opws s uposxethika kai xthes sto game, support gt aksizeis na gineis admin.!
opws s uposxethika kai xthes sto game, support gt aksizeis na gineis admin.!
ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ � ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ �ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ� - ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ !!
Giati sugnwmi SLICE me olo to sevasmo.Pisteueis oti uparxei kapoio atomo, apo tin stigmi pou anakoinwthike oti to orio twn post gia na ginei kapoios admin einai 100, pou den tha exei paei na postarei ousiastika-anousia threads? Sugnwmi alla provaleis enan polu egwistiko xaraktira gia kati pou einai autonoito oti tha ginei apo arketous players. Kai stin teliki to paidi den koroideuei kai kanenan. Isa isa deixnei oti exei thelisi kai kanei ta panta gia na ikanopoiisei tous armodious (vlepe to doulemeno post tou).
Kai twra na asxolithw kai me to application pou einai kai to kurios thema.To gnwrizw to paidi apo konta einai skilled, iremos kai toso kairo "paleue" gia na mazepsei games wste na kanei to application tou me tin prwti eukairia. Diladi me liga logia oti xreiazetai enas admin apo tin makroxronia empeiria mou se polla channels. Gl stelio
Polu kala manners&appli alla apaitountai pleon 100+ post sto forum...anyway gl me to appl s man. (se ligo kairo 8a exeis 100 post) Gl kai pali
+1 εχουμε παιξει 2-3 games μαζι και μου φανηκε τυπος καλος και ευδιαθετος να μπει στο δυναμικο των admins!Καλη τυχη φιλε μου!
+1 k apo emena . Poli plo0sio post . A3izeis gia admin . Supported ! Good luck ...
+1 sto paidi tn kserw apo konta
kalos player kala manners Gl sto aplication
+1 apo apsou...
giati? giati goustaro..... (prosopika suzitisi komeni....) gl me to appl man
exo kanei polla game me to paidi kala manners kai gnosteis tn rules..idanikos gia admin
Isws na ton petyxa se asximi mera,dn kserw alla to vrisidi p eixe petaksei sto all mia mera (exei kairo twra)dn perigrafete..Tespa dn tha pw parapanw gt tha pesoun sxolia ''vale ss'' kai ''mn les xwris na exeis apodeikseis '' ktlp.Aplws -1 apo mena. good luck
mi masas file +1 apo mena apto apll fainesai sovaros paixtis
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
an k borei ligo na ksegelaei h ilikia s alla elpizw na mn to logariasoun auto
+1 kai apo mena... exoume paiksei merika games mazi kai einai swstos paixths... good manners fulow the rules...
Didn't meet the requirements
rejected
Democracy is a pathetic belief in the collective wisdom of individual ignorance.