Accused Battle.Net account: fck.book.
Your battlet.net Account: J0HnTh3Gr33k.
Game name: AP3525.
Abused rule: Maphacker.
Time of event (In Game): 10:11, 15:40, 19:30, 26:35
Further details:
Στο λεπτό 10:11 τον κάνω εγώ gank στα woods, καθώς πλησιάζω εγώ σε αυτόν χωρίς να φανώ ενώ αυτός ήταν με λίγο hp κάνει back λίγα δευτερόλεπτα πριν έρθω η αρκούδα ήταν 1 hit αλλά δεν κάθησε να το δώσει προφανός γιατί είδε με το maphack ότι ερχόμουν.
Στο λεπτό 15:40 ο pudge έχει illu στέλνει πρώτα το πρώτο illu, ο axe το προσπερνάει και κατευθύνεται προς mid βλέπει τον pudge και απευθείας κάνει blink και dagger χωρίς να ελένξει αν είναι illu ή όχι γιατι προφανός ήξερε με το maphack.
Στο 19:30 εκεί γελάνε και τα corpse των natural. Πάω εγώ ξανά woods πλησιάζω πάλι τον axe και αυτός κάνει dagger και φεύγει πάλι χωρίς να με δει αφού κάθομαι εγώ λίγα δευτερόλεπτα εκεί για να δω στο replay τι θα κάνει ο axe αυτός απλά κάθεται στο tw περιμένοντας να φύγω! Μετά εγω φαίνομαι από το vision του tw και με τρώει.
Στο 26:35 ο bara κάνει charge τον axe από σημείο που δεν φαινόταν και ο axe κάνει back και dagger χωρίς καν να φανεί ο bara.
Να σημειωθεί ότι ο fck.book και ο p)wnography είναι mates.
Επίσης ένα παιδί που είχε μπει στο lobby είπε ότι έχουν maphack ο fck.book και ο p)wnography.HTML Code:[Lobby] [ncsjnfuasnduans]: !teams [p)wnography]'s team: fck.book
Replay εδώ.HTML Code:[Lobby] [Sapila]: pwnography and fckbook [Lobby] [Sapila]: mh