Το όνομά σας:Αποστολης - σπυρος (εχω δυο )
Ημερομηνία γέννησης:16-9-1985
Χώρα:ελλαδα
Επάγγελμα: Προγραμματιστης , Τεχνικος υπολογιστων σε μαγαζι.
Γλώσσες: Αγγλικα
Εμπειρία, χρόνος ενασχόλησης και γενικές πληροφορίες
Αρκετες ωρες την ημερα , ειδικα οταν δεν εχω πολυ δουλεια, ντοτα αγαπημενο παιχνιδι και μονο αυτο.
Το όνομά σας στο Battle.Net: imbagamer.
Προηγούμενη εμπειρία σε άλλα κανάλια:grc , nol , dota-league ,garena ,eleos
Πόσες ώρες παίζετε την εβδομάδα: 35+ ωρες ισως
Ποιές ώρες της μέρας παίζετε συνήθως: Μεσημερι και βραδυ
Πόσο καιρό παίζετε DotA: 2003 Ισως 2005 αν δεν θυμαμαι ποτε ακριβως..
Πόσο ικανοί είστε να επικοινωνείτε και να συνεννοείστε με τους άλλους: Αρκετα εως αριστα εχω πολλους φιλους στο φορουμ
Έχετε διαβάσει τους κανόνες και συμφωνείτε να τους ακολουθήσετε; Ναι τους εχω διαβασει
Πως συμπεριφέρεστε υπό συνθήκες πίεσης; Γνωριζω πως μερικες φορες ριχνω κανενα μπινελικι οχι θεους κ καρκινους, αλλα η ευθηνη του admin ειναι διαφορετικο ενα απλο mute αρκει, Συνηθως με προκαλουν αρκετα ωστε να ανταποδώσω
Έχετε κάποιο πρόβλημα στο να ακολουθείτε τις εντολές ανωτέρων; οχι κανενα ! αντιθετος
Υπάρχει κάποιος να στηρίξει την υποψηφιότητά σας; Ναι
Τελικές σκέψεις
Γιατί θέλετε να γίνετε Admin; Για να παιζουμε καλυτερα games να τιμωρουνται τα ruin οπως πρεπει, να γινονται τα game ποιο ηρεμα. Ειμουν admin και στο νολ με αλλο acc καποτε.. Πανω απο χρονο! οταν και σταματησα βεβαια Ενα αρκετα μεγαλο διαστημα.
Γιατί να σας επιλέξουμε και τι μπορείτε να μας προσφέρετε; Καλυτερα games στο φορουμ που ολο και χειροτερευει η κατασταση.
Έχετε συνδρομή premium; οχι
Διαθέτετε και θέλετε να κάνετε χρήση admin card; οχι
Μερικά πράγματα για σας: Ειμαι απο θεσσαλονικη μενω αθηνα , Ασχολουμε εκτος απο ντοντα με πολεμικες τεχνες taekwondo ,μ αρεσει το ψαρεμα καποιες κυριακες πηγαινω , Και γενικα καποια ταξιδια οσον αφορα δουλεια ακομα και διασκεδαση.