Παιδια να σας τα πω και εγώ πως τα είδα τα πράγματα από την πλευρά μου:
Με τον 4k.Vader και tsopunisher παίζουμε πολύ συχνά games μαζί καθώς γνωριζόμαστε rl και από την άλλη τον kameno_kitaro και τον xalara_gr τους ξέρω από την clan...
Ο pudge είχε mh καθώς φάγαμε αρκετά gangs στα woods και μάλιστα κατευθυνόταν από το fog κατευθείαν πάνω μας,μέσα στις κοιλότητες των δέντρων,που βρίσκονται τα creeps,και δεν ολιγορούσε αλλά παρουσίαζε μεγάλη ετοιμότητα (σε κάποια φάση, δεν θυμάμαι λεπτό, ενώ έχω λίγο life,καθώς έφυγα από μία μάχη,πάω να φάω κάτι neutrals και ο pudge έρχετε αμέσως πάνω μου και μου κάνει dismember πριν καν καταλάβω τι συμβαίνει).
Όσο για το abuse του xalra_gr πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να φάει warn(s),demote επειδή ίσως μίλαγε με user που έχει mh και εικάζουμε ότι τον βοηθούσε.
Τώρα για τον be_strong είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα καθώς όλες αυτές οι αντιφάσεις, που μας προσφέρουν, δείχνουν ότι συγκαλύπτουν ένα ψέμα.Άραγε είχε ακούσει κανείς ξανά για το ανηψάκι του 18χρονου(!!!) (όπως ισχυρίζετε στο admin application:http://www.mymgn.com/board/showthrea...ong+admin+appl) be_strong,που παίζει dota και κλέβει και το internet του,επομένως έχει και την ίδια ip;
Πόσοι έχουν ανήψια που παίζουν dota και κλέβουν internet και είναι και 18 χρονών;Προσωπικά δεν ξέρω ούτε ένα παιδί στην ηλικία μου που να έχει ανηψιο (19 είμαι), πόσο μάλλον και να παίζει και dota...