Ξερω οτι ορια δεν υπαρχουν, κανονες δεν υπαρχουν παρα κατι καβλωμενα παιδακια που κανουν οτι θελουν. Ξερω πολυ καλα που βρισκομαι. Αλλα: http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=227707
Σε αυτο εδω το thread ο τυπος λεει οτι εχει βρει την μανα μου, ξερει το ονομα της, και πιο κατω με απειλει εμμεσα πατωντας σε αυτο. Απευθυνομαι στην κοινη λογικη, που μονο κοινη δεν ειναι τελικα και ρωταω: Για ποσο καιρο ειναι ban αυτο? Παρακαλω τα σχολια να μην σβηνονται που εκανε γιατι θα του κανω μηνυση. Το ζηταω, μιλαω σοβαρα, και αν με ρωτησουν που ειναι θα πω τα εσβησαν και δεν δεχονται να τα εμφανησουν. Οποτε παρακαλω να εμφανηστουν. Ευχαριστω.
Το να μου πει "θα σε γαμησω", "θα σε σκοτωσω", "γαμω την μανα σου" κτλ κτλ δεν τα περνω σαν απειλες, αλλα σαν εξυβριση και ετσι αντιμετωπιζονται και νομικα. Ποσο μαλλον το να λες καποιον νουμπα, ρουινερ και βλακα που στην τελικη ειναι και τα 3, αλλα αν δεν ηταν και κωλοπαιδαρακι εποπι δεν θα τα ανεφερα καν. Αυτο ηταν ξεκαθαρη απειλη, εκανε ερευνα, εισεβαλε στην προσωπικη μου ζωη και ταυτοχρονα απειλησε.
Ζηταω επισης το μπαν που του αναλογει, ας ειναι και μειωμενο δηλαδη πχ 1 μηνα. Προσωπικα εχω φαει κατι 6μηνα ειτε γιατι εκανα μαλακια την οποια παραδεχτηκα και εξηγησα τις προθεσεις μου αργοτερα, ειτε γιατι ετσουζαν αυτα που ελεγα καποιους. Αποτελει αδικημα κατα της προσωπικης ελευθεριας, οποτε νομιζω ενα μπαν στο φορουμ ειναι το αυτονοητο?