Personal Info
Your name: Κυριακος
Your country: Ελλας
Occupation: Λιμενικος
Spoken languages: Ελληνικα, Αγγλικα
-----------------------------------------------------------------------------
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: ntaks
Former experience and/or safelisted channels: Καμια εμπειρια σε safelisted καναλια. Θελω και παιζω μονο στο eleos.
Your activity and average playtime each week: Περιπου 3-4 ωρες την ημερα, με μεσο ορο 40 ωρες τη βδομαδα
Which time of the day you usually play: Κυριως το βραδυ μετα την δουλεια.
How long you have been playing DotA: Παιζω περιπου τα τελευταια 4 χρονια.
Your ability to communicate with others: Εξαιρετικες κατα την γνωμη μου. Και στα αγγλικα επισης αψογα εαν χρειαστει.
Have you read the rules and agree to follow them?: Ναι φυσικα γιατι οι κανονες ειναι αυτοι που καθοριζουν το παιχνιδι. Χωρις κανονες δεν υπαρχει και παιχνιδι
How do you react/behave when you're under pressure?: Ειμαι αρκετα ψυχραιμος και λογω ηλικιας αλλα ειναι και στον χαρακτηρα μου.
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): Οχι φυσικα. Καταλαβαινω και τις βαθμιδες και τις εντολες που πρεπει να δεχομαι.
Is there anyone who can vouch for you? Δεν εχω απο αποψη admin.
Willing to discuss your application on Ventrilo?(optional): Φυσικα και προτειθεμε να το κανω. Δεν βρισκω τον λογο για να αρνηθω κατι τετοιο
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Κυριως για να υπαρχει μια ταξη στα παιχνιδια. Ειμαι μαρτυρας στην πληθορα των παιχνιδιων που εχω δει και παιξει ενα ακατασχετο χαος. Ατομα να βγαινουν, να βριζουν, να χαλανε το παιχνιδι. Δεν πρεπει να παιζετε ετσι ενα παιχνιδι που μπαινουν ατομα να περασουν ευχαριστα την ωρα τους.
Why should we pick you and what can you offer to us: Ειλικρινια και ωριμοτητα, κυριως αυτα που μπορω και προσφερω με μια δοση αρκετου χιουμορ
A few things about yourself: Ειμαι ευχαριστος , ευδιαθετος προσχαρος εντος λογικων παντα πλαισιων.
Additional information: Σε αυτο τον account εχω περιπου 940+ παιχνιδια στο ενεργητικο μου χωρις το παραμικρο leave και υποτυποδη σταση χαρακτηρα απεναντι σε διαφορες καταστασεις! Οποτε πιστευω αυτο κατι να λεει για την συμπεριφορα μου, εαν γινει δεκτη φυσικα, σαν admin!