Results 1 to 5 of 5
    Rank: Enthusiast

Default λιγο βοηθεια παρακαλω.

παιδια εδω και 2 μερες μου βγαζει στον υπολογιστη με την εκκινηση οτι εχουν ληξει τα windos και ζηταει ενα κωδικο η ενα cd και κατι ακομα δεν θυμαμαι.
    εγω οταν του εκανα format το εκανα σε ενα μαγαζι γιατι δεν ειχα το cd των windows 7 και ενος φιλου μου δεν τα διαβαζε.
    τι πρεπει να κανω? υπαρχει καποιος stadar κωδικος που πρεπει να βαλω η πρεπει να παω στο μαγαζι που μου το εκανε format να παρω καποιον συγκεκριμενο κωδικο για τα δικα μου windows?

P.s. θελω επισης να μου πειτε μια καρτα γραφικων που να 'σηκωνει' σχετικα καλα το dota 2.
    ευχαριστω για τον χρονο σας.
    Last edited by LoD; 12-01-2013 at 02:25 PM.
    Have Fun ! ! ! ! it's a GAME ! ! ! ! !

G-7-

Rank: Forum Addict

Ta windows ta exeis au8entika i einai spasmena apo to katastima ?
    An ta exeis au8entika tote i pano stin suskevasia tou koutiou ton windows 8a anagrafete to serial i ektos ama eixe apo mono tou to pc sou ta windows 7 kai dn ta agorases ksexorista tote anagrafete pano sto pc sou.
    An einai spasmena 8a prepei na vreis apo to internet serials kai tropous na to spaseis alla edw dn mporoume na se voh8eisoume peretero gia piratoko yliko.

Rank: Enthusiast

εγινε παιδια ευχαριστω πολυ κατι θα κανω.
    το πολυ πολυ θα παω στο μαγαζι που το εκανε κ θα του ζητησω τον αριθμο.
    Have Fun ! ! ! ! it's a GAME ! ! ! ! !

G-7-

Rank: Board General

Παραμένει ανοιχτό για κανα δυο μέρες μέχρι να μας ενημερώσεις για την εξέλιξη του θέματος.
    (Σου έβαλε πειρατικά, τι έκανες για να τα ενεργοποιήσεις κτλ)

Rank: Clan Pipe Chief

*Inactive Thread*
    *Thread Closed*

Αν θέλεις να ανοιχτεί πάλι επικοινώνησε με κάποιο staff του support section.

( Click to show/hide )

❒ Κλείσε ❒ 'Οχι εσύ κλείσε ❒ Εσύ ❒ Όχι εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ✔ Κλείσε το θερμοσίφωνο μωρή ηλίθια θα ανατιναχθεί το σπίτι.