Results 1 to 6 of 6
    Rank: Wanderer

Default [DENIED] Admin Abuse : kr[a]k3n

Accused Admin Account : kr[a]k3n
    Game Name : nlkra
    Παράπτωμα του Admin :to score itan 2-28 iper mas.Sto 25-28 lepto o omni exei katsei stin basi pernei flask ta bazei panw tou, o kedavros kanei stun kai apla ka8onte stin basi mexri na liksei xwris kan na exoume spasei apo lane.O balanar kanei restart to pc (profanws trabikse kalodio) k o omni enw ka8otan stin basi k ekane heal ton kedavro dilwnei oti itan afk kai den tou dinei ban.To skiniko sigekrimena egine ws ekshs epidi apo to replay den 8a to katalabet.Molis arxise to countdown tou kalodiou apo ton balanar emeis kaname votekick gia na min perimenoume eksalou itan olofanero!Asxeta apo ola afta o omni(admin) ka8ete stin basi k pernei kotopoula kai ironwood ston kuklo tou.8a m peite exei liksei to game.Kai lew egw einai swsth kinisi afti apo enan admin?Telos pantwn eseis 8a krinete gia to ti prepei na ginei kai parola afta ligo prin spasoume tin pigi edose !end me skopo na paizoume tzaba xwris na paroume stats misi wra!
    Last edited by ksaplostras; 12-04-2010 at 09:45 PM.
    impossible is nothing!
    TKD

Rank: Rookie

file m kaneis 2 lathei 1on egw pira mono kotopoula o kentauros pire ta iron kai afou to game eixe teliwsei kathomastan bash den kaname tpt gia to ban apoti thimame exw to dikaioma an thelw na min to dwsw (krisi tou admin se periptwsh error) kai 2on egw den edwsa pote to command !end kata tis 8 epesan ta bot sto clan nol kai fagame oloi disconect den eitan mono to game m alla kai ta alla mporei na se diabebewsoun kai alloi admin,players p epezan ekeini tin wra.Telos pantos deite to replay an den me pisteuete den edwsa tin entolh !end

Rank: Wanderer

apo to diko m replay dn mporoun na doun tu grafeis + oti afto p ekanes me ta kotopoula onomazete game ruin. se game p dn eixame kan spasei lanes
    impossible is nothing!
    TKD

Rank: Rookie

afou re file eimastan 3 emeis kai eisastan 5 eixame xasei to t se mid nomizw apla perimename na teliwsei to game

Koita opws tha deis kai sto diko m replay den edwsa end oute einai game ruin an ekseresis ton bala p kathotan 5min afk basika deite apla to replay kai krinete me an einai aksizei na faw demote gia kati p den ekana
    Last edited by K[a]ne; 26-02-2010 at 08:59 PM. Reason: Double post

Rank: Squire

exei ginei kai palaiotera idio 8ema me tn n3ro kai dikaiw8ike o n3ro.opote dn nmzw oti o kraken ekane kati la8os.apo ti stigmi p to staff eipe tote oti dn trexei kati nmzw oti kalws epra3e o kraken
    If I had written down an X EVERY time I had MASTURBATED, there wouldn't be ANY pencils left in the WHOLE WIDE WORLD

Den Yparxei kapoio abuse edw pera, ka8ws to score exei 3efygei to game dn yparxei periptwsh na gyrisei. Oson afora gia to game ruin pou anaferesai einai klassikh ypo8esh apo thn apopsh oti 8ewrei xameno to game opws oi sympektes tou, kai ka8etai base gia na spasete. Twra esena se peira3e pou sou dieukolyne na pareis to win sou? Dn katalabainw to logo na xasei alla 10 lepta opote kata thn tapeinh mou gnwmh kala kanei kai ka8etai afk.

Einai sthn krish tou admin an 8elei na bannarei ton paikth pou kanate votekick kai dn mporeis na ton kathgorhseis.

Topic Closed.