Accused Battle.Net account: Sir_rampidhs , και οι υπολοιποι 4 cooperation.
Your battlet.net Account: Hisoka
Game name: ar****
Abused rule: Map hack
Time of event (In Game):8:25 καρφι ερχεται σε μενα, περναει τα 2 illusion και βαραει τον σωστο, και αμεσως κανει blink πανω στον σωστο, ενω ειχε και 1 second fog εκει κανονικα.
9¨55 ειμαι ποταμι δεν εχουν ward, και ερχεται αμεσως πανω μου
12¨00 παλι, με το που παω προς ποταμι, ξεκιναει και ερχεται αμεσως πανω μου να με φαει.
17¨00 ειναι 2 spell ζωη, και το tower 3 hit.
μολις τρωνε τα κριπακια μας, αντι να παει να σπασει το tower ξεκιναει να πηγαινει back λιγο πριν εμφανιστω απτο μιντ να τον φαω
18¨00 το αποκορυφωμα.
Εχω βαλει ward, τον βλεπω οτι ερχεται απτο ποταμι και παω και καθομαι πισω απτα δεντρα.
Επιτηδες παει απο την αλλη, μπαινει μεσα απο το fog και ερχεται και με τρωει (ειχε vision, μολις εφτασε εκει μετα τον κρυφο μας, αλλα το fight ηταν δεξια, και δν αγορασε και τπτ απτον κρυφο, δν ειχε λογο να παει απο εκει, ακομα και το tower mid σπασμενο ηταν)
Further details:
Εκανα votekick! τον Slark Και φυσικα κανεις απτους αντιπαλους δν πατησε, για να μην χασουνε.
(Το votekick με βαση τα rules Επιτρεπεται στις υποθεσεις που επιτρεπεται και το !kick , αρα σε περιπτωση map hack επιτρεπεται, οπως επισης και σε gameruin.)
προφανως, δεν ξερω αν ηταν team με κανεναν απτους αντιπαλους, αλλα δν νομιζω, και δν νομιζω να υπηρχε cooperation, παραυτα, και μονο που δεν πατησαν !yes Στο !votekick ενω ηταν τοσο ξεκαθαρο το map hack του Slark, Πιστευω οτι αξιζουν τιμωρια, αν και δεν το βλεπω να παθαινουν τιποτα.
Y.Γ θελω να προσθεσω το γεγονος οτι σε μια φαση του παιχνιδιου ο Slark Μιλησε για Clicks, λεγοντας οτι "δν θα βρουνε κλικς" κατι τετοιο.
Οπως και ναχει ατομο το οποιο μιλαει για κλικς, ξερει ενα δυο πραγματα και για το μαπ χακ, επομενως θα ηθελα το Stuff Που θα το ελεγξει να μην τσεκαρει μονο για Click αλλα να δει και χωρις αυτα τις στιγμες που γραφω στο γκειμ.