PDA

View Full Version : [ACCEPTED]Unban Request: Amoxilin

Amoxilin
23-02-2011, 03:21 PM
Eleos Unban RequestYour Battle.Net nickname: Amoxilin
Game name: dunno
Admin name: denis_o_trmeros
Reason: plugger
Time of event: dunno
Further details: Ρε παιδιά έλεος πια. Χτες έπαιζα παιχνίδια μια χαρά όλα! Σήμερα που πήγα να μπω σε παιχνίδι δεν μπορούσα να μπω. Υποψιάστηκα την περίπτωση για ban από spoofer όπως και το επιβεβαίωσα έπειτα από το lobby( μου το είπε ένας φίλος που ήταν σε παιχνίδι που προσπαθούσα να μπω). Παρακαλώ οι ειδικοί να βάλουν ένα χεράκι διότι εγώ δεν έκανα plug η κάτι για να υποστώ ban. Ξεκάθαρο θέμα spoof τίθεται! Κι ούτε έχω δώσει ποτέ αφορμή για ban! Οι ειδικοί ας βάλουν ένα χεράκι! :)

Πάντα φιλικά Amoxilin :D

alexic
23-02-2011, 03:55 PM
Spoofer ΔΕΝ υφίσταται, τα bot κάνουν auto-spoofckeck καθώς και Kick όταν διαπιστωθεί η χρήση προγράμματος spoof.

Eleos]: [Amoxilin] was banned by [denis_o_trmeros] on 2011-02-22 (AP21161) because: [plugger]

Έχεις 2 μέρες να βρεις τον admin για να μας πει την γνώμη του σχετικά με το ban..
Aν σε αγνοήσει κράτα ss και κάνε post εδώ.
Μπορείς να του στείλεις και pm ή να αφήσεις comment στο profile του.

Denis_ThE_MaN
23-02-2011, 04:12 PM
an 8imamai kl re file mai xara epaizes kai 3afnika ekei pou xaname efages 'dc'..tr re file ti n s pw...?egw auto nomiaza pws itn plugg kai too pisteuw ala epeidi exeis kala stats prepei n s dw8ei mia 2 euukairia..+1

BlackDePhiL
23-02-2011, 04:38 PM
Toν amoxilin τον ξέρω αρκετό καιρό και έτσι γνωρίζω πως δεν είναι ούτε leaver ούτε plugger. Εφόσον συναινεί και ο admin Denis στο unban , νομίζω τα πράγματα είναι απλά.

Καλή Επιτυχία

prot0n0s
23-02-2011, 08:12 PM
Εφόσον ο admin συμφωνεί στο να βγει το ban,θα έχουμε άρση της ποινής και συνεπώς ο χρήστης γίνεται unban
Στο μέλλον μεγαλύτερη προσοχή.
Πια spoofer δεν υπάρχει.Συνεπώς μην το προβάλλεται σαν δικαιολογία.
AccepTeD.
TopiC CLoseD.
Εντός μιας βδομάδας το unban θα έχει περαστέι και στο b.net