Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rank: Squire

Post [ACCEPTED] Unban Request : k0st1k4s

Your Battle.Net nickname: k0st1k4s
    Admin name: snakefighter(r)
    Reason: [NoL]: -> [Eleos]: [k0st1k4s] was banned by [snakefighter(r)] on 2012-06-16 (AP2835) because: [manners] [PERMANENT]
    Time of event: -manners
    Further details: καλημερα...

παιδια ξερω πως ειναι κουραστικο αυτο π κανω για σας....

αλλα εγω πολλα games με αυτο το ονομα ...

εφαγα το ban απο τον admin( snakefighter(r) για manners ..

απλα δν ειμουν στα καλα μου και με εκραζε συνεχεια....

το replay το εχω γτ δν ειμουν στο σπιτι μου...

-> [Eleos]: [k0st1k4s]: Forum: [k0st1k4s] Games: [2755] ALT: [8.17s] ASR: [97%] Rated games: [1045] Score: [734.92] Rank: [>5000] First game: [2009-11-25] Last game: [2012-06-16] Play time: [2mnths 2wks 4ds 7hrs ] Gold: [627]
    δν ειναι επειδη εχω πολλα παιχνιδια με το ονομα αυτο...

απλα αμα γινεται να μου δωσετε αλλια ευκαιρια για τον κακο που εγινε ...

λυπω εδω και 2 μηνες για κατι δουλειες που ειχα και δν ειχα κανει το unban μου...
    μιας και μου ελειψε το game dota....και ετσι αποφασησα να παιψω παλι αμα μου δωσετε την ευκαιρια...
    ευχαριστο για τ χρονο σας ...
    [Eleos]: [k0st1k4s] was banned by [thalasa_nestos] on 2012-12-12 (AR5704) because: [plug] [PERMANENT]

[Eleos]: [k0st1k4s] was banned by [snakefighter(r)] on 2012-06-16 (AP2835) because: [manners] [PERMANENT]

[Sat Jun 16 21:55:41 2012] [GAME: AP2835] (73:12) [Allies:0] [k0st1k4s]: tis manoyla s

Απαράδεκτος.

Τέλος Πάντων θα πάρεις μια και μοναδική ευκαιρία να αποδείξεις ότι δεν είσαι άξιος του perma-ban για τα manners σου. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις γιατί στο λέω δεν θα υπάρχει άλλη αν σε ξαναδώ για παρόμοιο λόγο εδώ.

Δεν έχει νόημα να σου δώσω κάποια ποινή μιας και έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες από τότε όποτε θεωρητικά πάντα έχεις εκτίσει την όποια ποινή θα δεχόσουν.

Unban Request : Accepted
    Topic Solved
    Closed
    Quote Originally Posted by K[a]ne View Post
    Please μην abusaρετε τα commands γιατί logάρονται και θα το μάθουμε και θα είμαστε στη πολύ δυσάρεστη θέση να σας πάρει ο διάολος. :P
    Συγκεκριμένα θα αμολύσουμε τον Kitz επάνω σας.
    Quote Originally Posted by KiTz View Post
    Let bygones be bygones και μη κάνετε σα καριόλες