Results 1 to 19 of 19
    Rank: Regular

Exclamation [SOLVED] Admin Abuse: Gus.gg

Όνομα του κατηγορούμενου admin:PDT)vamos-3-,Gus.gg

Game Name: ena apo ta ap bots sto channel eleos

Παράπτωμα του Adminen edwse end enw zitithike apo 3 atoma

Περιγράψτε τι συνέβη και σε ποιο λεπτό:sto 11:30 konta afou dite to chat ligo pio mprosta mallon skopima o Xors. efage dc.afou eixe pei o idios "trava kalodio".nomizw einai kai admin o Xors. anyway zitise olo to team mou to game na paei end ektos apo ton void o opoios ligo pio meta ekane kai leave.kanenas apo tous 2 admin pou eixame den edwse end kai ama dite chat o enas itan kai ligo proklitikos me kati ekfraseis tou tipou "kavlwsame".Prin to 12' lepto den edwsan end kai i pliopsifia tou team to ithele.Efxaristw!
    Attached Files Attached Files

Rank: Enthusiast

prin beis sto kopo na kaneis to epomeno admin abuse sou BES STO KOPO NA DIAVASEIS TA RULES!!!

Minate 4 players meta to peras tou 12 letou opote den upirxe to endexomeno na zhthseis estw enas paixths apo to team me to arithmitoko mionekthma end kai o admin na einai upoxrewmenos na dwsei end!

H monadikh periptwsh opote na prpei o admin na dwsei end htan na zhthsei h pliopsifia twn paixtwn (oxi tou team sou) na dwsei end, to end to zhthsane 3 apo tous 9 players (profanws den einai h pliopsifia) opote kai o/oi admin kai na hthelan den eprepe na dwsoun end (ektos kai an to thelan kai oi 2 opote to end tha to thelan 5 atoma pou tha htan kai h pliopsifia twn paixtwn)
    PHP Code:
    "There are 10 kind of people: those who understand binary and those who don't..." 

Rank: Wanderer

lipon epidi dn boro na akouo vlakies oti traviksa kalodio akou.....tn kitrino gr0bi kai tn mpiskinokopaidi tous ksero kai sinithos otan kapios apo emas patoni sta games tn pirazoume to oti ipa vaga trava kalodio, tou to ipa epidi elouse sto game, dn simeni oti ime pluger i oti to ekana epitides.....mporis poli apla na patisis !stats xors. kai tha ktlvis poso pluger ime.....kai diavase ta rules otan pas na aniksis post....
    Καλύτερα μια ώρας σκλαβιά και φυλακή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

ego leo na kanete ban tn kitrino_gr0bi.......Na alaksi name gt otan beno se game oloi me katigoroun oti kati tous ekana eno itan aftos......(eixe kai mauros gr0bis alla egine ban eftixos....)

tora gia to abuse dn ida to replay alla an ixe perasi to 12 min dn bori na dosi end oso kai na parakalas......Oso gia tn xors. einai o aderfos m kai ksero oti dn ine pluger exi kani kai xirotera games......Opos sou ipe boris na patisis !stats xors. kai tha to katalavis

Lipon doksa to theo aglika gnwrizw kala kai exw diavasei kai ta rules.Na simiothei (otan zitisame na ginei end itan sto 11:42 tou game.to dc egine sto 11:39.To game itan ap ara metraei 2min antistrofa enw to chat edw sto forum metraei 2min +)

1.10 Use of the !end command

The use of the !end command in the games hosted on Clan NoL host bots is strictly permitted and enforced only on the following circumstances:

a. If there is a leaver in the first 12 minutes of the game (if the the game time has reached 12:01 and a player leaves the command cannot be used) and at least one player from the team with the least players requests the game to be ended within 2 minutes from the moment of the leave/drop. The team with the most players cannot request an !end except by (b).

b. In any case when the majority of all players from both teams expressly request the game�s termination for a serious reason. In case of a draw the game should not be ended.

We note that the game admin is obliged to end the game in the above two cases, while it is forbidden to use the command in any other case.

Oso afora toN XOr. kanenas den mporei na katigorisei amesa kapoion gia plug giafto kai den evala to onoma tou otan egrafa tous admin abuse.apla me afta ppou eida ekana mia ipothesi.an ontws eimai lathos ekei zitaw signwmi kai apo to paidi kai apo opoion enoxlithike apo afo pou afisa na enoithei.Den eimai amialos na postarw oti nanai kai katanow oti ta paidia mporei na einai friends sas kai gia ena game opws leei kai sto chat na mi ginei tosi manoura alla egw enoxlithika po ti simperifora tous san admin.Kserw oti akri de tha vgei telika alla efxaristw pou estw mporesa na dikeologisw giati ekana to post.Kai pali sorry ston Xor. ama ton prosevala.
    Last edited by sxizo; 08-11-2010 at 11:44 AM.

Default St0P)Failure

pff.. Re paidia gt nomizw oti oi duo admins kanan lathos...
    Vlepete sto replay sto chat 13:46 kapou ekei na zhtane end... Sto chat oti time einai einai -2 lepta..
    Gt ksekinaei na metraei apo tote pou arxizei to game.. Enw otan paizeis exei tin antistrofh metrish.. Opote to end ziththise sto 11:46.. Prin to 12.. So.. Pisteuw kapio warn prepei na dothei.!!! Ama ekana kapio lathos dior8osteme.. !!

Off topic: Gr0bis-Xors : Aderfia?? WoW.. xP
    ╔══╗♪ ♫ ♪ ♫
    ║██║ ♫ ♪♫
    ║(●)║NO MUSIC NO LIFE
    ╚══╝

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
    █▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀

Quote Originally Posted by loukoumakhs View Post
    H monadikh periptwsh opote na prpei o admin na dwsei end htan na zhthsei h pliopsifia twn paixtwn (oxi tou team sou) na dwsei end, to end to zhthsane 3 apo tous 9 players (profanws den einai h pliopsifia) opote kai o/oi admin kai na hthelan den eprepe na dwsoun end (ektos kai an to thelan kai oi 2 opote to end tha to thelan 5 atoma pou tha htan kai h pliopsifia twn paixtwn)
    file mou nomizw pws kaneis lathos....estw kai ena atomo apo to team me ton -1 player na zitisei !end, prepei na ginei....antitheta...o logos tis omadas me tous perissoterous players dn metraei ... an dn kanw lathos etsi ine.. (:
    ...Exw panta dikio , kai otan exw adiko , dikaiws to exw...

Quote Originally Posted by Orestis_3 View Post
    pff.. Re paidia gt nomizw oti oi duo admins kanan lathos...
    Vlepete sto replay sto chat 13:46 kapou ekei na zhtane end... Sto chat oti time einai einai -2 lepta..
    Gt ksekinaei na metraei apo tote pou arxizei to game.. Enw otan paizeis exei tin antistrofh metrish.. Opote to end ziththise sto 11:46.. Prin to 12.. So.. Pisteuw kapio warn prepei na dothei.!!! Ama ekana kapio lathos dior8osteme.. !!

Off topic: Gr0bis-Xors : Aderfia?? WoW.. xP
    popo ti eipe tora to paidi?? oute pou to eixa skefti katholou me tin antistrofi metrisi... an einai etsi symfono apolytos!!
    I can touch but i know you dont feel a thing,
    I can pray but i know you commit a sin,
    I can sense now it's all become clear to see,
    You're no good and you mean no good, TREACHEROUSLY

Rank: Councilor

auto pou eipe o St0p) isxiei to game arxizei me ena time 1 lepto kai kati mexri an vgoun ta creep sto replay an prose3ete arxizh na metraei kanonika 1,2,3,4 giauto kapia second xanonte,

P.S: Xrhsto an fas Warn se eskisa :@

+1 sto admin abuse (warn) teleios a8lioi ti einai auta oi pliopsifia k diafora alla p lete eleos!!! 1as na to zitisi einai ipoxreomenos o/oi admin/s na kanoun !end ... ty

Rank: Squire

pisteuw oti ena warn tou a3izei...

an exei perasei t 12 lepto den oiparxei end...an den exei perasei ena warn einai einai arketo
    Da)Rizla_oWn4ge kai Den eimai KALa

Rank: Apprentice

Egw dn pathsa command gt o pdt m eimai pws pairnei panw tou to game.To h3era pws htan la8os alla htan epishs upopto otan kapoios kanei pause leei brb meta 3afnika kapoios peftei k amesws meta dinei to game autos p ekane pause.Tespa as to doun oi armodioi dn exw problhma me to warn..
    Hear my Sword
    ...in the Making
    Of my Spell
    Literally
    Damkuna, Iftraga
    Sheb Nigurepur, Dafast
    The World's Tragedy, Is Served at My Feast

Rank: Councilor

apo tin wra pou dn pire command o GuS.Gg tote dn nmzo na akolou8isi warn giauton ...

GL

Quote Originally Posted by AmG- View Post
    apo tin wra pou dn pire command o GuS.Gg tote dn nmzo na akolou8isi warn giauton ...

GL
    /agree !!!!
    ...Exw panta dikio , kai otan exw adiko , dikaiws to exw...

Rank: Squire

Koita3te Paidia pws exoun ta pragmata... Katarxas Apala3te ton Gus.Gg gt ontws tou eipa pernw to game panw m kai min dwsei kanena command. Sti sunexeia rixnoume polu 3ilo sto katw lane kai arxizw na efxaristieme ligo 3ilo..Mou zitaei pause kai lew ok "go" kapoia stigmi enas player den 8umame nomizw o Xors. "peftei" (connect error) kai aftomata kanei unpause kai m zitaei end..To 8eorisa skopimo kai eixame 30 sec pause.. htan sto 11:30 kai m zitaei aftomata unpause pws sas fanike?

POST EDITED :

Sxoleia OPWS a8lioi oi admin na ta kratate gia ton eafto sas den me 3erete kan oute 3erete poso kairo eime admin oute kan 3ereis poses fwres exei ginei abuse gia sfalma m. Gia na se pliroforisw file m DxT 1 fwra egine abuse gia mena kai htan apo mlkia m. Twra edw ta paidia an to paratirisate : 1)Vaga Trava Kalodio. (Vaga ?? Gnwrizeste apo konta? (!) ) 2)EIne efkolo na vreis dikaiologia na zitiseis pause "wc" eine mia profasi apla. 3) Peftei o Gr0bis kai m zitas aftomata end ? MA PWS ETUXE KAI EICOUN EKEINI TIN WRA STO PC?. An se pira3e toso polu to kavlwsei file m dld ok.. den eimaste se ekklisia.
    Last edited by PDT)VaMoS-3-; 09-11-2010 at 01:13 PM.
    Quote Originally Posted by K[a]ne View Post
    Εγώ πιστεύω ότι ο Χριστιανισμός, το τραπεζικό σύστημα και η επίθεση στους δίδυμους πύργους είναι καλοστημένες επιχειρήσεις των Nefelim που βρίσκονται σε διαμάχη με τους Illuminati για την κυριαρχία του κόσμου. Επίσης πιστεύω ότι οι ΕΛ μεσολάβησαν για την εγχείρηση της Πάμελα Άντερσον στα βυζιά της, γι'αυτό και τους λατρεύω σα θεούς. Και προτιμώ αυτές της αλήθειες παρά τα ψέμματα των πολιτικών μας!!
    Quote Originally Posted by KoNaMiGr View Post
    Σε game μαζι μου μαθαινεις ολους του Αγιους ^_^

Diavase na deis (giati to akou na deis de kolaei edw..) egw san aplos pextis se kapia bot pou ta ipostirizei ena channel kai ena forum den gnwrizw ti mporei na kanei kapoios gia mi xreothei ena xameno game.me to aplo pes to kai xazovioliko mialo mou diavasa ta rules prin mpw na peksw sta sigekrimena bot kai eida mia paratipia pou malista me enoxlise kiolas kai ekana post na tin anaferw.twra ti kolpa kanoun oi admin kai mi den ta kserw kai den me endiaferei na ta mathw.aplos pextis eimai kai apla zitaw na katalavete to lathos sas kai na mi ksanaginei giati oi ipolipoi den ftene ama ithela kapoioi na teliwsei to game.Anyway afta to klinw edw kai as apofasisoun oi armodioi.Na se kala kai kali sinexeia

Rank: Disciple

kleinei mexri na eksetastei

Rank: Superior Deity

Quote Originally Posted by PDT)VaMoS-3- View Post
    Koita3te Paidia pws exoun ta pragmata... Katarxas Apala3te ton Gus.Gg gt ontws tou eipa pernw to game panw m kai min dwsei kanena command. Sti sunexeia rixnoume polu 3ilo sto katw lane kai arxizw na efxaristieme ligo 3ilo..Mou zitaei pause kai lew ok "go" kapoia stigmi enas player den 8umame nomizw o Xors. "peftei" (connect error) kai aftomata kanei unpause kai m zitaei end..To 8eorisa skopimo kai eixame 30 sec pause.. htan sto 11:30 kai m zitaei aftomata unpause pws sas fanike?
    Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτά που λες.Το unpause?
    Και τι θα πει απαλλάξτε τον Gus.gg.Διακοσμητικός admin είναι?

Υπήρξε leaver πριν το 12ο λεπτό ,άρα το game έπρεπε να γίνει άμεσα end.

Οι admins Gus.gg και PDT)VaMoS-3- δέχονται από 2 lvl warn έκαστος,γιατί δεν έκαναν end το παιχνίδι.

Solved.

Ps Παρακαλώ να γίνει copy το thread ώστε να υπάρχει ξεχωριστά για τον κάθε admin.
    Το οτι παιζεις στην NOL ειναι προνομιο και οχι δικαιωμα

kai an den saresei...se grafw ston kakto mou...

< vanilia > o chuck norris einai o monos pou den tha faei ban

Battle.Net� Channel �Clan NoL� Rules and Terms