Personal Info
Your name: Δημητρης
Date of Birth: 2-3-95
Your country: καβαλα, Ελλαδα(GREECE)
Occupation: μαθητης(για ελαχιστους μηνες ακομη)
Spoken languages: Ελληνικα-Αγγλικα
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: strid3r
Former experience and/or safelisted channels: Επαιζα πολλα χρονια NoL αλλα επειδη δεν γινονται πολλα game εκει αναγκαστικα παιζω Eleos
Your activity and average playtime each week: περιπου 18-20 ωρες τη βδομαδα...
Which time of the day you usually play: απογευμα και βραδυ
How long you have been playing DotA: παιζω απο την τεταρτη η πεμπτη δημοτικου αν θυμαμαι καλα,πρωτο map 5.64b
Your ability to communicate with others: Πολυ καλη επικοινωνια γενικως μαρεσει να συζηταω καθως παιζω.
Have you read the rules and agree to follow them? Εννοειτε πως θα ακολουθουνται κανονικα οι κανονες.
How do you react/behave when you're under pressure? . Δεν χανω την ψυχραιμια μου και απλα προσπαθω να αντιμετωπισω την κατασταση οσο πιο ηρεμα γινεται.
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): εννοειτε πως οχι...παντα υπαρχει καποιος καλυτερος απο σενα και οταν σε συμβουλευει για κατι πρεπει να το σεβεσαι.
Is there anyone who can vouch for you? φιλοι μου εδω pourlioths , timeisonmyside οι περισσοτεροι δεν παιζουν πλεον
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Θελω να παρω και παλι τα rights που ειχα χασει λογω inactivity γτ θελω να κανω καλα game ξεφευγωντας απο το κακο Eleos στο οποιο 1/3 game εχει καταστραφει απ το 15 στην καλυτερη περιπτωση που δεν θα εχει παει end στο 7.59
Why should we pick you and what can you offer to us: Δεν θελω να πω τι θα προσφερω πιστευω πως αυτο θα φανει στην πορεια
A few things about yourself: Ξανακανω το appli μετα απο ενα μηνα οπως μου ειπατε...αν σας καλυπτω και δεν εχετε καποιο αλλο προβλημα θα ηθελα να παρω αλλη μια ευκαιρια...σας ευχαριστω