PDA

View Full Version : [ACCEPTED]Unban Request : FOUNTAS_4

BoB-DyLaN
20-02-2011, 05:20 AM
Το Battle.net account σας : bob-dylan
GameName : ar****
Hostbot : da-hb-03
Admin Name : bob-dylan
Reason : prolong
Σε ποιο λεπτό έγινε το γεγονός : sto telos tou game

kalimera sas, katarxas na ksekiniso me ena megalo SUGMOMI ston FOUNTAS_4
molis teleiosa ena game kai edwsa ban se 2 atoma en onomatis < Fountas_4 > kai
< renault55 > ... me ton founta_4 milisa kai ola einai ok..den iksere kan gia to ff ( kata pasa pithanotita proti fora to sinantouse an kai den ekane tpt to idietero.. ).. epeidei to pedi den kserei kan apo forum kanw ek merous tou to unban request..
oso anafora ton renault55 isxiei kanonikotata, kontepse na skotosei 2 atoma kai tote thimithike na paei back pou prin to po egw to eipe enas mate tou sto all.. sin oti me apeilouse, eno ksekinise ti sizitisi proklitikos <ingame> molis eipa ff, legontas ( toso ligos? ) to replay tha sas to diksei o idios gia to unban request toy

RUN_OR_DIE_HERE
20-02-2011, 11:01 AM
exw mia aporia twra egw.entaxei iparxei i simfwni gnwmi tou admin gia to unban tou paidiou dn 8a prepei na iparxei kai kati pou na apodikniei ta legomena sou?den to lew me kaki ennoia gia na mathw kai egw to lew.to paidi auto,lew ena trelo paradeigma,mporei na pire to account sou sto forum kai na ekane autos to unban req xwris esu na xereis tipota bob.den prepei na iparxei kai kapoio apodeiktiko stoixeio?tonizw oti den to lew me kaki ennoia to lew epeidi mou irthe ws aporia

Gh0sT_Maide(N)
20-02-2011, 01:55 PM
+1 gia to unban

KoBa
20-02-2011, 02:15 PM
kalitera pis to pedi n kani forum.

alexic
20-02-2011, 05:42 PM
Δεν υπάρχει πλέον ff και prolong.

User FOUNTAS_4 unbanned.

Εντός μίας εβδομάδας θα περαστεί το Unban σου στο battle.net.

Unban Request / Accepted
Topic Closed.