Results 1 to 8 of 8
    Rank: Rookie

Default [DENIED] User Abuse: nthar, f.m.g.)imba/scenic_gr

Όνομα του κατηγορούμενου User:nthar / f.m.g.)imba/scenic_gr
    Game Name:nlrio
    Παράπτωμα του User:gameruin
    Περιγράψτε τι συνέβη και σε ποιο λεπτό:Imoun mid lane k eixa score 0-2 otan o sf p itan ephshs mid apofasizei na kanei gank, egw lew ola ta miss k pros ta p phgainei alla parolauta tous skwtwnei sta alla lanes me apotelesma sto 11 lepto na me brizoun k na me lene zwo klp klp k zitoun k mute apo ton admin, o opoios me kanei.Apofasizoun na kathisoun bash eno to team score einai 15-1 k exoun spasei mono 1 tw sto mid, an auto dn legetai game ruin signomi gia to xrono sas....

Oriste k to replay.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Morgan.; 03-10-2010 at 09:24 PM. Reason: lathos name

Rank: Forum Addict

Katarxas den se evrisa ego o fmgimba kai oute eida na kano kapoio gameruin apla apodextikame tin itta kai katsame base gia na pame allo that's all...!
    [B][I][COLOR="Red"]ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Rank: Wanderer

. . . . . . . . . . . .
    Last edited by Scenic_GR; 03-10-2010 at 09:55 PM.

Rank: Devotee

pistepse me afti ti stigmi pou sou apantaw se afto to thread katavalw megali prospathia gia na min ani3w ton vothrw ton apithmeno kai akousis oti den exei akousi anthropou afti, mono kai mono giati sevome ta alla atoma pou diavazoun.

opos to les eimaste sta 10 min 15-1 kai o sf exei 8-0 sto 8, egw prosopika den sou eipa tpta prosvlitiko, kai ekei pou periferome sto map vlepw esena na arxizi ta "zwaki, zwakion" kai ena sxetiko ifaki, oloi sto team eistan se fasi "gamise ta navagio to game" kai esi poulouses mouri, etsi zitisi apo ton admin na se kanei mute

ama esi de gnorizis pote ena game einai teliomeno trava pe3e kamia pasietza monos sou na traviese me tis wres, de tha malakizomaste emeis se xameno game gia an xaris esi o 1as

kai to edit meta apo allo ena check tou thread sou: pios se evrise? ta mona logia pou akoustikan gia sena itan "kai meta katigorouse ton into", "ok gamise me" kai "vges kalitera alvane" pou vlepeis esi pedaki mou gliko na se vrizoune? ama mou vreis mia vrisia egw ma to theo tha vgalw ti poutsa mou ape3w kai tha tin psilokopso panw sto keyboard
    Last edited by Nthar; 03-10-2010 at 10:08 PM.

Rank: Wanderer

afta ta pragmata dn einai sovara pffff

Rank: Disciple

pws ginete na ine 15-1 enw o sf vlepw exei mono autos 14 ke aloi exun ke autoi apo 2-3 :S
    Quote Originally Posted by Anduril View Post
    Paidia exete diavasei sto sxoleio...sto gymnasio gia tin epiki eironia etsi??

Rank: whatever

Quote Originally Posted by Nthar View Post
    ama mou vreis mia vrisia egw ma to theo tha vgalw ti poutsa mou ape3w kai tha tin psilokopso panw sto keyboard
    plz breite mia brisia breite mia brisia.anyway akoma kai an den breite htan aplws gamato...

Quote Originally Posted by aiDimaLes View Post
    pws ginete na ine 15-1 enw o sf vlepw exei mono autos 14 ke aloi exun ke autoi apo 2-3 :S
    15-1 htan otan apofasisan na stamathsoun na paizoun.mexri na teleiwsei mazepsan merika kills kai oi upoloipoi.

Funny how falling feels a lot like flying

Rank: Superior Deity

apla itan ena fail game k ok dn yphrxe pi8anothta na to parete.ok dn yparxei omws kapio abuse.

DENIED!
    GeT SeRiouS....