* Accused Admin Account : ninjazzz
kai user account : timos.... den thimame akribws pws einai to name tou alla tha t dite sto game..epeze syllabear kai einai badmanerd
* Game Name :nlpaysafe
* Παράπτωμα του Admin : den ekane ban ton timo kai pulage trela..
logika tha itan lan tou.
file ninjaz prepei na ipostirizeis ta legomena sou
Εν μέρη θα συμφωνήσω.
Εγώ έγινα προσφάτως admin και μέχρι στιγμής για manners έχω ρίξει 2 ban, καθώς έβλεπα βρισιές του τύπου "γ**ώ το σπίτι σου, τη μάνα σου κτλ."
Εκεί πέρα σίγουρα θέλει ban.Νταξ σε βρισιές πιο "απλές"(π.χ. μ***κα κτλ. καλύτερο είναι να τον προειδοποιήσεις την πρώτη φορά και αν ξαναβρίσει τότε τον ban-άρεις επί τόπου.
Πάντως είναι τραγική η κατάσταση που επικρατεί με τα manners.Όποιος βρίζει τον άλλον τι κερδίζει ;Ένας καημένος No-lifer είναι που επειδή είναι κότα δεν μπορεί να βρίσει κάποιον κατά πρόσωπο, αρχίζει τις e-μαγκιές και τα e-βρισίδια.
Δυστυχώς έχει αλλοιωθεί τελείως η έννοια του Internet και των διαδικτυακών συνομιλιών, καθώς ο καθένας επειδή οι συνομιλίες είναι απρόσωπες, βγάζει τα απωθημένα του.
Ακόμα και στις καθημερινές βρισιές πχ. μ***κα και όλα τα συναφή, έχω σκεφτεί να δώσω ban.Πραγματικά με εξοργίζει αυτό το πράγμα !
Άλλο να βρίσει κάποιος πάνω στα νεύρα του(αλλά να βρίσει γενικά και αόριστα, όχι κάποιον συγκεκριμένα.πχ. γ**ώ την π*****α μου") και άλλο να αρχίσει να βρίζει τους συμπαίκτες του ή τους αντιπάλους.Αν και πάλι δεν είναι κόσμιο να βρίζεις, αλλά αφού η αθυροστομία έχει γίνει μέρος της ζωής μας πλέον, τι να κάνουμε...
ta post p ekana einai tou ninjazz se ena prosfato thread sxetika me ta ban
o kurios ninjazz diafwnei me ta mute alla kanei mute ton filo tou anti na tn kanei ban...
auta p leei telika den ta ipostirizei..
leei yemata brosta s olo to forum
gl hf