Personal Info

Your name: Παύλος Raul Βενέτας

Date of Birth: 14/11/1987

Your country: Greece

Occupation: Αιώνιος Φοιτητής / Άνεργος

Spoken languages: Greek,English,Italian

Experience, playtimes and general info

Battle.Net Account: IstorikosG3

Former experience and/or safelisted channels: Eleos,Garena,Grc

Your activity and average playtime each week: 40 Ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο

Which time of the day you usually play: Από μεσημέρι μέχρι πρωίας

How long you have been playing DotA: 9 Xρόνια

Your ability to communicate with others: Εκπληκτική

Have you read the rules and agree to follow them? Ναι

How do you react/behave when you're under pressure? : Είμαι πάντα ήρεμος και ψύχραιμος ότι και να γίνει μέσα σε ένα παιχνίδι και πάντα βρίσκω την καλύτερη λύση όση πίεση και να έχω!

Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): Φυσικά και όχι

Is there anyone who can vouch for you? Πάρα πολύς κόσμος που ξέρει πόσο καλός admin είμαι και στο έλεος
Eisai_kwmwdia,Insom,Devil3,Dukel και άπειροι άλλοι

Final Thoughts

Why do you want to be an Admin: Γιατί είμαι άριστος γνώστης των rules και όποτε θέλω να παίξω παιχνίδι στο nol και όχι στο έλεος δεν υπάρχει κάποιος να δημιουργήσει 1

Why should we pick you and what can you offer to us: Γιατί παίζω πολλές ώρες την ημέρα και θα μπορούσα να δημιουργώ πολλά παιχνίδια στα οποία τα rules του community θα διατηρούνται στο ακέραιο

A few things about yourself: Ξέρω πως έχω μόνο 13 games nol αλλά σας εξηγώ πως πάντα θέλω και δεν βρίσκω admin να δημιουργήσει ένα.....Είμαι ο Ραούλ και νομίζω πως με ξέρετε καλά τόσα χρόνια σαν admin στο έλεος δεν έχω δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας