Your name
Γιώργος
Your country
Ελλάδα
Ημερομηνία Γέννησης
04/06/1987
Occupation
Φοιτητής
Spoken languages
Ελληνικά, Αγγλικά
Battle.Net Account
Nevermindz
Former experience and/or safelisted channels
Eleos, GDB, NoL, Garena
Your activity and average playtime each week
Παίζω σχεδόν καθημερινά DotA και συνολικά πάνω από 30 ώρες την βδομάδα.
Which time of the day you usually play
Από το μεσημέρι μέχρι πολύ αργά το βράδυ.
How long you have been playing DotA
DotA παίζω πάνω από 3 χρόνια.
Your ability to communicate with others
Πιστεύω πως μπορώ να επικοινωνήσω πολύ καλά με τους υπόλοιπους users του channel.
Have you read the rules and agree to follow them?
Yes
How do you react/behave when you're under pressure?
Πιστεύω πως μπορώ να κρατάω τις ισορροπίες σε ένα game και προσπαθώ πάντα να πέρνω τις σωστές αποφάσεις είτε υπό πίεση είτε χωρίς.
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks)
Κανένα απολύτως πρόβημα.
Is there anyone who can vouch for you?
Ναι.
Willing to discuss your application on Teamspeak?(optional)
Yes
Your !stats in Nol
[NoL]: [Nevermindz] has played 262 games. Average loading time: 7.75 seconds. Min stay: 72%. Average stay: 99%. First game: 2010-06-03. Last game: 2011-06-21. (1.17s)
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin
Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω καλά και ποιοτικά games στο league του NoL από τη θέση του admin.
Why should we pick you and what can you offer to us
Θεωρώ πως μπόρω να κάνω πολλά games την εβδομάδα όπως είπα και παραπάνω και ειδικότερα εκτός των ωρών αιχμής, πιό αργά το βράδυ όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση απο το community σε αντίθεση με τα games που διοργανώνονται εκείνες τις ώρες.
A few things about yourself
Είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Καλαμάτας και γενικότερα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο. Ασχολούμε πολλά χρόνια με Online gaming, έπαιζα για πολλά χρονια World of Warcraft, όπως και παλαιότερα Diablo, Lineage κλπ κλπ
Additional information
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω για τον εαυτό μου, αν κάποιος θέλει να συμπληρώσει / ρωτήσει κάτι θα χαρώ να απαντήσω.