PDA

View Full Version : [ACCEPTED]Unban Request: skyline-gtr34

Cy_pown
16-02-2011, 04:58 AM
Your Battle.Net nickname: skyline-gtr34
Game name: ar2*
Admin name: SMD_TAZ
Reason: prolong
Time of event:
Further details: me ekane ban gia prolong enw 5 lepta prin to telos tou game 5 atoma mazi me ton admin eipane ff kai katsane stin pigi xwris na exei pesei kanena rack.ektos aytou to prolong itane oti peta3a ulty kai efyga.meta apo 3-4 sec to game eli3e.dn 8eorw oti ka8ysterisa to game me ayti mu tin energeia..an krinetai la8os apologoume kai zitw to unban mu.

SmD_TaZ
16-02-2011, 05:06 AM
Prin ertheis kai petaksis ulti mesa stin pigi me lich pou hsoun se proidopioisa kai esei petakses ulti
nai i oxi ?

Cy_pown
16-02-2011, 05:45 AM
dn eida tochat opote dn 3erw!!alla kai na to xes kanei egw se 8eorw ligo yperboliko.kai esy parabiases rules pu ka8osouna xwris na exune pesei racts.opws kai na xei egw 8elw apla na m bgei to ban....!!

SmD_TaZ
16-02-2011, 06:23 AM
Hmaste sto 24 mas exete 30-5 kai pernoun apofasi i players na to afisoume dikeoma tous einai na min to paiksoun to apofasisame kai oi 5 kai irthate kai spasate apla esei mpikes apo to plai pou paizame me ta tango kai petakses ulti kai 30 sec prin se eixa proidipoisi

kai meta se pm mou poulages kai mouri..

-1 gia to unban sou.

Cy_pown
16-02-2011, 07:14 AM
su e3igw oti dn eixa dei to chat den peta3a ulti 30 sec prin teleiwsei to game alla kati deuterolepta prin. to game itan sto telos kai den eixa dei to chat.outws i allws fenetai kai sto replay .epeidi exases to game apoti fenetai eixes polla neura.oso pu isxyrizesai oti su poulaga muri se pm epeidi eisai empeiros admin eimai sigouos oti an ginotane ayto 8a kratouses ss (screen shots)loipon postare ta "di8en" screen shot pou su poulousa muri kai an ayto isxyei tote lew egw ston ypeu8yno na min mu bgalei to ban.oso afora to oti katsate kai oi 5 pisw epeidi etsi to symfwnisate ayto re file "pseuti" dn ginete.epeidi esy xaneis den simenei oti egw 8a paizw me antipalous ta creepakia kai ta tower.dn xreiazetai na pw tpt allo kai den 8a apantisw 3ana se pseydes8iseis dikes su.

alexic
16-02-2011, 07:32 PM
Μετά από συνεννόηση με τον captain των admin abuse το αίτημα σου θα γίνει δεκτό.

User skyline-gtr34 unbanned.

Εντός μίας εβδομάδας θα περαστεί το Unban σου στο battle.net.

Unban Request / Accepted
Topic Closed.