Όσο για τα abuse μου, δεν θα μπω στον κόπο να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, έκανα πολλές μαλακίες γιατί πολύ απλά έτσι γούσταρα. Είχα εξουσία και μπορούσα.
Let bygones be bygones και μη κάνετε σα καριολες
φιλικά
kitzos
Ta video tou lene alla polles fores mirizoun ligo gia fake opws px sto sigkekrimeno o silencer pairnei 3-4 atoma me 5 hit les k tous pernaei 20 level k erxetai o gyro me loth k dn ton varaei to hit 150 crit na pethanei alla ton kanei missle episis paei anevainei sto vouno k erxetai o bara trwei to stun alla o bara dn ton varaei 3exnaei k oute ulti meta apo 4 sec kanei sto creep.akomi t psema sinexizetai sto n2 opou ama deite oso o void sfazei tn lycan o bala apofasizei n paei na faei tn creepada para n voithisei kai parallila oso deixnei tn mirana fenetai k o magina p einai antipalos k prospathei n tn faei omws dn exei mana n mpei k autos omws apofasizei n faei creepada para n skotwsoun 3atoma enan void...telos sto n1 i mirana einai me kokkino life k i triti t blood dn anavei para3eno t sigkekrimeno
Last edited by Frank_Sinatra.; 22-05-2013 at 04:51 PM.
Στο #1 εκλαψα με Pudge και Invoker ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
GSS3 aka Wiz.Jiz για τους παλιους.
http://www.mymgn.com/board/member.php?u=115403
Analoga pws thewreis esi t skoupidia...Px kata tin apopsi s to eleos mporei n einai xwmateri..kata tn dikia m n iparxoun merikoii a3ioi