Personal Info
Your name: Κωνσταντίνος
Your country:Ελλάδα
Occupation:Ιδ.Υπάλληλος
Spoken languages:Αγγλικά, Γερμανικά
-----------------------------------------------------------------------------
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: god_warrax
Former experience and/or safelisted channels: N/A
Your activity and average playtime each week: 20 games/βδομάδα
Which time of the day you usually play: 20:00-00:00
How long you have been playing DotA: 4 χρόνια
Your ability to communicate with others: Κάθε μέρα συναναστρέφομαι με κάθε καρυδιάς καρύδι...είμαι πρόθυμος να ακούσω και να μιλήσω εφόσον ισχύει το ίδιο και με το συνομιλητή μου
Have you read the rules and agree to follow them? Ναι
How do you react/behave when you're under pressure? Βάζω προτεραιότητες
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Αναλόγως τον προϊστάμενο
Is there anyone who can vouch for you? Αρκετοί
Willing to discuss your application on Ventrilo?(optional) Κανένα πρόβλημα
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Για να παίζω καλά games
Why should we pick you and what can you offer to us: Εφαρμογή των κανόνων και έχω την ανάλογη εμπειρία
A few things about yourself: Προσπαθώ να ενημερώνομαι για οποιοδήποτε θέμα ή επιστήμη, πιστεύω στο δημοκρατικό διάλογο και θέλω να αλλάξει το σύστημα ώστε να παίρνουμε όλοι μαζί συλλογικές αποφάσεις για το κοινό συμφέρον με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Άσχετο με το παρόν, αλλά στις εποχές που ζούμε πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία αν θέλουμε μια καλύτερη κοινωνία. Αν όχι..δυστυχώς ζωή σε λόγου μας.
Additional information: Black Metal ftw και ελπίζω να ξυπνήσει σύντομα ο κόσμος ιδεολογικά, δίχως να βαράει ακανόνιστα κατσαρόλες, αλλά παίρνοντας πρωτοβουλίες και ουσιαστικές αποφάσεις υλοποιώντας τις απομονώνοντας παράλληλα εκείνους που προσπαθούν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.Ευχαριστώ για το χρόνο σας