Accused Battle.Net account: mirazwempiria και stripperr
Your battlet.net Account: Death.
Game name: ΑR2915
Abused rule: MH
Time of event (In Game): σε ολο το game προφανεστατο και σημειωνω αρχικα τις στιγμες γυρω στο 3.20 καρφι πανω στην lina που παει rune αν και την εχουν δει τρεχουν να παρουν το rune και οι 2 μαζι + γυρω στο 5.10 οπου πανε καρφι προσπερνωντας ολα τα υπολοιπα neutral στον sulla και τον τρωνε... να σημειωσω οτι ηταν team. (αν χρειαστει αλλα πειτε μου ειναι γεματο το replay και επισης εχουν ξεφυγει στην naga 2-3 click στη Lina στο Sylla και στον κρυφο στο κατω lane.
PHP Code:
15:44 <mirazwempiria> 0x19: Select Subgroup: [Lone Druid] 0x000075710000912A
28:58 <mirazwempiria> 0x19: Select Subgroup: [Slayer] 0x00005B1300008E4A
Further details: Αρχικα ζητω να κριθουν οι 2 εν λογω κυριοι για τους οποις δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να ποσταρω αφου δεν ειχαν κανενα game και ηταν φανερο οτι ειχαν μπει να το καταστρεψουν. Αυτο φαινεται και απο το game chat οπου ο stripperr δεχτηκε και ban ετσι απλα για μαννερς.
Εκει ομως που θελω να σταθω ειναι στην αντιμετωπιση που υπηρξε απο τον admin blizzme ο οποιος εκανε μεν το ban γιατι ηταν προφανες..(αυτο ελλειπε) , αλλα σταματησε εκει ενω καθολη την διαρκεια του game εβγαζε ματια οτι ειχαν Mh Και το ειχαν παραδεχτει κιολας οταν το ειπα και φαινεται και απο το chat που παρεθεσα πιο πανω δεν εκανε kick ban και τους δυο παρολο που διαβεβαιωνα και εγω που ειχα το προγραμμα οτι ειχε mh.Ηταν εντελως ξεκαθαρο και δεν εγινε τιποτα και μαλιστα συνεχισε δινοντας μου 2 mute και πουλωντας τρελα,εξουσια και ειρωνια αντι να κανει το πιο απλο πραγμα σε 2 ατομα που μπηκαν με 0 games χαλασουν ακομη ενα game στο Εleos.
Παρακατω παραθετω καποια σημεια απο chat με τον admin:
επισης θελω να ελενχθει το προφανες απο το παρακατω chat:
πως προεκυψε και πηρε εξουσια στα χερια του λοιπον?
αυτα απο μενα και εννοειτε οτι θελω μετα την αποφαση εδω να οδηγηθει και στο καταλληλο section για να κριθει ο admin blizzme