Προσωπικές πληροφορίες
Το όνομά σας:mike
Ημερομηνία γέννησης: 18/08/81
Χώρα:Ελλάδα
Επάγγελμα: Ιδιωτικος Υπάλληλος αυτοκόλλητα και τα λοιπα
Γλώσσες:Ελληνικά Αγγλικα
Εμπειρία, χρόνος ενασχόλησης και γενικές πληροφορίες supportaro περισσότερο και γενικά κανουμε χαβαλέ με πολλούς εδω μέσα members και admins
Το όνομά σας στο Battle.Net: 0κ_
Προηγούμενη εμπειρία σε άλλα κανάλια: eleos garena dotalicius
Πόσες ώρες παίζετε την εβδομάδα:10-40
Ποιές ώρες της μέρας παίζετε συνήθως: απόγευμα
Πόσο καιρό παίζετε DotA: 7-10 χρόνια
Πόσο ικανοί είστε να επικοινωνείτε και να συνεννοείστε με τους άλλους: κομπλε αν υπάρχει λογική
Έχετε διαβάσει τους κανόνες και συμφωνείτε να τους ακολουθήσετε; ναι,έχω βέβαια κάποιες απορίες αλλα θα τις λύσω με τον καιρό.
Πως συμπεριφέρεστε υπό συνθήκες πίεσης; εχω τα ορια μου αλλα ηρεμώ εύκολα
Έχετε κάποιο πρόβλημα στο να ακολουθείτε τις εντολές ανωτέρων; (σύμφωνα με τις βαθμίδες) οχι
Υπάρχει κάποιος να στηρίξει την υποψηφιότητά σας; δεν ξέρω πάντως έχω έγκυρα Post οπότε θα βοηθήσουν αυτοί οι staff
Τελικές σκέψεις
Γιατί θέλετε να γίνετε Admin; να γίνω χρήσιμος όσον αφορά τα mute σε παιχτες που βρίζουν in game βασικά μπας και γίνουμε πολλοί και ηρεμησουν τα games .
Γιατί να σας επιλέξουμε και τι μπορείτε να μας προσφέρετε; αγαπη και φροντιδα lol
Έχετε συνδρομή premium; οχι
Διαθέτετε και θέλετε να κάνετε χρήση admin card;οχι
Μερικά πράγματα για σας:
Χρησιμη Πληροφορία: Eίχα alt acc (ανενεργα πλέον)τα οποία εφτιαξα πριν γνωρίσω το forum και γενικά πρίν καταλαβω το τι παίζετε εδω μέσα, μετά απο καποια 700 κατι games κατάλαβα πως πρέπει να συμπεριφερομαι για να γίνονται καλύτερα τα games μου. Είχα κάνει pause το dota για 2-3 χρόνια λόγω προβλημάτων και επανήλθα.Ελπίζω το επίπεδο μου να ανέβει σιγα σιγά