Προσωπικές πληροφορίες
Το όνομά σας: Γιάννης
Ημερομηνία γέννησης: 1989
Χώρα: Ελλάδα
Επάγγελμα: Απόφοιτος ΑΤΕΙΘ Θεσσαλονίκης Τμήμα Πληροφορικής, Κατασκευές Ιστοσελίδων και Πληροφ. Συστημάτων
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά
Εμπειρία, χρόνος ενασχόλησης και γενικές πληροφορίες
Το όνομά σας στο Battle.Net: In_Fl4mes
Προηγούμενη εμπειρία σε άλλα κανάλια: eleos
Πόσες ώρες παίζετε την εβδομάδα: 20 ώρες την βδομάδα πάνω κάτω
Ποιές ώρες της μέρας παίζετε συνήθως: Απόγευμα, Βραδάκι
Πόσο καιρό παίζετε DotA: Αν θυμάμαι καλά από τέλος του 2005-αρχή 2006 με παύσεις ενδιάμεσα λόγω διαβάσματος
Πόσο ικανοί είστε να επικοινωνείτε και να συνεννοείστε με τους άλλους: Εξαιρετικά
Έχετε διαβάσει τους κανόνες και συμφωνείτε να τους ακολουθήσετε; Φυσικά
Πως συμπεριφέρεστε υπό συνθήκες πίεσης; 'Ωριμα και Ήρεμα
Έχετε κάποιο πρόβλημα στο να ακολουθείτε τις εντολές ανωτέρων; (σύμφωνα με τις βαθμίδες) Σέβομαι την ιεραρχία, οπότε όχι
Υπάρχει κάποιος να στηρίξει την υποψηφιότητά σας; Όπως είχα πει στο προηγούμενο Application δεν είναι αρκετοί, αλλά "γνώρισα" μερικά παιδιά, οπότε πιστεύω ναι
Τελικές σκέψεις
Γιατί θέλετε να γίνετε Admin; Θέλω να γίνω Admin γιατί όπως είναι λογικό μπαίνω να παιξώ μετά από δουλειά για να χαλαρώσω και θέλω εκείνες τις ώρες που παίζω να γίνεται όσο πιο ήρεμα κ διασκεδαστικά γίνεται ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Επίσης με ενοχλεί πάρα πολύ όταν κάποιοι ανώριμοι, σε ένα παιχνίδι εμπλέκουν άτομα (μάνες, πατεράδες κ.α).
Γιατί να σας επιλέξουμε και τι μπορείτε να μας προσφέρετε; Σίγουρα έχω προηγούμενη εμπειρία σαν Admin χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και επίσης μπορώ να προσφέρω στους χρήστες ήρεμα παιχνίδια.
Έχετε συνδρομή premium; Όχι, αλλά σκοπεύω κάποια στιγμή
Διαθέτετε και θέλετε να κάνετε χρήση admin card; Όχι
Μερικά πράγματα για σας: Όπως είπα έχω τελειώσει Πληροφορική και ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό. Σκοπεύω να φύγω στην Αγγλία σε κανέναν χρόνο. Γουστάρω να παίζω Dota και χαλαρώνω. Ναι δεν είμαι καλός παικτής, η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τα οποία ύστερα από τόσα χρόνια με δυσκόλεψαν αλλά πάντα προσπαθώ. Γενικά μαρέσει να βλέπω σειρές και να ασχολούμαι με το Puntaki μου.