Clan NoL User Abuse ReportAccused Battle.Net account: DWAN
Game name: Nldnthimamai
Abused rule: BackDoor
Time of event: 50-55
Further details: O user dwan kanei bd 2 fores efoson mpenei apo mid xwris creep kai arxizei na varei racks.
Clan NoL User Abuse ReportAccused Battle.Net account: DWAN
Game name: Nldnthimamai
Abused rule: BackDoor
Time of event: 50-55
Further details: O user dwan kanei bd 2 fores efoson mpenei apo mid xwris creep kai arxizei na varei racks.
Last edited by V3noM); 08-02-2011 at 07:08 AM.
loipon eimai o dwan palia k melos edw me name vankor loipon sto game mpika fight wpos tha dite apo mid k apo lathos m baresa 2-3 hits to rack lathos m d to ithela d eniwsa mia,meta backara k mpika me ta creeps k barousa, oson afora tin prwti htan lathos m (den espasa bebaia) 3ton aporo me auto to paidaki to 10xrono kanei post gia ena logo epidi pira kills k me coils k ta paidia p htan enemys den eipan tpt k malista eipan k siga. Gia na dite poso 10xrono einai auto to paidaki mpenw se game tou imbagaming k me petaei eksw enw katebika stin antipali omada k m leei d se thelw edw...kick filarakia entomeksi ti einai auta? an pragmatika k pali espaga to rack bd tha kathomoun base k tha edina to game stin krisi sas dite to rep an aksizw ban gia auto kante to kalhspera. alla re gg na klegese k ston imba haha toso poia 10xrono k skepsou auto to palikari ton eixa k bnet friend .... haha
molis eida to replay k de nomizw na exei kanei bd eixe kanonika creeps mesa
Paidia Den Uparxei Bd!!!Eine Kseka8aro....To Ena Creep Htan Pisw...Aplos Dn Varage....Kai An Htan Bd 8a Gemize To Rack Opote No Bd...Dn Uparxei Logos ...