Results 1 to 4 of 4

Default [DENIED] Admin Abuse : ninjazzz

* Accused Admin Account : ninjazzz
    kai user account : timos.... den thimame akribws pws einai to name tou alla tha t dite sto game..epeze syllabear kai einai badmanerd

* Game Name :nlpaysafe

* Παράπτωμα του Admin : den ekane ban ton timo kai pulage trela..
    logika tha itan lan tou.

file ninjaz prepei na ipostirizeis ta legomena sou

Εν μέρη θα συμφωνήσω.
    Εγώ έγινα προσφάτως admin και μέχρι στιγμής για manners έχω ρίξει 2 ban, καθώς έβλεπα βρισιές του τύπου "γ**ώ το σπίτι σου, τη μάνα σου κτλ."
    Εκεί πέρα σίγουρα θέλει ban.Νταξ σε βρισιές πιο "απλές"(π.χ. μ***κα κτλ. καλύτερο είναι να τον προειδοποιήσεις την πρώτη φορά και αν ξαναβρίσει τότε τον ban-άρεις επί τόπου.
    Πάντως είναι τραγική η κατάσταση που επικρατεί με τα manners.Όποιος βρίζει τον άλλον τι κερδίζει ;Ένας καημένος No-lifer είναι που επειδή είναι κότα δεν μπορεί να βρίσει κάποιον κατά πρόσωπο, αρχίζει τις e-μαγκιές και τα e-βρισίδια.
    Δυστυχώς έχει αλλοιωθεί τελείως η έννοια του Internet και των διαδικτυακών συνομιλιών, καθώς ο καθένας επειδή οι συνομιλίες είναι απρόσωπες, βγάζει τα απωθημένα του.

Διαφωνώ με το mute !
    Δηλαδή αν εμείς οι δύο παίζουμε μπάσκετ πχ. και επειδή χάσεις ένα σουτ και αρχίζω να σου βρίζω τη μάνα τι θα κάνεις ; Θα μου πεις μην μιλάς από δω και πέρα ή θα με "διώξεις" ;
    Και το Internet μια κοινωνία είναι.Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει.
    Ακόμα και στις καθημερινές βρισιές πχ. μ***κα και όλα τα συναφή, έχω σκεφτεί να δώσω ban.Πραγματικά με εξοργίζει αυτό το πράγμα !
    Άλλο να βρίσει κάποιος πάνω στα νεύρα του(αλλά να βρίσει γενικά και αόριστα, όχι κάποιον συγκεκριμένα.πχ. γ**ώ την π*****α μου") και άλλο να αρχίσει να βρίζει τους συμπαίκτες του ή τους αντιπάλους.Αν και πάλι δεν είναι κόσμιο να βρίζεις, αλλά αφού η αθυροστομία έχει γίνει μέρος της ζωής μας πλέον, τι να κάνουμε...

ta post p ekana einai tou ninjazz se ena prosfato thread sxetika me ta ban

o kurios ninjazz diafwnei me ta mute alla kanei mute ton filo tou anti na tn kanei ban...
    auta p leei telika den ta ipostirizei..
    leei yemata brosta s olo to forum
    gl hf
    Last edited by MiraZw_poNO); 17-12-2009 at 03:13 PM.

Rank: Board General

Ναι και ;
    Πρώτον, ο timos_egrafe δεν είναι lan μου.
    Δεύτερον, αρχίζαν να βρίζονται και τους έκανα και τους 2 warn κάνοντας τους mute.
    Το να δώσω ban επειδή ο άλλος μη ξέροντας να παίζει άρχισε να τον βρίζει επειδή έκανε pull και αυτός του απάντησε είναι τελείως γελοίο.Αν πραγματικά το συνέχιζαν μετά το mute θα έτρωγαν ban και οι 2 και πρώτος-πρώτος ο timos_egrafe.Αλλά κανένας τους δεν το συνέχισε οπότε δεν έδωσα έκταση στο θέμα.
    Δηλαδή, για να καταλάβω...Εσύ κάνεις post επειδή λες ότι μέσω αυτής της ενέργειάς μου "παραβίασα" τα λεγόμενά μου στο φόρουμ ;! Ότι λέει κάποιος άνθρωπος πρέπει να είναι τελείως απόλυτο ;!Ξέρεις υπάρχουν και οι λεγόμενοι "εξωτερικοί παράγοντες". Για το Θεό δηλαδή !
    Αν δεν κάνω λάθος δεν παραβίασα κάποιον κανόνα.
    Δηλαδή, το πρόβλημα σου εσένα είναι ότι δεν τους έκανα ban ;
    Θα μου πεις εσύ πως θα κάνω τη δουλεία μου ; Ήμαρτον.Οι κανόνες το λένε ξεκάθαρα.Αφήνεται στην κρίση του εκάστοτε admin, αν θα γίνει ban ή mute.

Fail post.
    Έχετε κάνει το report π***άνα απλά.
    Δεν ξέρετε την πραγματική έννοια του report.Τι να πω.
    Last edited by Obs.NinJaZz; 17-12-2009 at 04:26 PM.
    IRC (quakenet): #48.dota, #pros.dota

Rank: Devotee

Pooo eleos, mirazw_pono kala sou lene anousia report.

Ti sou ekane o admin kai ton kaneis report? afise ton allon na se vrizi? i goustares na ton kanei ban kai na pezete 4v5 meta? (giati prepei nai eisai poli ilithios na fas ban kai na katsis sto game)

ama se piraze o allos p se evrize trava user abuse na faei ekinos ban, allos einai malakas allos ti plironi? eleos dldi, gia oti ginete sto game o admin fteei oi 9 users de ftegane... mono o admin einai o ipoxreomenos na kserei ta rules...

otan pezete se kapia leagues opos einai kai afto, kai kapioi anthropoi ta organonoun gia "diko sas" simferon toulaxiston mathete 2 pramata gia sas toulaxiston

Rank: Elite Poster

O user Timos_egrafe δε γίνεται ban γιατί μετά το warn συμμορφώθηκε και δεν ξαναείπε λέξη.

O admin ninjazzz δεν έχει κάνει κάποιο abuse. Έκανε ένα warn, στη συνέχεια mute και κανείς δεν ξαναέβρισε.

Έχουμε πει επανειλημμένως οτι είναι στην κρίση του εκάστοτε admin για το απευθείας ban ή warn ---> mute ----> ban. Το γεγονός οτι μπορεί τα post του εν λόγω admin να μη συμβαδίζουν με αυτά που έπραξε στο συγκεκριμένο game δε μας αφορά.

Topic closed.
    Θα ήθελα να γίνω αυτό που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.