Results 1 to 5 of 5

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rank: Duke

Default [SOLVED] User Abuse : fck.book , p)wnography

Accused Battle.Net account: fck.book.
    Your battlet.net Account: J0HnTh3Gr33k.
    Game name: AP3525.
    Abused rule: Maphacker.
    Time of event (In Game): 10:11, 15:40, 19:30, 26:35
    Further details:
    Στο λεπτό 10:11 τον κάνω εγώ gank στα woods, καθώς πλησιάζω εγώ σε αυτόν χωρίς να φανώ ενώ αυτός ήταν με λίγο hp κάνει back λίγα δευτερόλεπτα πριν έρθω η αρκούδα ήταν 1 hit αλλά δεν κάθησε να το δώσει προφανός γιατί είδε με το maphack ότι ερχόμουν.
    Στο λεπτό 15:40 ο pudge έχει illu στέλνει πρώτα το πρώτο illu, ο axe το προσπερνάει και κατευθύνεται προς mid βλέπει τον pudge και απευθείας κάνει blink και dagger χωρίς να ελένξει αν είναι illu ή όχι γιατι προφανός ήξερε με το maphack.
    Στο 19:30 εκεί γελάνε και τα corpse των natural. Πάω εγώ ξανά woods πλησιάζω πάλι τον axe και αυτός κάνει dagger και φεύγει πάλι χωρίς να με δει αφού κάθομαι εγώ λίγα δευτερόλεπτα εκεί για να δω στο replay τι θα κάνει ο axe αυτός απλά κάθεται στο tw περιμένοντας να φύγω! Μετά εγω φαίνομαι από το vision του tw και με τρώει.
    Στο 26:35 ο bara κάνει charge τον axe από σημείο που δεν φαινόταν και ο axe κάνει back και dagger χωρίς καν να φανεί ο bara.
    Να σημειωθεί ότι ο fck.book και ο p)wnography είναι mates.
    HTML Code:
    [Lobby] [ncsjnfuasnduans]: !teams
    [p)wnography]'s team: fck.book
    Επίσης ένα παιδί που είχε μπει στο lobby είπε ότι έχουν maphack ο fck.book και ο p)wnography.
    HTML Code:
    [Lobby] [Sapila]: pwnography and fckbook
    [Lobby] [Sapila]: mh
    Replay εδώ.

A diplomat is a man who always remembers a woman's birthday but never remembers her age.
    Robert Frost.

1o Επικότατο report!
    ( Click to show/hide )
    Quote Originally Posted by mi _sbrwxneis View Post
    Accused Battle.Net account: kouzi
    Your Battle.Net account:mi_sbrwxneis
    Game Name:AR3546
    Offence of Admin:illegal kick ? dn ksr pws na to pw vsk....
    Time of event:evening

2o Επικότατο report!
    ( Click to show/hide )
    Quote Originally Posted by leledonic View Post
    Accused Battle.Net account:kirchh(off)
    Your Battle.Net account:asdgasgh
    Game Name:de 8imame
    Offence of Admin:maphack kai ban giati ton eipa alvano enw monos tou eipe oti einai apo alvania
    Time of eventeripou 5 to apogema

Rank: Rookie

Από αυτά που λες είναι προφανές ότι ο maphacker ήσουν εσύ γιατί όλο πλησίαζες σε εμάς χωρίς να χεις wards, σαν πολύ δε μυριζόσουν για το που βρισκόμαστε κάθε χρονική στιγμή? ΚΑΙ όχι μονο αυτό, ήξερες και ποιος είναι στα συγκεκριμένα creeps χωρίς να έχεις δει πρώτα το replay!?!? Πουλα τρελα αλλου όχι σε εμάς που όχι μονο σας πήραμε game αλλα από τόσο ρόμπα που έγινες καρφώθηκες και μονος σοu πουλάκι μου λέγοντας στο 'all' για τον axe που μπακάρε χωρίς να σε έχουμε δει εμείς και invisible δεν ήσουν από ότι είδα στο replay. Woods θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε εκείνη την στιγμή οποτε πρέπει να μας δώσεις κάποιες εξηγήσεις εσύ για αρχή.

QQ btw... για να μην ξεχνιόμαστε με τις παπαρολογιες σου
    Last edited by p)wography; 16-06-2013 at 12:15 AM.

Rank: Rookie

Δεν με νοιάζει αν έχεις maphack η όχι - και στις δυο περιπτώσεις, ήττα θα τρως - πάει αυτό, τώρα, αν πιστεύεις πως όλες αυτές οι ενέργειες σου εδώ, αποτελούν ένα είδος κάθαρσης και αναιρούν/νομιμοποιούν την χρηση maphack που κανεις τότε ένα έχω να σου πω: λυπάμαι. Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως maphack εγώ προσωπικά ουδέ ποτέ χρησιμοποίησα άλλωστε και δεν υπάρχει κάτι που να το υποδηλώνει και για αυτό το λόγο θα σας παρακαλέσω να κάνετε κάποιου είδους "warn" στον συκοφάντη από πάνω για fake report και game ruin στην τελική.

Ευχαριστώ για την κατανόηση. Εδώ έχουμε θέμα σοβαρό,, για αυτό θα σας ζητήσω οποιαδήποτε απόφαση και αν παρθεί να είναι τουλάχιστον αντικειμενική, γιατί στην τελική εγώ ένας τυχαίος - ενώ ο κύριος από πάνω, chairman του lobby..

Last edited by p)wography; 16-06-2013 at 04:05 AM.

Rank: Devotee

Κατάντησε σε ανούσιο διάλογο μεταξύ σας!Αν θέλετε να τον συνεχίσετε πάντε prive!
    CLOSED για να το εξετάσει ο μάνατζερ!
    Lalalaaaa dn eimai kalaaaaa!
    ooooo tha trelathwwwww!
    ARIS THRISKEIA TOUBA SUPER 3

Rank: Board General

Το σκηνικο στο 9ο λεπτο του axe στα wood's ενω ο pudge ειναι inv, ειναι αρκετο για να γινει ban.

fck.book banned for maphack

[Eleos]: Common games between [fck.book] and [p)wnography]: [7]. First: [2013-06-15 03:48:34]. Last:[2013-06-15 23:10:38].

[Eleos]: Matching IPs: [kotsos69] [cy_a] [jackasz] [okk_] [fck_] [cametoconsume] [p)wnography] [fck.book](B)

Eλπιζω να σε καλυψα!!

p)wnography banned for maphack coop

Αbuse Solved
    Topic Closed
    Last edited by Tsakwnas; 18-06-2013 at 04:48 PM.
    <+Kazuhiro> paides poulaw ena saxo
    <+Kazuhiro> 1.1
    <+Kazuhiro> 2002 modelo

( Click to show/hide )