Clan Nol Admin Application
Application Template (read before applying)
Your name Γιωργος
Your country Ελλαδα
Ημερομηνία Γέννησης 09/06/1994
Occupation Μαθητης
Spoken languages Ελληνικα,Αγγλικα
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account o_pr0_mi8eutis
Former experience and/or safelisted channels Nol,eleos kamia fora garena
Your activity and average playtime each week 3-4 ωρες τη μερα
Which time of the day you usually play πρωι λιγο, μεσημερακι και βραδυ
How long you have been playing DotA 2 χρονια
Your ability to communicate with others Πιστεύω πως ειναι καλη. Αυτό ομως το κρίνουν καλύτερα οι υπόλοιποι.
Have you read the rules and agree to follow them? Yes
How do you react/behave when you're under pressure? Δεν βγαινω ποτε εκτος εαυτου διοτι ειναι παιχνιδι.Ειμαι πολυ υπομονετικος και αντικειμενικος με τις αποψεις των αλλων.
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Δεν υπαρχει κανενα προβλημα, και αν σε καποιο παιχνιδι υπαρχει καποιος σταφ παντοτε τον ακουμε
Is there anyone who can vouch for you? Δεν ξερω και πολλα παιδια αλλα οποιος με εχει δει μπορει να με κανει support δεν θελω να βαλω ατομα με το ζορι..
Willing to discuss your application on Teamspeak?(optional) No
Your !stats in Nol [NoL]: [o_pr0_mi8eutis] has played 198 games. Average loading time: 17.18 seconds. Min stay: 49%. Average stay: 99%. First game: 2010-11-02. Last game: 2011-06-25. (0.86s)
Final Thoughts
Please put some effort when you're writing your application,otherwise it will be rejected.
Why do you want to be an Admin θελω να γινω admin γιατι μερικες φορες το channel μενει απο παιχνιδια και μπορω να κανω εγω αφου ειμαι εκεινες τι ωρες μεσα.Εχω πετυχει και μεσημερι να μην υπαρχουν και ζητουν πολλοι, ετσι θα κανω εγω
Why should we pick you and what can you offer to us Για να προσφερω ακομη περισσοτερα games στον κοσμο του Nol,επισης θα μπορω να προσφερω παιχνιδια τις πρωινες ωρες που καμια φορα δεν βρισκω και τα παιχνιδια μου θα προσπαθησω να μην εχουν τσακωμους . .
A few things about yourself Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, πηγαινω για κανα καφε, και οτι κανει καθε εφηβος.Εννοειτε οτι πεζω dota με φιλους κανα λαν και διασκεδαζω.Ακομη πηγαινω καμια φορα για ψαρεμα ενα αριστο χομπι βολτες off road me goyrouna
Additional information Ελπιζω να δεχτειτε την αιτηση μου κρινοντας με βεβεαια και ανυπομονω να γινω admin.