Accused Battle.Net account:Rixto_Hlia-DuCk.DoDGerS.-Solistas-PoiMe-p(O)litis
Your battlet.net Account:FRAOULES
Game name:AP4834
Abused rule:MAPHACK
Time of event (In Game)Sto 7:46 o naix vlepontas me na pigenw proxoraei kai ksafnika girizei pros ta pisw.
20.50 pernw dd mpenoun oloi mesa sto tower psaxnw woods o naix pali girizei pros ta pisw. auta einai gia ton naix
mirana:Me to katw roloi oi skines tis miranas: 4:46 |cFFFFFF00PoiMe (0/0 | 3-1)|r clicked Goblin Laboratory den eimai sigouros mporei na einai oriako.
10:20 otan tis ginete charge apo bara kai enw palevei me traxex gurnaei pros to meros tou bara enw einai fog kai skeftetai logika arrow alla den prolavainei.
18:51 tis kanei o bara charge >>i mirana enw farmarei kai den exei emfanistei kan o bara afinei to wave kai trexei pisw kanontas leap.
23:28 afou tis kanei charge o bara apo mikri apostasi den prolavenei na to dei kai den antidraei grigora.
25:50 ksana charge o bara kai i mirana kanei leap pros ta pisw xwris na ton vlepei oti erxete se ola ta charge i mirana trexei pros ta pisw xwris na ton vlepei.
kai sto 27 sto fight ston lofo ekane ton kuklo les kai iksere kai irthe apo pisw xwris na exei vision naix&miranaMH.w3g
Further details: