όπως τα user/admin abuses) το staff για να μη χάσει τα αυγά και τα πασχάλια θα πρέπει με μια κοινή γραμμή να αντιμετωπίσει το κάθε abuse.Η κοινή γραμμή καθορίζεται απ'τα rules του community,και εκεί υπάγεται αυτό που ξεκάθαρα λέγεταi "σ'όποιον δεν αρέσει να φύγει".Τα rules είναι εδώ,προσιτά σε όλους,ευανάγνωστα και σε δύο γλώσσες,οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα επιλογής των users.Για μένα τα τυχόντα λάθη (ο αριθμός των οποίων καθορίζεται και απ'τον αριθμό των community members-άρα αναπόφευκτα είναι πολλά) οφείλονται στον "ανθρώπινο" παράγοντα του εκάστοτε staff member και από μένα τουλάχιστον αντιμετωπίζονται με απόλυτη επιείκεια (όντας και κάποιος απ'αυτούς που έχουν αδικηθεί).Αυτά από μένα,και απλά σαν υποσημείωση,θα ήθελα και 'γω να έβλεπα στις αποφάσεις των staff members αιτιολογήσεις για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και παρεξηγήσεις (και φυσικά δεν μιλάω για το admin abuse section). Thx και sorry για το εκτενές του post :)