Βασικά, από τη στιγμή που ο ES είχε dagger, μια χαρά θα μπορούσατε να παίξετε 4v5. Θα τον αναλάμβανε αυτός που έπαιζε τον άλλο κομπάρσο, να μπαίνει με το blink στα fights και όλα μια χαρά, δεν νομίζετε;
Βασικά, από τη στιγμή που ο ES είχε dagger, μια χαρά θα μπορούσατε να παίξετε 4v5. Θα τον αναλάμβανε αυτός που έπαιζε τον άλλο κομπάρσο, να μπαίνει με το blink στα fights και όλα μια χαρά, δεν νομίζετε;
IRC (quakenet): #48.dota, #pros.dota
Το ξαναανοιγω, αλλα αν δω τα ιδια με πριν , θα παρετε μια βδομαδα διακοπες.
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
fail το wb ετσι οπως εξελιχθηκε δυστυχως . Μεχρι το drop ειχε ενα μικρο προβαδισμα το sentinel και αν συνεχιζοταν το game θα νικουσε το sentinel λογικα . Το es τα ειχε παει πολυ καλα και οντως αν επαιζε αυτος που ειχε venomancer τον es ακομα και 4v5 τους παιρνατε αφου ειχε το dagger ο es .
Πραγματικα μαλώνετε για το ποιός είχε περισσότερα creeps σε παιχνίδι που δε τέλειωσε ποτέ...
Μου δίνετε και υλικό,thanx
Αυτο που εγινε σημερα συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες...
Μακαρι να ηταν το stream 100% τελειο, ο αλλος ομως γαμιεται για να το οργανωσει ολο αυτο.
''You cant win always, but you can lose everytime'' - Insomnium
Εμείς λογίκα πέσαμε γίατι είχαμε πρόβλημα με το Save ποτέ δεν έχω ξαναφάει Fatal Error και οχι δεν είχαν προβαδισμα καθώς είχα ήδη το Agha και Vg στο 20(Doom) kai o Obsidian ή ο ES πού λέτε συνέχεια ήταν out of fight απο την αρχή είχαμε φαρμαρίσμενο Wr οπότε πιστέυω άνετα το παίρναμε..αλλα οπώς λες και εσύ Shit Happens
Doom με aghanims scepter για 2ο item ειναι fail. Αμα πηγαινες radiance μετα το vanguard κατι θα γινοταν . Επισης το wr λαθος item build που δεν εβγαλε πρωτο item mekansm και γενικα στο wr προτιμαται να κανεις phase boots αντι για treads . Το spectre ειχε καλυτερο farm απο τον razor και εφοσον εβγαζε το radiance δε θα μπορουσε να το σταματησει με τιποτα αυτος ο razor ουτε και κανενας αλλος απο το scourge
Μη πατήσεις εδώ!!!!
Ο capt μου είπε 1)Vg 2)Aghanims και οταν πλέον είχα τα 3 part μου είπε καλήτερα να βγάλλω Radi αλλα δεν τρελάθηκα ακόμα για να τα πουλήσω όλα την ώρα που θα γινόταν κάθε fight με 4v5 χάρις το aghanims.. Το ότι το Spec είναι Hard Carry δεν σημαίνει ότι δεν γίνετε να πέσει..βεβαια δεν είδα τα items της αλλα άμα είχε μονο το Radi υπολογίζω ότι θα είχε γύρω στο 1200 με 1500 life λες να άντεχε στα team fights την ώρα που είχαμε wd με cask maledict, Razor με το pipe(Για να μην αναφέρω το Link) και Lich με την Ulty του ; Μην κοιτάτε μονο τα 4 sec dissable του ES(Τα οποία ηταν 0 με το Doom)..το game ήταν αρκετά αμφίρροπο εκείνη την ώρα με ένα μικρό λάθος κάποιου, το team έχανε το fight και gg το ένα lane..Αλλά οτι και να λέμε στα λόγια είναι λίγο αφού το game δεν τελείωσε ότι λέμε τώρα δεν είναι τιποτα άλλο απο αερολογίες..
Σκέφτομαι μεσα στην εβδομαδα να κανουμε το remake του game, αν θελουν+μπορουν και οι 10 παικτες. Τι λετε?
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )