Game : APxxxx
Reasons :
Για τον κυριο P1z_Ban_m3 : Mute σε καθολη την διαρκεια του Game.Oπως επισης και εκατσε Afk στο Game
Για τον Κυριο Μetelos : Στην αρχη Του Game o συμπαικτης Mikros_Yugi Ζητησε Pause Και ο Admin Metelos Εκανε εσκεμμενα Resume To Game
Oπως επισης απαραδεχτα manners και απειλες αναφεροντας οτι θα μου εβριζε το σπιτι και ο Μetelos Εκατσε Afk στο Game
Για τον Κυριο Greek)Martyr : Απαραδεχτα Manners Και RAGE-PLUG Στο Death.Eχωντας Score 1-7 Και Μηδενικο Farm.
Θα ηθελα επισης να σημειωσω οτι το Game διαμορφωθηκε απο την αρχη του Lobby καθως ο Admin Μετεφερε ολους τους "Γνωστους" Παιχτες πανω για να παρει το Game.
2ον Φανταζομαι θα ειναι ενα πολυ συνταραχτικο Πληγμα για τον Μartyr Καθως αυτος και ο συμπαιχτης του ο Οh.Really Που αναφερουνε οτι ειναι η "ΚΑΛΗ" 5ΑΔΑ Του Νολ Χασανε σε ενα κατωτερο Channel Οπως Το Ελεος.Πραγματικα Κυριε 15Χρονε Μαρτυρ δεν ηθελα να συμβει αυτο απλα ετυχε και κερδισα το Game.Τιμη μου που επαιξα μαζι σου,Θα το λεω μεχρι στα Δισεγγονα μου.Nα φανταστειτε μετα απο αυτο το Game Επεσε Το Βattle.Net Για να συμπασχει στην θλιψη του Martyr.Συλληπητηρια εκ μερους μου
Το πολυποθητο Replay