PDA

View Full Version : [TEMPORARY] Unban Request : Moi-Toi

Moi-Toi
03-06-2011, 09:15 PM
Το Battle.net account σας :Moi-Toi
* GameName :AP22266
* Hostbot :DA-HB-01
* Admin Name :Asosmen21
* Reason :AFK
* Further Details: Mε εκανε ban o admin διοτι ημουν AFK.Ημουν σε ιντερνετ-καφε και εκλεισε ο υπολογιστης μου λογο του οτι ειχε τελειωσει απο χρονο.Οπως ξερετε απλως ανοιγει ενα screensaver και ολα μενουν ανοιχτα.Πηγα στο ταμειο για να βαλω επιπλεον χρονο αλλα ηταν αλλα 2 ατομα μπροστα μου,με συνεπεια μολις γυρισα με ειχαν ηδη kickarei και ειχα φαει και ban.Σας παρακαλω καντε με unban, εχω 132 games και δεν εχω δωσει ποτε αφορμη για ban, ουτε manners,ουτε flaming ουτε τιποτα.

gg_hooker15
03-06-2011, 10:19 PM
file duskola s kobw na sto paroun accepted edw alla dn kanoun.duskola poly

SanGeorgioHalk
04-06-2011, 08:55 AM
Λοιπον το παιδι ειναι φιλαρακι μου ,εχουμε παει πολλα παιχνιδια μαζι και μπορω να εγγυηθω οτι ειναι γνωστης των κανονων και οτι το αφκ δεν ηταν σκοπιμο.Επισης Πουλακη εχεις διοροια 2 ημερες να βρείς τον admin. Επικοινώνησε μαζί του στο Battlenet ή αφησέ μήνυμα στον τοίχο του. Αν σε αγνοήσει ή σου απαντήσει περιφρονιτικά κράτα screen shot και ποσταρέ το εδώ. οπως θα σου πουν και οι αρμοδιοι ..Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα δεχτουν το αιτημα σου γιατι πολυ απλα δεν φταις εσυ^ (τραβα κανε αναφορα στον υπαλληλο του g net οτι ειναι αργος σαν την καθηστερηση ^^)

p.s. gg_hooker μην λες οτι να ναι και οπου να ναι και τραβα σπαμμαρε πουθενα αλλου.

asos
04-06-2011, 01:52 PM
Ka8os arxise to game to palikari itan se oloi ti diarkeia afk.... molis perasan 5 min ta pedia kanan kickafk.... alla epidi to palikari to 3erw pisteuw oti a3izei mia deuteri euxeria kai den nomizw oti 8a to 3anakanei!!! euxaristw

PRO_papoulis
04-06-2011, 01:56 PM
egw pisteuw to pedi kai lew +1 epidh an eginan etsiopws ta leei einai polu adiko

Castigator
05-06-2011, 03:39 PM
+1 sto unban s kai pisteuw pws sigoura xreiazese mia 2h eukairia.

xDooMsDaYx
06-06-2011, 04:46 PM
Το ban σου δεν θα γίνει δεκτό και θα δεχτείς 1 εβδομάδα ποινή για το afk.

Timeban Created : 7 days.
Topic Closed.