Admin Application : kakosinapantima
Personal Info
Your name:ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Date of Birth:8/1985
Your country:Ελλάδα
Occupation:Ελ.Επαγγελματίας
Spoken languages:Ελληνικά, Αγγλικά
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: kakosinapantima
Former experience and/or safelisted channels: Eleos, Garena
Your activity and average playtime each week: 20 ώρες περίπου
Which time of the day you usually play: συνήθως βράδυ αλλά πολλές φορές και στις 8 το πρωί
How long you have been playing DotA: περίπου 5-6 χρόνια
Your ability to communicate with others: Πιστέυω ότι όποιος με γνωρίζει μπορεί να πεί για μένα
Have you read the rules and agree to follow them? Φυσικά!Άλλωστε δεν θα τολμούσα να κάνω το app αν δεν τα είχα διαβάσει.
How do you react/behave when you're under pressure? . Πιστέυω ότι η ηρεμία και το no-stress είναι τα χαρακτιριστικά μου!
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): Εννοείτε πως όχι!!
Is there anyone who can vouch for you? Πιστέυω και Ελπίζω ότι υπάρχουν πολλά άτομα από την "clan pipe" , "clan DDA" και αλλοί βέβαια που θα μπορούσαν να με support!!
Willing to discuss your application on Teamspeak?(optional)
Yes(NAI)
Your !stats in Eleos
-> [Eleos]: Statsdota for [kakosinapantima]: 3405 games. W/L: 1342/1578 (39.41%/46.34%). K/D/A: 14364/19389/25913 (4.22/5.69/7.61). C/D/N: 192770/3847/46935 (56.61/1.13/13.78). T/R/C: 2725/1035/8 (0.80/0.30/0.00)
> [Eleos]: [kakosinapantima]: Forum: [kakosinapantima] Games: [3417] ALT: [12.37s] ASR: [98%] Rated games: [2287] Score: [1086.14] Rank: [>5000] First game: [2010-05-31] Last game: [2013-03-31] Play time: [3mnths 3ds 9hrs 52mins ] Gold: [9650]
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Θα ήθελα πολύ γιατί μ'αρέσει να πέζω τα games με ήσυχια χωρίς βρισιές και γενικά να ύπαρχει σεβασμός και να ακολουθούνται τα rules!
Why should we pick you and what can you offer to us: Έχω πολύ πίστη στον ευατό μου ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις αρμοδιότητες που θα μου ανατεθούν.Παρ'όλα αυτά είμαι άνθρωπος που προσφέρει τις υπηρεσίες του υπέυθηνα!!
A few things about yourself: Μ'αρέσει ο κινηματογράφος , η μουσική είναι ένα απο τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω!Επίσης είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά, έναν γιο 13 μηνών και μια κόρη 7 χρωνών!!Οικογενειάρχης άνθρωπος που του αρέσει να πέζει DOTA (<---ΠΕΙΡΑΖΕΙ??)επίσης είμαι ήδη admin στο ELEOS (-> [Eleos]: [kakosinapantima] is an admin!)!
υ.γ: ελπίζω τώρα που είμαι ένα ενεργό μέλος αυτής της κοινότητας να βοηθείσω στο έπακρο τους users
(ευχαριστώ για τον χρόνο σας)