Results 1 to 14 of 14
    Rank: Regular

Default [DENIED] User Abuse: Ocb_slims

Accused Battle.Net account:Smd_taz
    Your Battle.Net account:Ocb_slims
    Game Name:AR$$$$
    Offence of Admin:Άκυρο ban για MH χωρίς να δει replay και mute σε συμπαίκτη (tyrosalatas) μας χωρις απολύτως κανενα λόγο
    Time of event:Άκυρο mute στο 35, ban στο τέλος
    Further details: Έχω κάνει και παλιοτερα abuse στο συγκεκριμένο user δικαιώθηκα αλλά δεν έγινε τίποτα.
    Όπως και τώρα δε πρόκειται να γίνει τίποτα αλλά έτσι για να τα βλέπουμε να τα χαιρόμαστε.
    Θα πάρει ποινή για το άκυρο use του mute και το ban ή και αυτό θα περάσει στο ντούκου??

το link για το αν έχω mh είναι αυτό:
    http://www.mymgn.com/board/showthrea...94#post1108194

και.....
    BONUS!!!

Δείτε στο 54.07 τον tiny για το ποιος έχει MH

ΥΓ. Παρακαλώ όσοι σχολιάσουν ειτε θετικα ειτε αρνητικα να δουν το replay και τους χρόνους που είναι στο πάνω link.

Smd_taz.w3g

Rank: Disciple

Είμαι η Τυροσαλάτα,όντως έγινε άκυρο mute αλλά εντάξει δε πειράζει, ας κριθεί για το άλλο.
    Dota NoL/Eleos : Stripper
    Warcraft Ladder : Shikabala_DeviL (Until 2010 active)

Rank: Squire

FURION STA ORIA TOU GAMERUIN!! KANEI KAI POST KAI DN NTREPETAI!! oso gia to ban.. apo tous xeiroterous admin p exw dei.. akuro mute.. apo tn arxh tou game vlepei oti paizei upopta kai kanei to ban otan exei krithei to game.. kai dn kanei kan kick apo to game..

Quote Originally Posted by Lil Bill View Post
    Είμαι η Τυροσαλάτα,όντως έγινε άκυρο mute αλλά εντάξει δε πειράζει, ας κριθεί για το άλλο.
    Για τους άλλους admin όμως πειραζει...

ΥΓ Ας κάνουμε κ κανα print screen γιατί παλιότερα τα admin abuse στο συγκεκριμενο παίκτη είχαν την τάση να εξαφανίζονται! (ο δαίμονας του τυπογραφείου θα είναι)

Quote Originally Posted by Kwlidis View Post
    FURION STA ORIA TOU GAMERUIN!! KANEI KAI POST KAI DN NTREPETAI!! oso gia to ban.. apo tous xeiroterous admin p exw dei.. akuro mute.. apo tn arxh tou game vlepei oti paizei upopta kai kanei to ban otan exei krithei to game.. kai dn kanei kan kick apo to game..
    Αυτό που λες είναι για τα kills... Εδώ ο άνθρωπος με έκανε ban για MH, εσυ που ήσουν και στο game, πες την αποψή σου, έχω mh ή όχι? και μην είσαι κ εσυ εμπαθής επειδη σε έκραξα που εκανες repick lycan στην αρχη χωρις να κανεις swap. Έλεος ας είμαστε αντικειμενικοι!

Rank: Forum Addict

[Eleos]: [Ocb_slims] was banned by [SmD_TaZ] on 2013-03-07 (AR5958) because: [mh] [PERMANENT]]
    Ο admin SmD_Taz έχει 2 μέρες διορία για να μας αναφέρει χρονικές στιγμές.Και ότι έχει σχέση με αυτό το abuse γενικά να πει την γνώμη του.

Λοιπόν δεν είδα απόλυτος κανένα κλικ στο game Αλλά αν δείτε τον furion μόλις σχολασα και δεν Έχω καθόλου δύναμη να κατσο στο pc για χρόνους Αλλά θα δείτε κριμενος ο kunka μαζι μας κανουμε και Καλά push ο furion κάθεται πισο απο το tower του ενός τα creep του Είναι πολι μακριά αυτο το έκανε 3 με 4 φωρες
    Κυνήγησε στα woods μας το κούριερ χωρίς να εχει wards
    Τα τπ του ήταν επικ mh ακριβός πάνω στον αντίπαλο το συζηταω με τον keepontrolling που ήταν admin στο τεαμ του και του το Λέω Είναι ο furion κάτω και του Λέω δες πάω να του κανό ντου και Λίγο πριν φτάσω κάνει τp και γεια σας και είπα θα τον κανό ban στο τέλος για να μην χαλασω το game Αφού είχαμε παει 4 Rmk

Όσο για το mute ρωτάω για wards εκει που έλεγα δεν είχατε και βγηκες να μου τιν πεις δεν ξέρεις Γιατί μιλάμε μιν ανακατεβεσε

Όσο για το 57 που λει ο furion αν είχα mh δεν θα με έτρωγε ο ursa με lothar

To ban το εκανα στο τέλος Μόνο και Μόνο μιν παίξουμε 4v5 και είπα ότι θα το κάνω πριν το τέλος οπος και εγινε
    Τι ΔΕΝ προκειται να ακουσεις στις μερες μας:
    -Ειχα αδικο
    -Ευχαριστω πολυ
    -SS MID
    ( Click to show/hide )
    Bad manner Se lan??? i mono piso apo mia othoni...!!
    θα γυρνούσες να τον αποκαλέσεις έτσι; πολυ αμφιβάλλω. θα ντρεπόσουν/σεβόσουν/φοβόσουν δεν εχει σημασία τι απο τα τρια.υπο την ίδια αιγίδα της έλλειψης ντροπής/σεβασμού/φόβου κάθε παίχτης κυρίως μικρότερης ηλικίας υιοθετεί παρόμοια συμπεριφορά.

Quote Originally Posted by Kwlidis View Post

Είσαι team με τον keep του Έχω πει σε πμ για furion εχει δει σκηνικό και είπα οπος και το team μου αχρηστος Είναι θα φάει ban στο τέλος οπος και έγινε και παίξαμε 5v5
    -Ειχα αδικο
    -Ευχαριστω πολυ
    -SS MID
    ( Click to show/hide )
    θα γυρνούσες να τον αποκαλέσεις έτσι; πολυ αμφιβάλλω. θα ντρεπόσουν/σεβόσουν/φοβόσουν δεν εχει σημασία τι απο τα τρια.υπο την ίδια αιγίδα της έλλειψης ντροπής/σεβασμού/φόβου κάθε παίχτης κυρίως μικρότερης ηλικίας υιοθετεί παρόμοια συμπεριφορά.

Quote Originally Posted by SmD_TaZ View Post
    Λοιπόν δεν είδα απόλυτος κανένα κλικ στο game Αλλά αν δείτε τον furion μόλις σχολασα και δεν Έχω καθόλου δύναμη να κατσο στο pc για χρόνους Αλλά θα δείτε κριμενος ο kunka μαζι μας κανουμε και Καλά push ο furion κάθεται πισο απο το tower του ενός τα creep του Είναι πολι μακριά αυτο το έκανε 3 με 4 φωρες
    Κυνήγησε στα woods μας το κούριερ χωρίς να εχει wards
    Τα τπ του ήταν επικ mh ακριβός πάνω στον αντίπαλο το συζηταω με τον keepontrolling που ήταν admin στο τεαμ του και του το Λέω Είναι ο furion κάτω και του Λέω δες πάω να του κανό ντου και Λίγο πριν φτάσω κάνει το και γεια σας και είπα θα τον κανό ban στο τέλος για να μην χαλασω το game Αφού είχαμε παει 4 Emil

Όσο για το mute ρωτάω για wards εκει που έλεγα δεν είχατε και βγηκες να μου τιν πεις δεν ξέρεις Γιατί μιλάμε μιν ανακατεβεσε

Όσο για το 57 που λει ο furion αν είχα mh δεν θα με έτρωγε ο ursa με lothar

To ban το εκανα στο τέλος Μόνο και Μόνο μιν παίξουμε 4v5 και είπα ότι θα το κάνω πριν το τέλος οπος και εγινε
    "Κυνήγησε στα woods μας το κούριερ χωρίς να εχει wards"
    Σου ειπα, δες το replay πριν κανεις ban! Ακομα συνεχίζεις την ιδια βλακεία. ΔΕΣ ΤΟ REPLAY ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΩ COURIER.

"Λίγο πριν φτάσω κάνει το και γεια σας": Πάω στο fight που γινόταν πάνω... και στο συγκεκριμένο σημείο που λες είναι άλλος ένας δικός μου κοντα, λές να φοβήθηκα να σε πάμε 2v1??? Και έχω Furion, αν έχω mh θα είμαι ετοιμος μόλις έρθεις, σου κάνω ενα sprout και γεια, δεν είμαι τοσο χαζός να το δείξω...

Όλα αυτά που λες τα λες ΑΚΟΜΑ χωρίς να έχεις δει replay. Αντί να επαναλαμβάνεις αυτά που λες, δες το το replay να ξεστραβωθείς και ελπίζω μετά να μην επιμεινεις στο οτι έχω mh, να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να ζητησεις συγγνώμη που μου ταλαιπωρεις το account χωρις λόγο κομπλέξαρε.

ΥΓ Υπάρχει ποτέ κανείς που να έχει mh για να κυνηγάει αντίπαλα courier????? To έχει δει κανεις αυτό πουθενα??? θα μας τρελανεις???

Παρακαλώ να ανεβούν οι χρονικές στιγμές.Διορία μέχρι της 12 το βράδυ της αυριανής ημέρας.Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε 50 λεπτά game αυτά που λές.

Prwto skiniko
    4:18 karfi sto regen kai me tin mia trees stin akasha
    8:30 eno einai monos tou sto katw lane kai faramri fevgei kai paei mid pou den einai kaneis gia na sigourepsi to farming tou. ( oxi ta creep mas den pusharan htan sto gnosto skiniko..
    9:30 kanoume ntou trome 2 dikous tous sto pano lane einai 4v4 kai apofasizi na kanei tp gia farming defterolepta prin fame tous 2 dikous tou
    10:20 kanei tp sto pano lane akrivos apano mou ( fog ) me kanei tree kai fevgei to fight fusika to peirame
    11:00 meta apo to fight afini to lane na xathi giati vlepei oti hmaste arketi ekei xoris na emfanistoume mono egw kai o chen fenomastan sto map
    11:20 kapou ekei kaneis tp kai kala gia kunka mono pou o kunka emine mazi mas sto battle kai den irthes na tou riksis 2 hit piges apo tin ali gia kota kai back..
    16:10 me kaneis se fog tree sto mid
    19:35 to apokorifoma tou kai to epic karfoma prin kan paw exo enimerosi ton keepontrolling oti tha tou kanou ntou na sigoureftoume gia to mh eisai monos sou sto kato lane ta creeps mas pusharou kai fevgeis apo ekei kai pas me tous dikous sou se ena battle pou exei teliosi apla gia ksekarfoma
    P.s to score sou ekeini tin stigmi 0-0 15-13 team fights kai exeis dagon
    20:00 kapou ekei kaneis tp akrivos apano stin akasha oute deksia oute aristera kai kaneis tree perneis kill me to dagon kai epitelous to proto simio pou se petixame kai se fagame.
    29:00 stel me dagon stin luna kai back eno tha mporouses na voithisis to fight ala eides oti erxotan kai alos.
    31:00 mexri kai 32:00 to fight tou ta lei ola den ipie kanena spell dmg aoe efige sto potamaki perimene na teliosoun ola pige meta mpas kai pari kill telos to fight exasan
    33:40 kano erwtisi gia ta matia kai vgeni o tyrosalata na mou tin pei ton ekana mute gia na sinexisoume omala gia to ti tha sizitisoume i oxi opos kai egine
    34:00 35:00 deite farm tou furion oute sta woods mas paei oute sta dika tous giati sta dika tous eimai egw me akasha
    40:00 parameneis mesa stin vash sas den pas pouthena (furion exeis)
    44:00 ta idia
    45:00 piges sto roso mono kai mono gia na parei kill tin akasha kati pou den egine kai efiges ( katholou team play apo esena ) giati ikseres oti tha erxomastan
    47:30 pas perneis to rune karfi kai ksana pas piso..
    52:33 einai to fight pou sou kanw stun sto fog ( kati telios logiko oti tha kaneis tp apo ekei afou apo ekei mpikes. )
    52:37 apodikniete oti den exo mh giati kano to stun kai mpeno sto fog kai se psaxno pragma pou kateveno pros ta katw kai meta girizo giati emfanistikes eno ola ta dika sou tp einai alfadiasmena akrivos apano ston paixti pou vazeis simadi...

kinos tha deite enan furion se auto to replay pou pote den pige na pushari opos kanoun oloi giati gnorize pou hmaste

54:25 [All] SmD_TaZ (Tiny): apla perimeno na teliosi to game gia na se banaro.
    54:30 [All] SmD_TaZ (Tiny): gia na min to xalaso
    54:44 [All] Ocb_slims (Prophet): see u at forum
    54:55 [All] SmD_TaZ (Tiny): plaka tha exei.
    54:56 [All] Ocb_slims (Prophet): paize xwris fog esy
    57:45 [All] DA-SHEPHERD: Player [Ocb_slims] was banned by player [SmD_TaZ] on server [europe.battle.net].
    57:51 [All] Ocb_slims (Prophet): reason?
    57:56 [All] SmD_TaZ (Tiny): mh
    58:20 END game... thats it
    -Ειχα αδικο
    -Ευχαριστω πολυ
    -SS MID
    ( Click to show/hide )

Εφόσον ο διαχειριστής ανέφερε τις χρονικές στιγμές να σταλθεί το αντίγραφο στο User Abuse Section για να κριθεί ο Ocb_Slims αν χρησιμοποιεί η όχι παράνομο λογισμικό Maphack.

Closed.

Copied,Renamed and Reopened για να πει ο ocb_slims την γνώμη του.Οποιοσδήποτε άλλος μη εμπλεκόμενος γράψει θα δέχεται infraction.
    Last edited by ArMeDaNdDeAdLy; 09-03-2013 at 12:03 PM.
    Quote Originally Posted by spicekolarakia
    dinei tin unban card tou o eipes_kati +otan ton dei apo konta na ton kerasei 1 potiraki uiski hAHAHAHAHAHAHA

Rank: Board General

Παμε να αναλυσουμε μια προς μια τις στιγμες που αναφερει ο admin SmD_TaZ

Στο 4:18 το οτι πηγε για το rune δεν αποδεικνυει κατι, οσο για την aksha, εκτος απο οτι φαινεται οτι ανεβαινει προς το rune, εχει φανει κιολας 2-3 δευτερα πριν κανει το skill με τα δεντρα

Στο 8:30 οχι απλα δεν φαρμαρει, αλλα ουτε το tower του δεν μπορει να πλησιασει καθως ειναι 3 ατομα κατω και κανουν push. Και προφανως πηγε στο mid που δεν υπηρχε δραστηριοτητα.

Στο 9:30 Λοιπον αρχιζω και εχω την εντυπωση οτι διαστρεβλωνεις τα γεγονοτα. Ανεβαινει προς το πανω lane, και πριν ακομα ΚΑΝ φτασει στο tower του κανατε gang στους δικους του, και προφανως δεν θα μπει στον κοπο να μπει σε μαχη, και να παει για farm.

Στο 10:20 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ tp πανω σου, μαλιστα απο τις κινησεις του ξαφνιαζεται και κανει back (δες απλα οτι περναει το courier σας και ουτε καν ασχολειται) καθως επισης ουτε και εσυ καν ασχολεισαι μαζι του ενω περνας απο μπροστα του.

Στο 11:00 δλδ η akasha δεν φαινεται??

Στο 12:15 κανει το ulti και μενει ο kunka στα κοκκινα. Και βλεπει οτι πηγαινει προς τα woods. Κανει το tp και μετα φαινεται παλι οτι βγηκε στο lane. Και αφου ξερει οτι ειστε αρκετοι εκει, δεν ρισκαρει να μπει και παει προς το ποταμι. Δες σε παρακαλω πρωτα την αντιδραση του οταν βλεπει τo courier και πες μου αν θεωρεις οτι ηξερε πως ερχοταν.

Στο 16:10 δεν υπαρχει κατι τετοιο σκηνικο. Μαλλον εννοεις ενα παρομοιο που εγινε πριν απο 1 λεπτο περιπου. Και στο οποιο φανηκες.

Σημειωση: Σου ειναι τοσο δυσκολο να αναφερεις τις χρονικες στιγμες με βαση ενος χρονομετρου. Την μια μιλας με το χρονομετρο πανω, την αλλη με το elapsed time. Δηλαδη πρεπει να μυρισω τα νυχια μου, για να βρω την σκηνη που αναφερεις??

Στο 19:35 το fight δεν ειναι τελειωμενο πριν αρχισει το tp, και μαλιστα παει γτ εχει ακουσει καντιλια οτι λειπει απο τα fight. Δεν το θεωρω τοσο υποπτο!!!

20:00 kapou ekei kaneis tp akrivos apano stin akasha oute deksia oute aristera kai kaneis tree perneis kill me to dagon kai epitelous to proto simio pou se petixame kai se fagame.
    Μου φαινεται οτι μπερδευεις την akasha με τoν chen. Και στην στιγμη παλι λαθος κανεις. Στο 21 και κατι εγινε.

Στο 29 δεχετε last warn για το kill steal που κανει, και παει back γτ θεωρει οτι δεν μπορει να αντιμετωπισει την akasha. Ο αλλος που λες οτι ερχετε ουτε καν στην νοητη προεκταση του roshan δεν εχει φτασει.

Απο το 31 εως το 32 στο team fight, υπαρχει ενα ward και φαινεστε ολοι. Ολα τα αλλα που γραφεις μετα ειναι ανευ σχολιου.

33:40 ναι φαινοσασταν

Στο 34 ως το 35 ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω, γιατι το αναφερεις.

Στο 38 το gang που εφαγε στο mid γτ δεν το αναφερεις??

Στο 40 παραμενει μεσα για να μαζεψει 300 gold ωστε να κανει το upgrade στο dagon

Στο 44 μπορεις να ανοιξεις το replay και να απολαυσεις εναν διαλογο που εχουν εως team.

Στο 45 την akasha καταλαθος την βρηκε. Πηγε για να βοηθησε τον ursa.

Εχει παρει 2 rune σε ολο το game, και τον κατηγορεις για καρφι??????

Με λιγα λογια. Θεωρω οτι εχεις καταλαβει οτι εκανες λαθος και πας να μπαλωσεις καταστασεις.

Λαθος χρονοι, 3-4 σημεια διαστρεβλωνεις ολοφανερα τα γεγοντα (ειλικρινα δλδ για ποιο λογο??) και γενικως μια παρα πολυ ΚΑΚΗ περιληψη γεγονοτων

Συνεπως το kick ban στον user Ocb_slims ειναι ΛΑΘΟΣ

Υ.Γ Ocb_slims αν σε ξαναδω σε post εδω περα, να κανεις τοσα kill steal και να μιλας κατα αυτο τον τροπο, μην απορησεις!!

Το ιδιο ισχυει και για τον admin KeePonTrollinG

Abuse Denied
    Topic Closed
    Last edited by Tsakwnas; 09-03-2013 at 04:25 PM.