Όνομα: Κώστας
Επάγγελμα / βασική απασχόληση: σκαπανέας - σερβιτόρος(για όσους δεν ξέρουν τι είναι σκαπανέας εργάζομαι στην αρχαιολογία)
Χώρα και περιοχή διαμονής: Ελλάδα / πτολεμαίδα
Ποιό είναι το επίπεδο σας στα Αγγλικά; lower - β2 πτυχείο
Περιγράψτε μας με λίγες λέξεις τον χαρακτήρα σας: καλός με τους φίλους αντιμετωπίζω άσχημα τους εχθρούς και εκνευρίζομαι όταν αδικούμε
Πόσο συχνά λογομαχείτε και τσακώνεστε; αρκετά σύχνα τώρα τελευταία λόγο ενός ban που δέχθηκα
Πόσο εύκολα επικοινωνείτε μέσω του διαλόγου χωρίς εντάσσεις και διαπληκτισμούς;
σχεδόν πάντα ειδικά όταν παίζω και όταν προσπαθώ να κατατοπίσω και να οργανώσω την ομάδα μου
Forum
Έχετε διαβάσει τους κανόνες που διέπουν την λειτουργία του Nol και συμφωνείτε να τους ακολουθείτε πάντοτε;
Πόσο συχνά ασχολείστε με το forum;
Έχετε φάει ποτέ ban στο forum; Αν ναι,για πόσο διάστημα;
Υπάρχουν κάποια members που μπορούν να εγγυηθούν για εσάς;
Battle.Net
To name σας στο Battle.Net [Main Account]: unlosable
Έχετε ξαναυπάρξει admin; Αν ναι,που; στο ελεος
Έχετε προηγούμενη εμπειρία από άλλα channels/leagues; ναι φύσικά
Έχετε πρόβλημα τήρησης της ιεραρχίας και υπακοής σε ανώτερα στελέχη (staff); όχι και αυτό φαίνεται και στα πόστ μ στο φόρουμ
Πόσο καιρό παίζεται τα διάφορα custom games που προσφέρονται από το league μας; δέν εχώ παίξει ακόμα
Πόσες ώρες θα διαθέτετε παίζοντας games επιβάλλοντας την τάξη και επιφέροντας την ηρεμία; όσες θα χρειαστούν!
Γιατί θέλετε να γίνετε Admin; θέλω να γίνω admin για να βοηθήσω όσο μπορώ να εξεληχθεί η κατάσταση!
Πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία ως admin; όχι έχω μάθει να χειρίζομαι τις δύσκολες καταστάσεις τις ζωής με ηρεμία
Γράψτε μας τα στατιστικά σας από τα bot (πατήστε στο channel #nol-games την εντολή !stats):
0 games δεν εχώ παίξει ακόμα
Διάφορες άλλες
Είστε premium χρήστης; ναι!
Χρησιμοποιείτε εσείς ή κάποιος φίλος/γνωστός σας admin card για το αίτημα σας; όχι
Έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο;
όχι νομίζω είπα ότι εχώ να πώ!