Results 1 to 6 of 6
    Rank: Squire

Default [DENIED] Admin Abuse : Greekshadow

.
    Last edited by TaZi; 19-02-2010 at 11:13 PM.

Rank: Rookie

ahahah ti se kickare re! to bot se petakse omg...

Rank: Banned User

Quote Originally Posted by TaZi View Post
    Admin name : Greekshadow (etc prepei na einai)
    GAme name : Dn 8imamai =/
    Reason : Loipon. Prwton 8elw na dieukrinisw pws eimai o FF.sSs apla epidi exw ena provlima dn mporw na kanw account :S. Loipon prin arxisei to game o admin ektos tou oti enw tou legame na kanei balance ta teams dioti upirxan panw 2 2ades , milouse asxhma kai ekane mute emas p to legame.
    Enw to game sunexizontan omala , o omniknight gia ton opoio zitaw kai ban dioti e8ikse emena kai iera(gia mena) pragmata ti mana mou dld , eipa ston admin pws to atomo m evrise ti mana. auto sunexistike gia ligh wra enw o admin dn me akouge. 2 -3 lepta argotera leei o omniknight o FF.sSs me vrizei KAI O ANIDEOS ADMIN ME KANEI MUTE. Ligo argotera o omniknight katalavenei pws 8a fugei post kai arxizei tis Pi**es ela plaka kanw kai sugnwmh p sas enoxlisa. Den me niazei toso gia ton omni dioti ton exw kai grameno alla 8elw na to proseksete giati to paixnidi me tis manes mono sto nol kai sto eleos uparxei akoma, alla zitaw to abuse tou greekshadow gia anikanonita , 10xroni energia , aperiskepsia kai p ebgale ena entelws akuro apotelesma apola osa tou eipame kai ekane kai to pleon ekneuristiko.
    KAi Telos Dn ftanei mono auto, Meta apo 1-2 lepta kanei kati p pisteuw apagoreuetai ektos an uparxei logos... Me kickare apo to game. KAi otan tou rwtisa ean me kickare me whisp dn apantise kai meta apo 2 min m eipe " efages ban " . Den kserw ean efaga ban dioti dn eixa xrono na mpw kai etc peira mono to replay kai mpika na to postarw apo ti douleia. Euxaristw gia to xrono sas.
    To replay einai edw --->> http://www.mediafire.com/file/yrge5n...LastReplay.w3g

Dld ego oti kai na pw ligo tha einai......Apo olo ayto to psema p exis aradiasi to mono sosto ine pos dn ekana mute ton omni gt apla dn kitousa chat kai ekana esena gt me ipe pos brizis otan kitaxa. ala sto ebgala otan ipe pos kani plaka. Tora apo eki kai pera. Otan les balanced teams. Emis panw imastan 5ada. so dn isxiei ayto p les. borouses n bgeis an itheles. emeis imastan 5ada k bori n bgei o kathenas n t pei ayto. Episis. Exo megali periergia na dw se SS to oti s apadisa ego efages ban.......ego kan dn exo dei /w apo sena pou na leei ti egine.....poso malista pos s apadisa ki olas. Episis oson afora to kick pou les. Kolise to bot an thimame kala kai epeses. Ego kick dn ekana. Tora to giati dn ekana mute ton omni p les oti s ebrize s apadisa k ingame. Dn kitousa chat.....File tazito dn xero se ti kosmo zeis i ti exis enantion m pantws sovara xanadiabase t grafis......ektos an ise me8ismenos......eleos ti na pw. krima p dn t ida noritera n kano k save replay n to anebaso olokliro....An t exi kapios ap to game as t anebasi......

P.S. : 10xroni simberifora ine i diki s man....ego abuse dn exo kani pote kai pios o logos n t kano i na se kano kick......N prosexeis ti les kai ti postareis.\

A kai blepo pos episis me katigoreis pos milousa asxima. Hmmm episis tha imoun periergos na dw kana SS me emena n milaw asxima se game lobbyy.....Kai mute ekana prin arxisi to game to kudwni p ine friend m k g prosopiko m logo.
    Last edited by greekshadow; 19-02-2010 at 06:55 PM.

Rank: Squire

diavases to post prosextika greek? o ff.sss to ekane apo mena epeidh exei ena problhma me to diko tou acc sto forum.. lol dld... egw den exw tpt me sena kai to xereis.. tosa games exouyme pexei mazi....

Rank: Banned User

Quote Originally Posted by TaZi View Post
    diavases to post prosextika greek? o ff.sss to ekane apo mena epeidh exei ena problhma me to diko tou acc sto forum.. lol dld... egw den exw tpt me sena kai to xereis.. tosa games exouyme pexei mazi....

Καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι το Account σου σε άλλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις..........

Rank: Elite Poster

Αφού βλέπω το αρχικό post έγινε edited, θεωρώ το θέμα λήξαν.
    Αν κάνω λάθος ας επανέλθει ο thread starter με νέο report.
    Τοpic closed.
    Θα ήθελα να γίνω αυτό που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.