Καταρχάς το λάπτοπ μου έχει 4GB RAM αλλά βλέπω που μου λέει ότι τα 2GB είναι δυνατή χρήση.Και ρωτάω τώρα εγώ αν πάρω τα ίδια 4GB RAM αλλά καινούργια αγορασμένα και τις αντικαταστήσω με τις παλιές πάλι θα λέει ότι τα 2GB είναι δυνατή χρήση?
Καταρχάς το λάπτοπ μου έχει 4GB RAM αλλά βλέπω που μου λέει ότι τα 2GB είναι δυνατή χρήση.Και ρωτάω τώρα εγώ αν πάρω τα ίδια 4GB RAM αλλά καινούργια αγορασμένα και τις αντικαταστήσω με τις παλιές πάλι θα λέει ότι τα 2GB είναι δυνατή χρήση?
Ποιο laptop εχεις?
( Click to show/hide )
❒ Κλείσε ❒ 'Οχι εσύ κλείσε ❒ Εσύ ❒ Όχι εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ✔ Κλείσε το θερμοσίφωνο μωρή ηλίθια θα ανατιναχθεί το σπίτι.
Δεν έχει σημασία ποιο laptop είναι αλλά nvm http://www.packardbell.gr/pb/el/GR/c...l/LX.BRB02.010
Auto ginete epidi to leitourgiko sou sustima einai 32bit kai ta 2gb desmevonte giauto.
An kaneis format sta 64bit 8a eisai kurios me ola ta gb sou
Τα μαγαζιά που κάνουν καθαρισμό,format etc κάνουν αναβάθμιση από 32bit σε 64bit?Γιατί μπήκα στο site της Microsoft αλλά δεν έβγαλα άκρη ή πείτε τα βήματα μπας και μπορέσω να τα κάνω
Τι λειτουργικο εχεις? Γιατι αν εχεις 64bit δεν ειναι λογικο να εχεις μονο 2 gb για χρηση.
( Click to show/hide )
❒ Κλείσε ❒ 'Οχι εσύ κλείσε ❒ Εσύ ❒ Όχι εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ✔ Κλείσε το θερμοσίφωνο μωρή ηλίθια θα ανατιναχθεί το σπίτι.
Το έκανα!Και από 2,κάτι GB πήγε 3,68 και θα μπορέσω να τρέξω το Aion που ήθελα,πιστεύω να είμαι οκ με τα 64bit να μην με παρουσιάσουν πρόβλημα
Εάν θελήσεις να συμπληρώσεις κάτι, στείλε μου μήνυμα να το ξανά ανοίξω.
Till then... Closed.
Last edited by KirChhOff; 21-02-2013 at 10:30 PM.