Clan Nol Admin Application
Application Template (read before applying)
Your name Στέλιος
Your country Ελλάδα
Ημερομηνία Γέννησης 21/12/1991
Occupation Φοιτητής
Spoken languages Αγγλικά
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account St3lak0s
Former experience and/or safelisted channels Έχω παίξει στο GR και στο GDL καθώς και σε διάφορα άλα μικρά channel
Your activity and average playtime each week 40 ώρες περίπου την εβδομάδα
Which time of the day you usually play Συνήθως παίζω το πρωί (1000 -1400) και το βράδυ (1000-300+)
How long you have been playing DotA Παίζω πάνω κάτω 6 χρόνια νομίζω , από 5.80 κάτι
Your ability to communicate with others Aρκετά καλή θέλω να πιστεύω , μπορώ εύκολα να επικοινωνώ με τους συμπαίχτες μου
Have you read the rules and agree to follow them? Yes
How do you react/behave when you're under pressure? Είμαι αρκετά ήρεμο άτομο με χιούμορ , το dota είναι άπλα ένα παιχνίδι παρόλαυτα θέλω να βλέπω όλες τις πλευρές , να είμαι αντικειμενικός , να κάνω πέρα τους εγωισμούς και να ακολουθώ πάντα τα rules για την ομαλή διεξαγωγή των games
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Όχι , γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν τα ranks
Is there anyone who can vouch for you? Θα δείξει , παίζω καιρό nol οπότε θα υπάρξουν άτομα
Willing to discuss your application on Teamspeak?(optional) Yes
Your !stats in Nol [NoL]: [St3lak0s]: Forum: [st3lak0s] Games: [1297]. ALT: [8.09s]. ASR: [98%]. Rated games (solo/team): [32] (10/22). ELO (solo/team): [1116.99] (1000.00/1233.97). Rank: [385] First game: [2009-10-12] Last game: [2011-08-05] Gold: [1502]
Final Thoughts
Please put some effort when you're writing your application,otherwise it will be rejected.
Why do you want to be an Admin Πάντα είχα φίλους σε αύτην τη θέση , είμαι έτοιμος λοιπόν να δέχτω αύτη την πρόκληση και θεώρω ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα σαν admin
Why should we pick you and what can you offer to us Παίζω πάνω από 2 χρόνια στην Clan Nol και έχω μάθει τον τρόπο διεξαγογής των games, οπότε πιστεύω οτι ειμαι έτοιμος για τη θέση του admin , επείσης θέλω να προσφέρω games στο διψασμένο λαό του nol P, καθώς μπορώ και να hostarw games το πρωί που συνήθως υπάρχει έλλειψη admins
A few things about yourself Φοίτω σε ένα ιεκ λογιστικής , είμαι στο 2ο εξάμηνο , παίζω dota πλέοn για πλάκα , επείσης μου αρέσει το καλοκαίρι και το pacman! αυτά
Additional information Ότι θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε