L2section xwris na yparxei l2 server ?
Υπήρχε μέχρι πρότινος το Consept για την δημιουργεία ενός Server αλλά τελικά αναβλήθηκε επ αόριστον ( αυτές είναι η πληροφορίες που έχω εγώ).
Η ΧΟΝΤΡΗ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΛΩΝΕΙ
ΘΑ ΧΑΘΩ Σ'ΕΝΑ ΣΩΜΑ Σ'ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΠΑΛΟΝΙ
ΚΩΛΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΣΑΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Δεν θα υπαρχει L2 Concept γιατι για να υπαρχει θελει πολλα $$ ... sto free δεν βγαινει server... ασε που και να υπαρχει σερβερ θα υπαρξει και το corruption οποτε δεν υπαρχει ελπιδα για σωστο L2 server.
L2 is dead.
Καταρχήν για να σε πληροφορήσω σωστά , υπάρχει Plan για μελλοντικό L2 server δεν ξέρουμε ακόμα πότε πώς και τι , αλλά είναι κάτι που θα γίνει.
Δεύτερον , κανένα Game δεν είναι τσάμπα , πάντα υπάρχουν κίνητρα που φυσικά είναι το χρήμα. Σκέψου όμως το εξής απλό , ένας σωστός Server από γνώστες του αντικειμένου , βγαίνει γύρο στα 300-400 Euro το μήνα ( αν δεν κάνω λάθος). Δεν είναι λοιπόν αδύνατο να συντηρηθεί εφόσον πάντα υπάρχουν σωστές προϋποθέσεις.
Τρίτον και εδώ κλείνω , τι σε κάνει να είσαι τοσο σίγουρος ότι και καλά όλοι οι GM είναι διεφθαρμένοι ? Εγώ ξέρω πολλές περιπτώσεις GM που λόγω της σωστής τους διαχείρισης και του ακεραίου τρόπου τους κράτησαν τους Server τους ζωντανούς.
Το ότι εσύ δεν έχεις παίξει σε κανένα σοβαρό Server και έχεις μονο άσχημα παραδειγματα να μας δώσεις , δεν σημαίνει ότι όλοι οι Servers είναι το ίδιο.
Και για του λόγου του αληθές έχω να σου πω και 3 παραδειγματάκια
www.vindication.gr
www.rpg-club.com
www.lineage2.ro
Και τα 3 servers είχαν και έχουν σωστά Admins που δεν κάναν μαλακιες για αυτό και έχουν 5+ χρόνια on , δε ο πρώτος έχει 7-8 χρόνια.
Καλησπέρα.
Και επίσης ο L2 Pride που είναι 5-6 χρόνια server παλιά είχε καμιά χιλιαριά άτομα, τώρα 700-800 το βράδυ.
Το οτι δεν τα βλεπετε δεν σημενει οτι δεν υπαρχουν... Helloοοο.. Εγω καλησπερα
Εχω κανει GM σε πολλους σερβερ και αν ειχατε κανει GM δεν θα λεγατε οτι λετε...
για να μην γινω τοσο απολυτως ισως υπαρχει ενα 1% που πεφτω εξω
ΑΛΛΟ τι λεει η ADMIN team στον κοσμο και αλλο τι παιζει στην πραγματικοτητα