PDA

View Full Version : [ACCEPTED] Unban Request : b3yond

b3yond
26-02-2011, 06:54 PM
Eleos Unban RequestYour Battle.Net nickname: b3yond
Game name: AP2165
Admin name: thira13_mono
Reason: leaver
Time of event: -
Further details: είχα να μπω battlenet τουλάχιστον 3 μήνες διότι είχα κάνει format και δεν είχα τα cd key (έπαιζα μονο garena) επειδή λοιπόν είχα κάνει ένα admin application το οποιο έγινε approved αγόρασα πάλι το game και με το που μπαίνω battlenet και πάω να μπω σε ένα έλεος game με πετάει.. δεν μου πήγε το μυαλό στο ότι ίσως να είχα φάει ban.. είπα σε ένα φίλο να κάνει ένα checkban και μου είπε πως όντως είχα φάει ban για leave σε μια ημερομηνία στην οποια όχι μονο δεν είχα μπει καν b-net αλλα ήμουν και εκτος πόλης για κάτι δουλειές.. δεν υπάρχει ούτε screenshot ούτε replay πράγμα που με φέρνει σε δύσκολη και μειονεκτική θέση αλλα άμα κοιτάξετε τα stats του account μου θα δείτε πως δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω leave από ένα game... έχω το account (b3yond) περίπου 2 χρονια και το persentage των stay είναι 98-97%... anyway υπάρχουν πολλά άτομα και μέσα στο staff της nol που μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν είμαι leaver... και το μεγαλύτερο ξενέρωμα είναι ότι στην ουσία είμαι admin και δεν μπορώ να μπω σε game... δεν λέω καλά είναι και τα clan nol games στα οποια παίζω τώρα αλλα είναι ακόμα ποιο ωραίο να παίζεις κάπου και να έχεις και μια A,B,Γ εξουσία (και αυτό το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα) και έναν σεβασμό από τους συμπαίκτες... τελοσπάντων, δεν ξέρω κατά ποσο μπορείτε να βοηθήσετε και να δείξετε κατανόηση αλλα δεν πιστεύω πως ήταν δίκαιο το συγκεκριμένο ban.. ευχαριστώ...

Balmoth
26-02-2011, 07:08 PM
όπως λες και ο ίδιος έχεις να μπείς 3 μήνες και με βάσει τους κανόνες πρέπει να γίνεις demote διότι .. είσουν Inactive αλλά το ban να σου βγεί διότι από οτι λέει εδώ το ban έγινε μάλον από spoofer!Δηλαδή γίνεσαι unbanned αλλά και πάλι δεν θα είναι δίκαιο για κάποιους άλλους Admins του Channel eleos να μην γίνεις demote για το inactive σου..! αυτά από εμένα. Καλή Τύχη!

ps : μίλα με thira13_mono για να έρθει να πεί τη γνώμη του..!

<@DA-BOT> -> [Eleos]: [b3yond] was banned by [thira13_mono] on 2011-02-13 (AP2165) because: [leaver]

b3yond
27-02-2011, 03:10 PM
file ton sevasmo apo tous sympaixtes sou tha ton kerdiseis me tin aksia sou kai oxi epeidi eisai admin (eksousia A,B)kai prepei na se fovountai.
-1 sto unban gt opws eipan kai parapano einai adiko gia allous admin afou exeis na paikseis 2 mines+

den eimoun inactive oso hmoun admin paidia mhn to pare3hghte... to admin app egine approved stis 17-2-11 kai egw logara 1h fora stis 20...... oso gia to an deixnoun sevasmo oi opoioi paizoun sto eleos pleon se afhnw na to krineis ecu... exw kai to skill kai thn upomonh gia na kerdiso to sevasmo apo tous sumpaiktes, to admin einai apla h "eikona"... anyway dekth h gnwmh sou apla sou lew pws einai ta pragmata :)

alexic
27-02-2011, 06:47 PM
[Eleos]: was banned by [thira13_mono] on 2011-02-13 (AP2165) because: [leaver]

Έχεις [B]2 μέρες να βρεις τον admin για να μας πει την γνώμη του σχετικά με το ban..
Aν σε αγνοήσει κράτα ss και κάνε post εδώ.

Gate13
27-02-2011, 07:38 PM
dn thimamai to game pou epeksa kai se ekana ban,alla profanws gia na kanw ban exei ginei ksero leave.Twra mporei na itan spoofer,dn exw provlima na gineis unban.Opote kai egw sinainw sto unban sou

prot0n0s
27-02-2011, 09:00 PM
Εφόσον ο admin συναινεί στην άρση της ποινής ο χρήστης θα γίνει unban.
Στο μέλλον να κάνεις πιο γρήγορα αίτηση και σου συνιστώ να διαβάσεις ξανά τους κανονισμούς.
ACCEPTED.
TOPIC CLOSED.