Αν κατάλαβα καλά κατηγορούμαι για Backdoor?
Μαθε πρωτα τα rules και μετά κανε post ανίδεε�..
για να σε βοηθήσω σου δίνω το link(
http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=1911)
σου πήρα υποδειγματικά το παιχνίδι και έσπασα κανονικότα, κλαψε κιαλλο
στο 69ο λεπτό φαίνεται πως είχα creeps μέσα στη βάση τους ενώ έσπαγα
1.4 Backdoor
Ο όρος Backdoor στο Dota-Alliance σημαίνει η κατ' εξακολούθηση επίθεση σε κάποιο αντίπαλο κτίριο χωρίς την παρουσία συμμαχικών creeps. Για τα κτίρια της αντίπαλης βάσης αρκεί η παρουσία των creeps μέσα στη βάση, ασχέτως απο το ποια πλευρά μπήκαν (π.χ κάποιος Hero μπορεί να χτυπήσει Tower σε διαφορετική πλευρά απο αυτήν που μπήκανε τα creeps). Αν ξεκινήσετε να επιτίθεστε με την υποστήριξη των creep σας και αυτά πεθάνoυν , μπορείτε να συνεχίσετε την επίθεση σας. Μπoρείτε να χτυπήσετε κάποιο κτίριο χωρίς να υπάρχει προηγούμενη υποστήριξη απο creeps μόνο εάν είναι deniable. Illusions ή Summons δεν λογίζονται σαν υποστήριξη από creep.
Αν σου λεει κατι�..
Όσο για το admin abuse δίνω το support μου στον admin γιατί έπραξε βάση κανόνων
1.9 Switching Players
Ο δημιουργός του παιχνιδιού μπορεί να επιλέξει εάν θα δώσει την εντολή -so για να ενεργοποιηθεί η επιλογή switch. Εαν αποφασίσει να ενεργοποιήσει το switch τότε ισχύει ο ακόλουθος κανόνας : Η επιλογή switch χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε περιπτώσεις 5vs3 - 4vs2 , σε περίπτωση άρνησης switch ενώ το game είναι 5vs3 -4vs2 και ενώ έχει δωθεί η εντολή -so , ο δημιουργός
δικαιούται να λήξει το παιχνίδι με την εντολή !end. Εάν κανείς παίχτης δεν προσφέρεται να κάνει switch τότε γίνεται -roll και ο παίχτης με το χαμηλότερο roll number κάνει switch.
Δικαιούται δεν υποχρεούται
P.s. ζητώ το ban του user
asq.roni4 ο οποιός πρότειναι στον leaver teachies να κανει restart το pc του τονίζοντας πως έτσι δε θα �φάει� ban. Τελικά το έκανε το restart αλλά �έφαγε� δίκαια ban γιατί ο admin ήταν πολύ σωστός και έκρινε πως ήταν σκόπιμο. Φυσικά μολις κανει το ban λεει στο chat ο άλλος που ήταν Lan του: τελικά εφαγε ban���..
Οπότε εν μέρη για το γεγονός ότι το game κατέληξε 3ν5 οφείλεται και ο user
asq.roni4 ο οποίος του είπε να κανει restart το pc��.αυτή η λογική του δε μου αρέσει καθόλου, αν είναι όποτε χανουμε κάνουμε όλοι ένα restart το pc και ούτε γάτα ούτε ζημιά�.. ζητώ να γίνει ban���δε νομίζω πως αυτό το σκεπτικό πρεπει να περνά ατιμώριτο���.
Για να το λέει με τέτοια φυσικότητα θα το έχει δοκιμάσει�� μας δουλεύει κανονικότατα ο τύπος�..
Επίσης ζητώ και demote tou admin redeemer.gr ο οποίος υποστηρίζει πως δεν τρως ban αν τραβήξεις καλώδιο και συμφωνεί και αυτός στο να τραβήξουν καλώδιο
Όλα αυτά για να διευκολύνω τα εχω σε ss , αλλα και στο replay φαίνονται γύρω στο 33-36