Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 32 of 32
    Rank: Forum Addict

Code:
    bellos   92.119.***.**   [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
    Panagies_sta_4   92.119.***.**   [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
    REX   92.119.***.**   [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
    farewell retard
    Democracy is a pathetic belief in the collective wisdom of individual ignorance.

Rank: Rookie

re pedes....kala sas leei t pedi....deite to replay...fenete oti dn exei hack...axaxaxaxaxaxaxaxax
    prwton fenete ap tn arxi oti esu dn eisai pro......dn 3es oute last hit.....kai meta m arxizeis n petas hooks sto fog k na tous vriskeis sta woods sto 15lepto???? trelane mas......an esu dn exeis hack.....egw dn 3anapezw dota....

Πρώτον δεν πρόκειται να δεχτεί κάποια ποινή ο admin για ένα no reason. Και δεύτερον το όνομα σου είναι αισχρό. Συμπέρασμα : Shitadd

Rank: Squire

Default shattered.

apla den vriskw logiki sto olo abuse ... gt ka8omaste kai to sizitame to olo 8ema?? ena game eixe kai etsi kialiws otan ton petixena egw-prot0n0s-kapios admin pou ta pernei me tetia names 8a etroge to ban tou etsi kai aliws gia to name erxete me 8rasos kanei abuse ... k pisteuw oute warn den a3izei ka8ws edw pera den prokeite gia agnia twn rules ta a8etise se mia kiatastasi pou to dikaiologouse me name pou 8igei panagia na exei to 8rasos na kanei auta p ekane ....kai na erxete k gia abuse.. apla deite to replay kai 8a sximatisete paromia gnwmi -1
    http://www.mymgn.com/board/image.php?type=sigpic&userid=93413&dateline=130617  8356

Rank: Wanderer

olo to post gemise eksypnakides p katakrinoun to onoma tou paidiou..... afiste ton na exei oti onoma thelei dimokratia exoume den tha sas rotisei kiolas dn sas peftei kai logos.... ostoso o admin exei dikio itane arketa ekneyristikos sto game alla dn epitrepete na ton kanei kai ban logo mh nomizw to iksere kala ayto

Rank: Disciple

Quote Originally Posted by panosgamatos View Post
    olo to post gemise eksypnakides p katakrinoun to onoma tou paidiou..... afiste ton na exei oti onoma thelei dimokratia exoume den tha sas rotisei kiolas dn sas peftei kai logos.... ostoso o admin exei dikio itane arketa ekneyristikos sto game alla dn epitrepete na ton kanei kai ban logo mh nomizw to iksere kala ayto
    den tha mas rotisei gia to name pou tha balei , alla uparxoun kai kapoia oria otan thigeis ena meros enos community eite sou aresei eite oxi.

Art Restriction System Level Zero

Rank: Wanderer

Re file me tetoio name den eprepe na exeis moutra na peis tpt gia to an exeis mh den mporei kaneis na einai sigouro alla apopsi mou na meinei to ban gia to name kai mono... -1 apo mena
    A woonded man said to his slayer : "If i live i will kill you, if i die you are forgiven."
    These are the rules of HONOR!!!!

Quote Originally Posted by panosgamatos View Post
    auto na fantastw den to skeftikes poli .. otan ena name 8igei panagia i otidipote einai amesws ban gt to community den einai bourdelo exei ena orio ..
    http://www.mymgn.com/board/image.php?type=sigpic&userid=93413&dateline=130617  8356

loipon ap'pti eida sto replay akoma kai oi m8 sou se eixan katalavei toi eixes mh apla htan toso ka8usterimenoi poy anti na fer8oun swsta kai na se kanoun votekick (na pathsoun to yes dld) koitousan to sunferon tous (na paroun to game) 8ema abuse dn ti8etai ok ta rules mporei na einai rules alla otan o allos dn kserei n riksei last hit kai sou petaei 50 pro hooks tote dn einai mh??? ena ayto kai deutero otan kapoios katastrefei ena game me opoiondhpote tropo o admin prepei na exei thn duntatothta na sumperiferete opws o enlogw edw....O opoios fer8hke swsta para tous kanonismous...twra oti nomizoun oi upeu8unoi 8a ginei....

FAIL ABUSE

kata thn gnwmh mou...

Y.G akoma kai to onoma sou einai bannable xarh sou ekane pou mphkes kai epaikses kai me mh apo panw...
    Κάπου στην Ρούμελη λένε πως είσαι ακόμα, με τον Κωστούλα, τον Μπελή και τον Τζαβέλα.
    Τ'ακούς; Ακόμα σε ζητάει τούτο το χώμα, γι'αυτό σου λέω ανέβαζα στ'άλογο και έλα.

Rank: Councilor

Eseis kirie legate emena axristo prin 7 meres. Diavaste loipon prosektika ta rules pou 8elete na eiste kai admin kai 8a katalavete oti den exete idea gia ta rules sta opoia apantisate sto admin applic sas oti ta kserete poli kala kai 8a ta tireite.

egw ton ekana ban... (gia mh odws,ksexasa reason,ton ksanakana me reason mh alla profanws menei to 1o p dexete..)

An loipon eixate mirodia apo ta rules 8a kserate oti APAGOREVETAI na kanete ban gia MH.

Mono abuse epitrepetai na kanete. Sas ta lew egw ta rules mipws ta ma8ete. An 8elete na akousete vevaia enan "asxeto". Pou apoti fainetai telika to rito "min peseis pote sto epipedo enos xazou gia na tsakw8eis mazi tou, ka8ws 8a se kerdizei logo empirias" apodiktike se ligotero apo 6 meres.

Krima.Alla diavase ta rules den ta exoume sto site gia efe.

Have Fun.

<Spook_Show> an o an8rwpos exei account me 1k games
    <Spook_Show> kai faei ban perma
    <Spook_Show> eides pws tou girnaei to mialo?
    <nauagio> na mhn kanei ton tarzan
    <Spook_Show> HAHAHHA
    <Spook_Show> axax0x0a0ax
    <Spook_Show> ax0ax00ax0ax

<+s0t0s> pantws ekei me to dust
    <+s0t0s> atuxos isoun
    <+s0t0s> to patise na adeiasei to slot
    <+s0t0s> kai ETUXE na eisai dipla

Rank: Banned User

To abuse egine 1 mera prin allaksoun ta rules gia to MH opote na kri8ei me ta palia rules parakalo.

O admin otinanaibans θα δεχθεί 1lvl warn γιατί έκανε ban για maphack (παλιά rules).
    Nέα rules

Αdmin Abuse Accepted
    Topic Closed

21:45 [All] MaStEr_TsOu (Slark): me vash prosfates ereynes tis wres pou logarw anevainei kata 50% h syxnothta xrhsimopoihshs tou grammatos f

Page 2 of 2 FirstFirst 12